Hírek

February 15, 2024

Fedezze fel Telok Penjarah-t: A kalózok menedékhelye a koponyában és csontokban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Telok Penjarah a Skull and Bones központi helye, amely tele van kereskedőkkel, küldetésekkel és egyebekkel. A térkép északkeleti sarkában található, jócskán Nyugat-Indiában. Bár a fő történet részeként eléri Telok Penjarah-t, ajánlatos korábban megtalálni ezt a helyet, mivel rengeteg hasznos NPC-t tartalmaz.

Fedezze fel Telok Penjarah-t: A kalózok menedékhelye a koponyában és csontokban

Telok Penjarah megtalálása

Ahhoz, hogy Telok Penjarah-t megtaláld a Koponyában és csontokban, egy nagy kiterjedésű területen kell átkelned. Ha Sainte-Anne irányából keletre utazik, a legjobb megoldás az, ha átvág a Pemburu-szigeteken és Zamrudon.

Óvakodj a veszélyektől

Mielőtt elindulna Telok Penjarahba, fontos megjegyezni, hogy ez egy sokkal magasabb szintű zóna, mint a kezdeti Vörös-szigetek területe. Hacsak nem vagy nyolcas vagy magasabb szinten, ajánlott elkerülni a közeli hajókkal való konfliktust. Ezenkívül e két hely között széles nyílt óceán terül el, amely gyakran tele van viharokkal és Rogue Waves-szel, ezért légy résen.

Készülj fel az utazásra

Veszélyes az utazás Telok Penjarah-ba, ezért állj készen mindenre. A véletlenszerű időjárástól kezdve a beérkező ellenséges hajókig fontos, hogy a legjobb felszereléssel rendelkezzen, amikor erre a helyre utazik.

Pirate Haven

Telok Penjarah egy kalózmenedék, hasonló Sainte-Anne-hoz. A kereskedői NPC-k széles skáláját tartalmazza, a Blacksmithtől a Shipwrightig. Erősen ajánlott a Telok Penjarah-ban a Blacksmith-szel beszélni, mivel nem csak egy rövid küldetésláncot indít el, hanem sokkal magasabb szintű ágyúkat is tud készíteni.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek