Hírek

February 13, 2024

Fedezze fel a Sárkány hátsó előőrsét a Skull and Bones-ban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Ha találkozott egy kincses térképpel, amely elvezeti Önt a Sárkány hátához a Skull and Bones-ban, akkor felmerülhet a kérdés, hogy pontosan hol található ez a hely. Szerencsére közelebb van, mint gondolnád. Íme egy útmutató a Sárkány hátának megtalálásához a játékban.

Fedezze fel a Sárkány hátsó előőrsét a Skull and Bones-ban

Elhelyezkedés

A Dragon's Back egy előőrs, amely a Hold-szigetek régiójának északnyugati szigetén található. Ha Saint-Anne-ból szeretné elérni, induljon északnyugati irányba, és haladjon át a nagy szigeten, amíg el nem éri az Angaya-partot. Innen induljon tovább északnyugat felé, amíg el nem éri a Hold-szigeteket.

Az előőrs felfedezése

Miután elérte a Hold szigeteit, a terület legnagyobb szigetének keleti oldalán találja meg a Sárkány hátát. Keressen egy Undiscovered kérdőjelet a helyszínen, ahogy az a Skull and Bones bármely érdekes pontja (POI) esetében is történik. Vitorlázzon közel a jelzőhöz, és szálljon le a hajójáról, hogy belépjen az előőrsbe.

Érdekes dolgok

A térképen feltüntetett kincs levadászásán kívül számos más tevékenységet is végezhetsz a Sárkány hátsó előőrsén.

  • Ungwana kereskedő: A hajód közelében találsz egy Ungwana Kereskedőt, aki élelmiszert és a Fire Long Gun I és a Bombard Bomb Crate tervrajzait árulja. Ezenkívül felajánlja a We Seek Warriors szerződést, ha küldetéseket szeretne vállalni.
  • Kalóz tábor: Ha balra indulsz onnan, ahol először betette a lábát a szigetre, egy kalóztáborra bukkan. Itt egy eladó különféle kozmetikai cikkeket és kellékeket árul, hogy feltöltse a hajóját.
  • Kalóz máglyája: Másrészt, ha jobbra mész, és mélyebbre merészkedsz a szigetbe, találsz egy Kalóz máglyát. Ennek a máglyának a használata növeli az állóképességet.
  • Fara tábor: A Kalóz máglyáján túl van egy Fara tábor. A tábor vezetőjénél Fara témájú Kapitány kozmetikumokat és ruhákat, valamint további kellékeket vásárolhat a hajójához.

Ne felejtse el kihozni a legtöbbet a Dragon's Back előőrsön tett látogatásából az összes elérhető lehetőség felfedezésével és az általa kínált egyedi élmények élvezetével!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek