Hírek

February 16, 2024

Fedezze fel a Bloody Bones örökségét: lépésről lépésre

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Ha fel szeretné fedezni a legendás zafírrejtvényt, amelyet a rettegett Bloody Bones kalóz hagyott hátra, íme egy lépésről lépésre bemutatott útmutató a Bloody Bones nyomozás befejezéséhez a Skull and Bones-ban.

Fedezze fel a Bloody Bones örökségét: lépésről lépésre

A nyomozás feloldása

A Bloody Bones nyomozás megkezdéséhez először el kell érned a Buccaneer gyalázatos rangját a Skull and Bones Premium kiadásban. Ezzel a ranggal más nyomozásokhoz is hozzáférhetsz, mint például az Ashen Corsair és a Freeman's Lost Treasure. Miután elérte a kívánt rangot, menjen a Saint-Anne-i postafiókba, és gyűjtse össze a piros pecséttel ellátott levelet, hogy elindítsa a Bloody Bones Legacy vizsgálatát.

A nyomozás előmozdítása

Ellentétben a játékban kötött szokásos szerződésekkel, a Bloody Bones vizsgálata nem ad közvetlen útmutatást arra vonatkozóan, hogy merre kell menni. Ehelyett lépjen a Tudás menü Vizsgálatok lapjára, és tekintse át a különféle nyomokat. A nyomok elolvasása után egy megjegyzés jelenik meg, amely eligazítja, hogyan haladjon tovább a nyomozásban.

1. lépés: Vizsgálja meg a hajótörést

A nyomozás első lépése egy hajóroncs felkutatása a Hovohovo település közelében. Gyors utazás Fort Louis-ba vagy a királyi temetőbe, és vitorlázzon a település felé. A településtől nyugatra egy kis szigeten egy hajóroncsot találunk fehér és kék vitorlákkal. Lépj kapcsolatba a hajóronccsal, hogy összegyűjtsd a következő nyomot. Ehhez a lépéshez nem szükséges erőszakkal felnyitni a hajóroncsot, vagy feszítővasat használni, bár ez további zsákmányt eredményezhet.

2. lépés: Szálljon fel a Compagnie hadihajóra

Ahhoz, hogy felfedje az igazságot a Bloody Bonesról, fel kell szállnia egy Compagnie hadihajóra, amely a Fort Louis-i előőrs közelében járőrözik. Az Ön által keresett konkrét hajó a Le Paradis név, és egy Rank 4 Compagnie Broadsider. A Le Paradis Fort Louis és a térkép déli széle között vitorlázva található. Vegyen részt a harcban a hajóval, és ami a legfontosabb, szálljon fel rá, hogy felfedezze a nyomozás következő nyomát. Legyen óvatos, mert ezt a területet a 9-es rangú hadihajók is gyakran látogatják a Compagnie kereskedelmi útvonala mentén. Előzetesen vizsgálja meg a területet, hogy elkerülje a magas szintű hajók riasztását.

3. lépés: Keresse meg a Bloody Bones sírját

Miután beszállt a Le Paradisba, nem kell messzire merészkednie a következő lépéshez. A cél az, hogy megtaláld Bloody Bones sírját a Fort Louis-i előőrsön. A nyomozási oldalon található vázlat a sírról, de ha időt szeretne spórolni, kövesse az alábbi utasításokat: Kövesse a főutat felfelé, és keressen egy kis utat jobbra, ahol a főút az erődön belül balra fordul. Kövesd ezt az utat, és találkozol a Bloody Bones sírjával. Narancssárga sugár jelzi a sír pontos helyét. Ásd ki a kincset a helyszínen, és vizsgáld meg a végső nyomot a Bloody Bones Legacy nyomozás sikeres befejezéséhez.

Ha követi ezeket a lépéseket, akkor sikeresen befejezi a Bloody Bones nyomozást, és feltárja ennek a hírhedt kalóz örökségének titkait. Sok sikert, és a zafír legyen a tiéd!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek