Hírek

February 12, 2024

Engedjen szabadjára pusztító támadásokat a Shadowflame rúnával a World of Warcraft Classic Season of Discovery-ben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A World of Warcraft Classic Season of Discovery második fázisában a Warlockok hozzáfértek egy új és erőteljes rúnához, a Shadowflame-hez. Ez a rúna a többi sebzésrúnával együtt még félelmetesebbé tette a Warlockokat.

Engedjen szabadjára pusztító támadásokat a Shadowflame rúnával a World of Warcraft Classic Season of Discovery-ben

Az Árnyláng Rúna megszerzése

A Shadowflame Rune megszerzéséhez a Warlockoknak el kell utazniuk a Desolace délkeleti részén található Shadowbreak szakadékhoz. Ott találnak egy Oltárt, amellyel kapcsolatba kell lépniük. Az Oltár aktiválásához a Warlockoknak el kell varázsolniuk a Shadow Ward varázslatot. Azonban fontos megjegyezni, hogy az Altar árnysebzést ürít ki a Warlockból, miközben a varázslatot közvetítik. A Shadow Ward megtörése vagy a gyógyulás az interakció során megszakítja a rituálét.

A Warlockoknak ajánlatos partit hozniuk magukkal, mivel az Oltárt magas szintű csőcselék őrzi. Amint a csatornázási varázslat befejeződött, egy 38-as szintű elit démon, a Seductress Ceeyna fog megjelenni. A varázslóknak le kell győzniük ezt a démont, és kifosztani a testét, hogy megszerezzék az Árnyláng Rúnát.

Az Árnyláng Ereje

A Shadowflame egy azonnal leadott Warlock Rune, amely egy árny- és tűzsebzést szabadít fel a Warlock előtt. Ez a rúna erőteljes kisállatsebzéssel és Damage over Time (DoT) varázslatokkal kombinálva tovább fokozza a Warlock kitörési sebzését és a hatásterület képességeit.

A Warlockok, akiknek korlátozott rövid hatótávolságú harci lehetőségeik vannak, a Shadowflame segítségével hatékonyan küzdhetnek meg a túl közel kerülő ellenségekkel. Értékes eszközként szolgál a távolság megtartásához és a jelentős károk elhárításához.

A Shadowflame Rune hozzáadásával a Warlockok a World of Warcraft Classic Season of Discovery-ben még félelmetesebbé váltak. A rúna elsajátítása lehetővé teszi a Warlockok számára, hogy pusztító támadásokat szabadítsanak fel, és uralják ellenségeiket.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek