Hírek

November 9, 2023

Emil Larssen marad az Infinite Reality LEC csapatában, stabilitást és új felállást hozva a 2024-es szezonra

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Emil "Larssen" Larsson, az Infinite Reality LEC csapatának középpályása szóbeli megállapodást kötött, hogy a következő szezonban is a szervezetnél marad. Ez meglepő, mivel Larssen eredeti jelentések szerint szeptemberben megállapodott a KOI-val, és további négy évvel meghosszabbította szerződését. A KOI-Infinite Reality partnerség problémái miatt azonban Larssen úgy döntött, hogy más lehetőségeket is megvizsgál.

Emil Larssen marad az Infinite Reality LEC csapatában, stabilitást és új felállást hozva a 2024-es szezonra

Bizonytalanságok és tárgyalások

A KOI és az Infinite Reality közötti együttműködés megszűnése miatt Larssen megszegte a szerződéshosszabbításról szóló szóbeli megállapodást. Október végén Larssen aktívan keresett más csapatokat, figyelembe véve a szervezet jövőjét övező bizonytalanságokat. A KOI megpróbált tárgyalni a játékosokkal, hogy megtartsa névsorának kulcsfontosságú tagjait, de a szervezeti költségvetések bizonytalansága lehetetlenné tette a tárgyalásokat.

Ajánlatok más csapatoktól

A múltbeli eredményeiről és tehetségéről ismert Larssen érdeklődését felkeltette az Excel Esports, valamint más LEC és LCS csapatok a holtszezonban. A hírek szerint olyan csapatok, mint az SK Gaming, a Vitality és a FlyQuest Larssent fontolgatták kezdőcsapatukként. Most azonban, hogy Larssen szóban beleegyezett, hogy az Infinite Realitynél marad, más játékosok is szóba jöhetnek, akiket Larssen elérhetősége miatt felfüggesztettek.

A végtelen valóság jövője

Mivel Larssen marad, az Infinite Reality LEC csapata a 2024-es szezonra szeretné felépíteni új felállását. A GCD szerint a felső sávos Szygenda és az AD carry Comp már 2025-ig, illetve 2024-ig kötött szerződést. A dzsungel Malrang és a támogató Advienne szerződése azonban idén lejár, és a hírek szerint új lehetőségeket vizsgálnak.

Összefoglalva, Larssen döntése, hogy az Infinite Reality LEC csapatánál marad, stabilitást hoz a szervezetbe, és lehetővé teszi számukra, hogy a következő szezonban új csapatuk felépítésére összpontosítsanak. Érdekes lesz látni, hogyan teljesít a csapat, és milyen új márkát vezetnek be.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek