Hírek

February 13, 2024

Daisoujou egyesítése a Regenerate 3-mal a Persona 3 Reloadban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A Persona 3 Reload-ban Elizabeth egy sor kérést rendel a játékosokhoz, a 72-es kérésben pedig a játékosok feladata egy Daisoujou és a Regenerate 3 képesség egyesítése. Ez a kérés a hetedik Elizabeth fúziós sorozatában, és viszonylag egyszerű a többihez képest. A kérés teljesítéséhez a játékosoknak rendelkezniük kell a megfelelő két Personával, és legalább 59-es szinten kell lenniük.

Daisoujou egyesítése a Regenerate 3-mal a Persona 3 Reloadban

A Daisoujou és a Regenerate 3 egyesítéséhez a játékosok közvetlenül egyesíthetik a Personákat, vagy használhatnak egy képességkártyát. A Regenerate 3 ügyességi kártyái megtalálhatók a Tartarusban, vagy megvásárolhatók a Mayoido Antiques-tól. Javasoljuk, hogy a Naganaki-i Inari szentélyben lemásoljon egy ügyességi kártyát nappal, mielőtt felhasználná.

Ha a játékosok úgy döntenek, hogy közvetlenül egyesítik a Personákat, akkor Suzaku (55) Persona használata javasolt. Suzaku az 56. szinten tanulja meg a Regenerate 3-at, így a játékosok könnyen megszerezhetik ezt a képességet, ha beszéltek Bebe-vel, és feljebb helyezték a Temperance Social Linket. A Suzaku a Rangda és a Succubus összeolvasztásával szerezhető be. Ha a játékosok nem rendelkeznek pontosan ezekkel a Personákkal, megpróbálhatnak másokat használni ugyanabból az Arcana-ból hasonló szinten.

Miután a játékosok sikeresen egyesítettek egy Daisoujou-t a Regenerate 3-mal, el kell hagyniuk a Velvet Room-t, és beszélniük kell Elizabeth-tel, mielőtt folytatnák a következő kéréseket.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek