Betsafe CS:GO fogadási partnerek a GODSENT-tel

Hírek

2022-10-20

A Betsafe a Godsent kizárólagos fogadópartnere lett, miután aláírta a megállapodást a két cég között. A bukméker kijelentette, hogy a hangsúly a CS: GO-n lesz, annak ellenére, hogy a cég tíz professzionális esport csapatból, játékosokból és tartalomgyártóból áll különböző esport játékok, köztük a League of Legends és a Dota 2.

Betsafe CS:GO fogadási partnerek a GODSENT-tel

Az esport az elmúlt néhány évben nagy lendületet kapott. Mivel tavasszal minden jelentősebb sporteseményt elhalasztottak, az esport nagyobb nyilvánosságot kapott, ami növelte vonzerejét a szélesebb közönség számára. Kim Ekelund, a Betsson Group svédországi marketingvezetője szerint a globális világjárvány tovább erősítette az esport pozícióját.

Betsafe, az egyik legmerészebb és legaktívabb cég volt a esport csapatválasztása erre a szponzorálásra. A két csoport úgy véli, hogy a jövőben sokkal nagyobb előrelépés lesz az esport iparágban. Ezért az ambiciózus GODSENT és a Betsafe közötti szponzoráció kézzelfoghatóan szemlélteti az esport jövője iránti elkötelezettségüket.

A partnerség hatása a Godsentre

A megállapodás kiterjed a GODSENT összes tervezett játékára adatban gazdag, releváns tartalommal. A nem endemikus kereskedelmi partnerek esport iránti érdeklődése felhasználható annak növekedésének mérésére, és a GODSENT és a BetSafe partnersége különösen hangsúlyozza a CS: GO fejlődését. 

Nem meglepő, hogy a fogadócég egy nagy tekintélynek örvendő CS: GO szervezetet választott első esport partnerének, mert a játék már régóta az esports szerencsejátékosok kedvence.

Ludwig Sandgren, a GODSENT vezérigazgatója sajtónyilatkozatában azt mondta, hogy örömmel töltik el, hogy a Betsafe hosszú távú, egyedi tartalmakba és szponzorálásba fektetett befektetési múltjával megerősítette velük ezt a hosszú távú elkötelezettséget. A Betsafe a GODSENT ideális partnere óriási ambíciói miatt. Ahogy a csapat első osztályú vállalattá fejlődik, jelentős szerepet fog játszani bennük CS: GO részleg és kiváló stratégiai partnerként szolgál.

A partnerség hatásai a Betsafe-re

Ez a Betsafe első esport szponzorációs szerződése – állítja a sportfogadási társaság. A partnerség célja a Betsafe fogadási kínálatának javítása a két fél közötti együttműködésre és a közösségi média aktiválására összpontosítva. 

Az európai esport fogadók körében való népszerűsége miatt a cég várhatóan elsősorban a CS: GO szcénára fog koncentrálni. Ezenkívül a partnerség során a színfalak mögötti felvételek is készülnek.

Az üzemeltető azt is elmondja, hogy a megállapodás a márkaismertség és az anyagi támogatás mellett nagy hangsúlyt fektet a szoros együttműködésre és a közösségi média elkötelezettségére. A tranzakciót a Godsent és az adatszolgáltató GRID Esports együttműködése tette lehetővé. A megállapodás részeként a GRID egy sor tartalmat kínál majd a Godsent közelgő versenyeihez.

A Godsent egy népszerű esportcsapat?

A Counter-Strike, Call of Duty, League of Legends és PUBG részlegeivel a Godsent egy jól ismert svéd professzionális esport cég. A Pronax az előbbi elhagyása után kezdett bele csapata megalakításába Fnatic Felsorakozni.

2016. augusztus 15-én a GODSENT átvette a korábbi felállás nagy részét, amelyben Jesper "JW" Wecksell, pronax, Freddy "Krimz" Johansson és Robin "flusha" Rönnquist szerepelt. Ez a svéd CS: GO pro-scene játékoscserék eredményeként történt, mivel a Fnatic megszerezte Simon "twist" Eliassont és Jonas "Lekr0" Olofssont is. A Math Lekr0 és a KRiMZ később egy másik kereskedési körben visszacserélődött a Fnatic és a GODSENT között.

Az ELiga 2. szezonjának selejtezőjében a GODSENT kikapott az Alternate aTTaX-től, így kizárták a bajnokságból. Egy offline selejtező hely a közelgőre CS: GO Major, az Atlanta állambeli ELEAGUE Major biztosra vette, miután 2016. november 6-án a csapat legyőzte a Hellraisers csapatát az Európa-bajnokság döntőjében.

A csapat 2018. június 21-én bejelentette, hogy egyelőre minden műveletet leállítanak. A GODSENT szerint a szervezet bezárásáról szóló döntéssel a menedzsmentben érintett valamennyi fél egyetértett, és ez volt a legjobb megoldás minden érintett számára.

Godsent eredményei

Miután egyesült a svéd e-sportcsoporttal, a The Final Tribe-vel, a GODSENT 2019 szeptemberében újraindította tevékenységét. Még abban az évben novemberben megvásárolta a SMASH Esports CS:GO termékcsaládját.

A Godsent számos versenyt megnyert, többek között DreamHack Open 2021. szeptember: Észak-Amerika, amikor legyőzték az Extra Saltot a bajnoki mérkőzésen. A csapat 2020-ban is diadalmaskodott a Gambit Youngsters felett a LOOT.BET/CS 7. szezonjában. Ugyanebben az évben negyedikek lettek az ICE Challenge 2020-on.

A TACO-t, latto-t, dumau-t, cky-t, adr-t és dead-ot a 00 Nation megvásárolta a GODSENT-től június 30-án. Ezen kívül a márciusban aláírt HEN1-et elbocsátották. A csapat egyetlen CS:GO játékosa jelenleg Bruno "b4rtiN" Câmara. 2021 januárjában a brazilt megszerezték. A sportoló továbbra is segíteni fogja a csapatot a sikerben, mert több más versenyen is remekelt. 

A B4rtiN számos versenyen diadalmaskodott, köztük a DreamHack Open: Észak-Amerika 2021. szeptemberi és az ESEA Cash Cup: Észak-Amerika, 2021. nyár 2. versenyén.

Legújabb hírek

Az 5 legjobb esport fogadási verseny 2022-ben
2022-12-08

Az 5 legjobb esport fogadási verseny 2022-ben

Hírek