Hírek

February 13, 2024

Az uralkodó TAQ Evolvere: Erőteljes LMG a Warzone második évadához

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Bevezetés

A TAQ Evolvere, a Season One Reloadedben bemutatott LMG nehezen találta meg a helyét a Warzone-ban. A legutóbbi buffok azonban végre megfontolásra tették ezt a fegyvert.

Az uralkodó TAQ Evolvere: Erőteljes LMG a Warzone második évadához

Jobb teljesítmény

A Raven Software jelentős fejlesztéseket hajtott végre a TAQ Evolvere-en a második évadban. Megnövelték a maximális és minimális sebzést, és új közel-közép sebzési és hatótávértékeket adtak hozzá. Ezek a változtatások azt a célt szolgálták, hogy a fegyver hatékony maradjon a hosszabb hatótávolságú lövöldözésben is. Ezen erőfeszítések ellenére az LMG státusza nem javult jelentősen.

Erőteljes buffok

Ennek megoldására a fejlesztők egy kisebb frissítést adtak ki február 13-án, amely erőteljes buffokat tartalmazott a TAQ Evolvere-hez. A fegyver mozgási sebességét 4,4 méter/másodpercről 5,1-re növelték, miközben a tűzsebességet 500 fordulat/percre csökkentették. Bár a tűzsebességű nerf hátránynak tűnhet, ezt ellensúlyozta az 556 Belts Magazine buffja. Ez a magazin most megnövelt sebességgel, ADS-idővel, mozgási sebesség-előnyökkel és 857 ford./percnél nagyobb tűzsebességgel rendelkezik.

Uralkodó eljegyzések

A TAQ Evolvere még az 556 Belts Magazine nélkül is olyan erő, amellyel számolni kell. A TrueGameData adatai szerint ez az LMG az 50 méternél rövidebb ütközésekben jeleskedik, és lenyűgöző, 679 ms-os ölési sebességgel rendelkezik 49 méterről. Összehasonlításképpen, a többi legjobb metajáték fegyvernek, mint például a Holger 26 és a RAM-7 lassabb az ölési idő ebben a tartományban.

Visszarúgás és terhelés

A TAQ Evolvere esetében a visszarúgás nem okoz gondot, így még könnyebbé válik a terhelés megépítése. A Warzone második évadában a TAQ Evolvere ajánlott töltése tartalmazza a VT-7 Spitfire Suppressort, a Corio Eagleseye 2,5x Optikát, a Kimura RYN-03 függőleges markolatot, a 7,62x51 mm-es nagy szemcsés lőszert és az SA Kilonova Stock-ot. Ez a terhelés a golyó sebességének és sebzési hatótávolságának javítására összpontosít, miközben csökkenti a vizuális visszarúgást is.

Következtetés

A közelmúlt buffjainak és a középkategóriához közeli versenyeken elért domináns teljesítményének köszönhetően a TAQ Evolvere a Warzone játékosok körében népszerű választás. Ha erős LMG-t keres a második évadra, próbálja ki a TAQ Evolvere-t!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek