Az Esport fogadási bónuszok közelebbi pillantása

Hírek

2022-05-19

Az esport ipar folyamatosan növekszik. Mivel minden mutató a pozitív jövő felé mutat, ez az iparág hatalmas figyelmet keltett a különböző oldalakról, amelyek közül a legfontosabb az online fogadási ágazat.

Az Esport fogadási bónuszok közelebbi pillantása

Mivel új kaszinók lépnek be az online szerencsejáték-iparba, és a meglévő kaszinók szeretnék megerősíteni pozíciójukat, minden fogadó számára különösen nehéz lehet egy kedvencet kiválasztani. Az esport eseményekkel foglalkozó online fogadóirodák is tisztában vannak a versenyhelyzettel.

Hogy kitűnj a tömegből, esport fogadási oldalak promóciók és ösztönzők hosszú listáját kínálja új játékosok vonzására és ügyfélkörük megtartására. Ennek eredményeként minden játékosnak, aki a legtöbbet szeretné kihozni az online esport fogadási bónuszokból, azzal kezdje, hogy megértse, mitől jó egy e-sport bónusz.

Esport bónuszok típusai

Egy esport fogadási bónusz ahhoz, hogy a legjobbnak minősüljön, bizonyos négyzeteket kell bejelölnie. Kezdésként ez a cikk az esport fogadási oldalakon elérhető tipikus bónuszokat vizsgálja meg. Ezek tartalmazzák:

Üdvözlő bónuszok

Regisztrációs bónuszokként is ismert, az üdvözlő bónuszok az eSport fogadási oldalak által kínált legnépszerűbb bónuszok közé tartoznak. Ezeket az ösztönzőket kizárólag az új játékosok számára kínálják bármely oldalon, és szinte minden fogadóiroda biztosítja ezeket.

Az üdvözlő bónuszok különféle formákban és formákban kaphatók. A kiegyenlített befizetési bónusz kétségtelenül alapvető fontosságú az eSport iparágban, ami azt jelenti, hogy a játékos az első befizetésének megfelelő százalékát kapja. Az eSport fogadóknak kínált további népszerű üdvözlő bónuszok közé tartozik az ingyenes fogadás és a profitnövelés.

Ingyenes fogadások

Ingyenes fogadások általában az üdvözlő bónusz részeként kínálják. Az ingyenes fogadást biztosító fogadóirodák többsége azonban jellemzően meghatározott címekhez köti, mint például a League of Legends vagy DOTA 2. Így az ingyenes fogadások általában játékspecifikusak, és a kötelező játékon kívül megtett fogadások esetleg nem járulnak hozzá a fogadási követelmény teljesítéséhez. Ez az ajánlat különösen népszerű az új eSport fogadók körében, mint például az üdvözlő bónusz.

Befizetési bónusz

Ahogy a név is sugallja, befizetési bónuszok csak akkor aktiválódnak, ha egy játékos pénzt tölt be a kaszinószámlájára. A legtöbb esport fogadási oldal befizetési bónuszokat kínál meccsbónuszként. Ez lényegében azt jelenti, hogy a játékos számlájára befizetett összeg egy bizonyos százalékig egy bizonyos értékig párosul. Az új játékosok regisztráció után aktiválhatják ezeket a bónuszokat, míg a meglévők újratöltési bónuszként használják őket.

Befizetés nélküli bónusz

Bár ritka, a no befizetési bónuszok adjon esélyt az esport fogadóknak, hogy fogadást tegyenek kedvenc eseményeiken, mindenféle pénzkockázattól mentesen. Ezeket az online esport fogadási bónuszokat a számla finanszírozási kötelezettsége nélkül kínáljuk. A befizetési bónuszokkal ellentétben a bónusz összege általában alacsonyabb.

Cashbacks

A pénzvisszatérítési bónuszok nagyon keresettek az esport fogadásokban. Ez nem egy tipikus kaszinó bónusz. Lebeg, ez növeli a játékos fiókját, hogy bónusznak minősüljön. A vesztes sorozatban lévő pénz visszaszerzésének lehetősége bármely játékost jelentősen megkönnyebbítheti. Érdemes megjegyezni, hogy ezek a bónuszok a legtöbb kaszinóban meghatározott ideig futnak, ami azt jelenti, hogy nem tartoznak a mindennapi kaszinóbónuszok közé.

Akkumulátor bónusz

A gyűjtőbónuszok elsősorban az eSport eseményekre vonatkoznak. Ideális esetben ez a bónusz arra ösztönzi a játékosokat, hogy több eseményre fogadjanak. A legtöbb esetben, ha egy játékosnak szerencséje van egy sor helyes előrejelzéshez, akkor nyereményének egy extra százalékára jogosult.

A legjobb esport bónuszok – Mitől jó egy Esport bónusz?

Az eSport fogadók számára elérhető bónuszok sokfélesége révén bármely játékos kísértést érezhet, hogy bármilyen bónuszt megkapjon, ami az útjába kerül. Azonban mindig tanácsos kiválasztani a legjobb eSport bónuszokat, és elkerülni, hogy időt pazaroljon a nem túl jókra. Ennek ellenére itt van néhány tulajdonság, amelyet az eSport fogadási bónusz életképességének értékelése során alkalmaznak.

Bónusz méret

A legjobb online kaszinó bónuszok általában azok, amelyek szuper nagyok. Ideális esetben egy magas felső határú bónusz, mondjuk 3000 dollár, általában a legjobb értéket kínálja. Minden kaszinójátékosnak mindig figyelnie kell a bónuszlimitekre, valamint néhány extrára, például ingyenes fogadásra.

Fogadási követelmények

A bónusz mérete nem mindig számít. A szép bónuszösszeg megszerzése mellett az eSports játékosoknak érdemes figyelembe venniük a bónuszhoz kapcsolódó fogadási követelményeket is. A hasonló bónuszösszegek összehasonlításakor mindig tanácsos az alacsonyabb bónuszigényű bónuszajánlatokat választani. Például a 10-szeres szükséglet jobb, mint a 20-szoros ugyanazon mennyiségben.

Sokoldalúság

A bónusz meghatározott esport eseményekre korlátozódik? Könnyű az alapokat valódi készpénzre váltani? Ezeket a kérdéseket minden tányérnak fel kell tennie, amikor különböző lehetőségeket vizsgál. Ha egy bónusz túlságosan korlátozónak tűnik, akkor biztosan nem minősül a legjobbnak.

Ideális esetben a legjobb esportok a játékos preferenciáitól függően változhatnak. Bármennyire is fantasztikusan hangzik minden bónusz, minden fogadónak mindig tisztában kell lennie azzal a ténnyel, hogy az eSport fogadási oldalak nem az „ingyenes készpénz” kiosztásával foglalkoznak. Ezért mindig olvassa el az apró betűs részt, mielőtt bármilyen üzletbe beleesne.

Legújabb hírek

A Fortnite fogadás alapjai
2023-03-30

A Fortnite fogadás alapjai

Hírek

Kaszinós promóció

22BET:600 dollárig
Játék most

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet:Akár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close