Hírek

February 14, 2024

Az Automaton Frakció elsajátítása: Útmutató a túlélő pokoltúlélőkhöz 2

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A Helldivers 2-ben kulcsfontosságú, hogy mélyen megértsd az ellenségeidet. Erősségeik, gyengeségeik, viselkedésük és ívási mintáik ismerete elengedhetetlen a túléléshez. Ez a cikk áttekintést nyújt minden ellenségről, amellyel a Helldivers 2-ben találkozhat.

Az Automaton Frakció elsajátítása: Útmutató a túlélő pokoltúlélőkhöz 2

A galaktikus háború

A Helldivers 2 a Galaktikus Háború idején játszódik, ahol a Terminideket, az Illuminateseket és a kiborgokat már legyőzte az emberiség. Új fenyegetés merül fel azonban az Automaton frakció formájában. Ez a két frakció keletről és nyugatról támad, és a Naprendszer minden bolygóját irányítja. Rajtad múlik, hogy megállítod őket.

Automaton Forces

Az Automaton frakció különböző típusú ellenségekből áll, mindegyiknek megvan a maga egyedi képessége és kihívása. Íme néhány ellenség, amellyel szembe kell néznie:

  • Martalóc: A legalacsonyabb szintű ellenségek pisztollyal és dinamittal felfegyverkezve. Hívhatnak erősítést, de könnyen megölhetők néhány golyóval.
  • Népbiztos: Kettős hajtású pengék gyors mozgathatósággal. Közelről halálosak, de néhány golyóval le lehet szedni.
  • Berserker: Gyors mozgathatóságú, kéthengeres láncfűrészek. Célozza meg a fejüket és a vörös mellkasukat a kritikus sérülések miatt. Kiküszöbölésükhöz több tűzerőre van szükségük.
  • Scout Strider: Torony lábon közeli és távoli támadásokkal. Először tiltsa le a lábukat, majd fejezze be őket gránátokkal.
  • Pusztító: Nagyobb automata hasonló közelharci lépésekkel, mint a Berserker. Lassabb akcióban, de a legyőzéshez támogató fegyverre van szükség.
  • Hulk: A Devastator nagyobb változata dupla ágyúkkal. Célozza meg a hátát, hogy megölje. Használjon robbanóanyagot és tüzérségi tüzet felülről.
  • Tartály: Hihetetlenül kemény automata, egyetlen gyenge pontja a hátulja. A legjobb a Stratagems és a csapatmunka használata annak legyőzésére.
  • Dropship: Egy hajó, amely Automaton erősítést hoz. Ahelyett, hogy kivennéd, koncentrálj az erősítések eltávolítására, amint azok a földet érik.

Terminid rajok

Bár a Terminid-frakciót már legyőzték, rajjuk még mindig veszélyt jelenthet. Fontos, hogy felkészüljenek a támadásaikra, és ennek megfelelően alakítsák ki stratégiáikat.

Ne feledje, a tudás hatalom a Helldivers 2-ben. Ha megérti ellenségeit és gyengeségeit, az nagyban növeli a túlélési esélyeit. Tehát készülj fel, Helldiver, és készülj az előttünk álló kihívásokra!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek