Hírek

February 13, 2024

Astegon tenyésztése: tippek és kombinációk ritka palworld haveroknak

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Bevezetés

Astegon az egyik legritkább késői játékkal rendelkező Palworld. Az Astegon tenyésztése kihívást jelenthet, de megfelelő tudás birtokában sokkal korábban kaphat egyet a saját bázisán, mint a vadonban.

Astegon tenyésztése: tippek és kombinációk ritka palworld haveroknak

A Palworld tenyésztés megértése

A Palworldben való tenyésztés bonyolult lehet. Ha mindkét szülő ugyanaz a Pal faja, akkor megkapja a faj egyharmadát. A két különböző fajból származó Pals tenyésztése azonban véletlenszerű, de rögzített utódokat eredményez.

Astegon tenyésztése

Astegon tenyésztéséhez nem kell Astegonnak lennie a Palboxban. A kulcs a megfelelő kombináció ismerete. Az Astegon számára a legjobb tenyésztési kombináció a Cryolinx és a Helzephyr, amelyeket meglehetősen a játék közepén lehet beszerezni.

  • Helzephyr: Ez a Pal sötét elem a Cinnamoth Forest teleportációs pont közelében található. Hozd magaddal Sárkány típusú Pals és Mega és Giga gömböket, hogy sikeresen elkapd.
  • Cryolinx: Keresse a Cryolinxet az Asztrál-hegységben a 29-32. Készülj fel hidegálló páncélzattal és tűz típusú Pals-szal, hogy elkapd.

Íme egy példa a tenyésztési útvonalra:

Egyéb tenyésztési kombinációk

Míg az Astegont nehéz tenyészteni, vannak más elérhető tenyésztési kombinációk is, amelyek Astegon tojást adhatnak. Néhány ilyen kombináció a következőket tartalmazza:

  • Cryolinx és Lyleen
  • Helzephyr és Orserk
  • Astegon és Suzaku
  • Relaxaurus és Astegon
  • Pyrin Noct és Shadowbeak

Ne feledje, hogy ezekhez a kombinációkhoz viszonylag ritka barátokra vagy még ritkaságosabb barátokra, például Necromusra lehet szükség.

Az Astegon tojás keltetése

A tojás, amelyből az Astegon kikel, egy hatalmas sárkánytojás, amelynek keltetése hosszú ideig tart. Ha nem akar várni, győződjön meg arról, hogy tudja, hogyan gyorsíthatja fel a tojások keltetését.

Ne feledje, a megfelelő tenyésztési kombinációkkal és türelemmel hozzáadhat egy Astegont Palworld bázisához, és élvezheti annak ritkaságát és erejét.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek