Arcane 2. évad: Minden, ami eddig ismert

Hírek

2022-02-17

Aki ismeri az online sportfogadást, az tisztában van vele, hogy a League of Legends nagy szerepet játszik ebben a közösségben. A játék számos nagy horderejű verseny alapja, amelyeken meg lehet fogadni. Az olvasók megnézhetik az EsportRanker további információért ebben a témában. Azonban nem minden szerencsejátékos fog tudni a kritikusok által elismert LoL spinoff streaming sorozatról, az Arcane-ról.

Arcane 2. évad: Minden, ami eddig ismert

Az első évad 2021 novemberében jelent meg a Netflix platformon. Ez az animáció Vi és Jinx nővéreket követi nyomon, amint egymással szembenálló oldalon találják magukat a Zaun és Piltover városok közötti konfliktusban. Annak ellenére, hogy az első évad meglehetősen nemrég ért véget, máris nagy az online nyüzsgés az Arcane 2. évadának megjelenése körül.

Miért lesz vonzó a szerencsejátékosoknak?

Az előadás minden bizonnyal örömet okoz mindenkinek, aki szereti League of Legends esport fogadás mivel számos felismerhető elemet tartalmaz. A kutatás fontos az ilyen típusú fogadások megkötésekor. Ha a szerencsejátékosok megnézik az Arcane-t, az segíthet taktikájuk fejlesztésében. Még néhány esport online fogadási tippet is választhatnak a műsorra összpontosító fórumokról.

Bár az Arcane s2 cselekményét csak találgatni lehet, valószínűleg megoldja az első évadot lezáró szikla-akasztót. Ez volt a csúcspontja annak a három felvonásnak, amelyek segítettek építeni a League of Legends játékban található tudásra. Néha az esport fogadási oldalak tájékoztatják a szerencsejátékosokat erről a történetről, hogy jobban megértsék a narratívát és éleslátó fogadásokat tegyenek.

Kiadási dátum

Sajnos a Riot Games nem közölte a rajongókkal, hogy mikor várható a 2. évad megjelenése. Aki azt reméli, hogy megtudhatja Vi és Jinx sorsát, annak egyelőre várnia kell. Az egyetlen megerősítés egyelőre az, hogy ez megtörténik, de nem 2022-ben. Meg kell jegyezni, hogy az 1. évad hat évig tartott. Mivel azonban az Arcane fenomenális siker lett, a jövőbeli epizódok gyártása felgyorsítható.

Ki áll a műsor mögött?

Az Arcane-t Christian Linke és Alex Yee készítette. A második évadban a Fortiche Productions lett a fő animációs stúdió. A bejelentett friss producerek közé tartozik Brandon Beck, Jane Chung, Thomas Vu és Marc Merrill. Linke és Yee kijelentette, hogy keményen dolgoznak azon, hogy új epizódokat juttathassanak el a rajongókhoz.

A Riot Games már a kezdetektől azt tervezte, hogy egy több évados Netflix-show lesz. Ez még azelőtt történt, hogy a Netflix egyik legnépszerűbb televíziós darabja lett volna. Továbbra is kiderül, hogy a 2. évad tartalma elkészült-e már. Addig is az online fogadások rajongói versenyek nézésével javíthatják a League of Legends-t.

Lemondják az előadást?

Ez nagyon valószínűtlen, hogy megtörténjen a 2. évad elesése előtt. Való igaz, hogy a Netflix időnként lehúzta a dugót a népszerű műsorokról, amivel az előfizetők elriasztják. A következő szezon előzetese azonban már megjelent. Nem ad sok információt a narratíváról. Caitlyn, Vi, Jinx és egy új karakter hangja hallható. Ez minden bizonnyal még nagyobb felhajtást és keresletet generál az Arcane folytatása iránt.

Legújabb hírek

A Fortnite fogadás alapjai
2023-03-30

A Fortnite fogadás alapjai

Hírek