Hírek

February 17, 2022

Arcane 2. évad: Minden, ami eddig ismert

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Aki ismeri az online sportfogadást, az tisztában van vele, hogy a League of Legends nagy szerepet játszik ebben a közösségben. A játék számos nagy horderejű verseny alapja, amelyeken meg lehet fogadni. Az olvasók megnézhetik az EsportRanker további információért ebben a témában. Azonban nem minden szerencsejátékos fog tudni a kritikusok által elismert LoL spinoff streaming sorozatról, az Arcane-ról.

Arcane 2. évad: Minden, ami eddig ismert

Az első évad 2021 novemberében jelent meg a Netflix platformon. Ez az animáció Vi és Jinx nővéreket követi nyomon, amint egymással szembenálló oldalon találják magukat a Zaun és Piltover városok közötti konfliktusban. Annak ellenére, hogy az első évad meglehetősen nemrég ért véget, máris nagy az online nyüzsgés az Arcane 2. évadának megjelenése körül.

Miért lesz vonzó a szerencsejátékosoknak?

Az előadás minden bizonnyal örömet okoz mindenkinek, aki szereti League of Legends esport fogadás mivel számos felismerhető elemet tartalmaz. A kutatás fontos az ilyen típusú fogadások megkötésekor. Ha a szerencsejátékosok megnézik az Arcane-t, az segíthet taktikájuk fejlesztésében. Még néhány esport online fogadási tippet is választhatnak a műsorra összpontosító fórumokról.

Bár az Arcane s2 cselekményét csak találgatni lehet, valószínűleg megoldja az első évadot lezáró szikla-akasztót. Ez volt a csúcspontja annak a három felvonásnak, amelyek segítettek építeni a League of Legends játékban található tudásra. Néha az esport fogadási oldalak tájékoztatják a szerencsejátékosokat erről a történetről, hogy jobban megértsék a narratívát és éleslátó fogadásokat tegyenek.

Kiadási dátum

Sajnos a Riot Games nem közölte a rajongókkal, hogy mikor várható a 2. évad megjelenése. Aki azt reméli, hogy megtudhatja Vi és Jinx sorsát, annak egyelőre várnia kell. Az egyetlen megerősítés egyelőre az, hogy ez megtörténik, de nem 2022-ben. Meg kell jegyezni, hogy az 1. évad hat évig tartott. Mivel azonban az Arcane fenomenális siker lett, a jövőbeli epizódok gyártása felgyorsítható.

Ki áll a műsor mögött?

Az Arcane-t Christian Linke és Alex Yee készítette. A második évadban a Fortiche Productions lett a fő animációs stúdió. A bejelentett friss producerek közé tartozik Brandon Beck, Jane Chung, Thomas Vu és Marc Merrill. Linke és Yee kijelentette, hogy keményen dolgoznak azon, hogy új epizódokat juttathassanak el a rajongókhoz.

A Riot Games már a kezdetektől azt tervezte, hogy egy több évados Netflix-show lesz. Ez még azelőtt történt, hogy a Netflix egyik legnépszerűbb televíziós darabja lett volna. Továbbra is kiderül, hogy a 2. évad tartalma elkészült-e már. Addig is az online fogadások rajongói versenyek nézésével javíthatják a League of Legends-t.

Lemondják az előadást?

Ez nagyon valószínűtlen, hogy megtörténjen a 2. évad elesése előtt. Való igaz, hogy a Netflix időnként lehúzta a dugót a népszerű műsorokról, amivel az előfizetők elriasztják. A következő szezon előzetese azonban már megjelent. Nem ad sok információt a narratíváról. Caitlyn, Vi, Jinx és egy új karakter hangja hallható. Ez minden bizonnyal még nagyobb felhajtást és keresletet generál az Arcane folytatása iránt.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek