Hírek

February 12, 2024

Anime Souls Simulator X: váltsd be az aktív kódokat jutalmakra, és fokozd a játékélményt

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Az Anime Souls Simulator X egy népszerű Roblox játék, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy elmerüljenek az anime világában. Ebben a játékban a játékosok egy animehős szerepét ölthetik magukra, szintet léphetnek a karakterükön, harcolhatnak az ellenségekkel, és teljesíthetnek kihívásokat. A játékban való előrehaladás megkönnyítése és gyorsabb elérése érdekében különféle kódok állnak rendelkezésre, amelyeket a játékosok jutalomra válthatnak be.

Anime Souls Simulator X: váltsd be az aktív kódokat jutalmakra, és fokozd a játékélményt

Aktív kódok

Íme néhány aktív kód az Anime Souls Simulator X-hez 2024 februárjában:

  • CSILLAGOK: Ez a kód 1 Minden bájitalt, 10 átkozott jelzőt, 10 zöld életfát, 10 sugárzó szilánkot, 10 mágikus töredéket, 10 amulettszilánkot és 25 aranyrudat ad a játékosoknak.
  • ÁTKOZOTT TECHNIKÁK: A kód beváltásával a játékosok 1 Összes bájitalt, 10 amulettszilánkot, 10 csillaggolyót, 5 kék lángot, 10 fényes szilánkot, 10 vért, 10 varázsjelzőt, 10 avatárpörgetést és 10 passzív jelzőt kaphatnak.
  • 35KLIKES: Ez a kód minden bájitalt, 10 csillaggolyót, 5 kék lángot, 10 fényes szilánkot, 10 vért, 10 varázsjelzőt, 10 avatárpörgetést és 10 passzív jelzőt biztosít a játékosoknak.
  • NEWMACHINE: A kód beváltásával a játékosok minden bájitalt, 10 osztálypörgetést, 10 amulettszilánkot, 10 csillaggolyót, 10 kék lángot, 10 fényes szilánkot, 10 vért, 10 varázsjelzőt, 10 avatárpörgetést, 10 passzív 25-öt kaphatnak. Arany rudak.

Ez csak néhány példa az Anime Souls Simulator X-ben elérhető aktív kódokra. Az aktív kódok teljes listáját a játékosok a mellékelt útmutatóban tekinthetik meg.

A kódok beváltása

Az Anime Souls Simulator X programban a kódok beváltásához kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Indítsa el az Anime Souls Simulator X-et a Robloxban.
  2. Nyomja meg a bevásárlókosár ikont a fő előcsarnok képernyőjének bal oldalán.
  3. Az üzletben keresse meg és nyomja meg a kódok gombot a képernyő jobb alsó sarkában.
  4. Írja be az aktív kódot a megjelenő szövegmezőbe.
  5. Ha a kód helyes, a szövegmező eltűnik, és a kódból származó jutalmak automatikusan hozzáadódnak a fiókjához.

Ez minden, amit tudnod kell az Anime Souls Simulator X aktív kódjairól és azok beváltásáról. Feltétlenül használja ki ezeket a kódokat a játékélmény fokozása érdekében!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek