Hírek

February 16, 2024

A World of Warcraft benne lesz a Game Passban? Spekulációk és lehetőségek

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Bevezetés

Február 15-én a Microsoft bejelentette, hogy a Diablo 4 március 28-tól elérhető lesz a Game Pass-on. Ez a hír sok World of Warcraft (WoW) játékost elgondolkodtatott, vajon kedvenc játékuk is bekerül-e a Game Pass-ba.

A World of Warcraft benne lesz a Game Passban? Spekulációk és lehetőségek

A World of Warcraft fizetési modellje

A WoW egy régóta fennálló MMORPG titán, több iterációval. Míg a klasszikus WoW játékok ingyenesek az előfizetett játékosok számára, a kiskereskedelmi bővítésekhez árcédula tartozik. Például a közelgő bővítés, a The War Within különböző kiadásokkal rendelkezik, 49,99 és 89,99 dollár között.

A bejelentés és a spekuláció

Az eredeti bejelentés csak a Diablo 4-et említette, így a WoW játékosai bizonytalanok voltak a Game Passbe való bekerülést illetően. A bejelentés megfogalmazása azonban azt sugallja, hogy a jövőben potenciálisan hozzáadható a WoW. A WoW 20 év után is az egyik legnépszerűbb MMORPG maradt, és ha nem vennénk fel a Game Pass-ba, elszalasztott lehetőség lenne.

A WoW beépítése a Game Passba

A WoW beépítése a Game Passba az egyedi fizetési modellje miatt kihívást jelenthet. Bár nem világos, hogy előfizetésre lesz szükség, valószínű, hogy a játékosoknak továbbra is meg kell vásárolniuk a legújabb kiegészítőt. A klasszikus WoW játékok viszont minden további költség nélkül játszhatók.

Következtetés

Egyelőre továbbra is rejtély, hogy a WoW elérhető lesz-e a Game Pass-on. Amint új információk állnak rendelkezésre, ez a cikk frissül. A WoW-játékosok izgatottan várják a további bejelentéseket arról, hogy szeretett játékuk bekerüljön a Game Passbe.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek