Hírek

August 18, 2022

A Team Spirit megszerzi a csodálatos Snipert

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Az ő rajtuk keresztül DOTA 2 részleg, a Team Spirit óriási népszerűségnek örvend. Több versenyen elért első helyezés, ahol neves sportolókat győztek le, növelte ismertségüket. A szurkolók végignézték a Team Spirit feljutását az egyik legizgalmasabb versenyen, a The International 10-en. 

A Team Spirit megszerzi a csodálatos Snipert

Amikor legyőzték a korábbi győzteseket, az OG Esportst, a Team Spirit a szezon legfelső sötét lovának bizonyult. Ez volt az a pillanat, amikor a legnagyobb népszerűségre tettek szert, és azóta népszerű választássá váltak az online esport fogadásban.

A Team Spirit kiegészítést jelent be a névsorukhoz

Igor w0nderful Zsdanovot a cybersport szervezet Team Spirit kiterjedt átvilágítások és tesztek után betölteni a mesterlövész pozíciót a CS: GO csapatban. A 17 éves játékos a MAJESTY-vel, a Project X-szel, a Trasko Esports-szal és a HellRaisers-szel játszott két éves profi játéka alatt. Jelenleg a FÁK régió egyik legígéretesebb játékosa.

W0nderful a vizsgák során megmutatta lövészbőségét, valamint erős interperszonális és üzleti kommunikációs képességeit. A játékos a következő napokban Belgrádban csatlakozik a csapathoz, és a csapat egésze komoly versenyedzésbe kezd.

Mennyire értékes a játékos a csapatszellem számára?

A csapaté CS: GO edző, Sergey Hally Shavaev elmondta, hogy nagyon örültek a játékosnak. A W0nderful hibátlanul teljesített a teszteken, és szokatlanul érett lendületet és önbizalmat mutatott. Megfelelő mennyiségű szorgalommal és munkával az új szerződtetés valószínűleg a legmagasabb kaliberű játékos lesz.

A W0nderful stilisztikailag és intellektuálisan kompatibilis a Team Spirit-szel, és a tréner úgy gondolja, hogy a játékosnak nem lesz kommunikációs problémája. A Team Spirit arra számít, hogy a W0nderful lassan, de biztosan be fog illeszkedni a csoportjukba. Az edző játékról játékra követi a játékos fejlődését. Így a w0nderful végül hozzászokik a Team Spirithez, és hamarosan együtt ízlelheti meg a hatalmas győzelmeket.

A Team Spirit közelgő eseményei

2022–2023 Dota Pro áramkör

A csapatok pontokat szerezhetnek a Dota Pro Circuitben, ha első vagy második helyen végeznek a Valve által szponzorált versenyeken. Az idei The International meghívását az év végi rangsor legjobb csapataira is kiterjesztik. A korábbi közvetlen meghívási eljárást a The International 2017 utáni új eljárás váltotta fel.

A Team Spirit jelenleg a DPC EEU 2021/2022 Tour 3 I. divíziójában vesz részt. Az első három csapat továbbjut a PGL Arlington Major 2022-be. A legjobb hat csapat marad a divíziójában a következő DPC-szezon nyitókörében. Ennek eredményeként úgy tűnik, hogy a Team Spirit mindkét versenyen részt vesz.

A 2022-es BLAST Premier világdöntő

A CS: GO S-Tier körversenyen nyolc csapat mérkőzik meg az 1 000 000 USD-s nyereményalapból való részesedésért. Ez az esemény az Abu Dhabi Etihad Arénában lesz december 14. és december 18. között. Természetesen a csapatoknak BLAST Premier Pontokat kell szerezniük, amelyeket a szezon során különböző eseményeken osztanak ki.

A verseny két kettős kieséses csoporttal (GSL) kezdődik, mindegyikben négy csapat vesz részt. Minden mérkőzés Bo3, és minden csoportból a legjobb három csapat jut be a rájátszásba. A csoportkör győztesei az elődöntőbe, a második helyezettek pedig a negyeddöntőbe jutnak tovább. A csoportkörben harmadik helyen végzett csapatok alacsony helyezést kapnak, és továbbjutnak a negyeddöntőbe.

A Team Spirit legutóbbi versenyei

A legutóbbi PGL MAJOR ANTWERP 2022 versenyen a Spirit csapat harmadik lett. Az S-Tier offline verseny Belgiumban zajlott május 9. és május 22. között az antwerpeni Sportpaleisben. Huszonnégy csapat versengett a counter strike versenyen az 1 000 000 dolláros nyeremény kiosztásáért.

A Team Spirit kiváló választás volt az online fogadásban, és úgy tűnt, a korai éllovas. A csapat megnyerte a május 14-től május 17-ig tartó Legends Stage versenyt. A 16 csapatos Swiss System e fordulójában a legjobb 8 csapat jutott tovább a Champions Stage-be, míg az utolsó nyolc csapat kiesett.

A bajnoki forduló a negyeddöntőben kezdődött, ahol a Team Spirit 2-0-ra legyőzte a FURIA Esportst. A torna számukra ígéretes kezdete azonban az elődöntőben ért véget a későbbi bajnok FaZe Clan kezében. A torna harmadik helyezettjeként a Team Spirit 70 000 dolláros díjat kapott.

Hogyan fogadjunk a csapatszellemre

A fogadóknak be kell lépniük a legális szerencsejáték-korúba, és országukban engedélyezniük kell az esport-szerencsejátékokat kezdje el felfedezni az esport fogadásokat piacterek. A játékosok eldönthetik, hogy valódi pénzt vagy skineket (a játékokban virtuális tárgyakat) használnak-e fogadáskor.

Jelenleg a bőrszerencsejáték sokkal gyakoribb, mint a készpénzes fogadás. A népszerű webhelykategóriák közé tartoznak a sportfogadások, lottójátékok, rulett és érmefeldobás. A skin fogadóirodákon a legtöbb fogadási tevékenység CS: GO skinekkel történik.

A játékosoknak nem lesz gondja a fogadóirodák kiválasztásával, mivel számos legjobb esport fogadási oldal áll rendelkezésre. Ezek az online fogadási oldalak jelentős fogadási piacokat kínálnak különféle esportokhoz, beleértve a Team Spiritet is.

Stratégiák a csapatszellemre való fogadáshoz

Az egyik a legjobb esport fogadási tippek bármely Team Spirit meccs győztesére fogadni. A helyes pontozás és a hendikep fogadás a mérkőzés-győztes piacon szintén előnyös fogadás.

Ezenkívül a felhasználók fogadhatnak a körök és a térképek számára, amelyeket a Team Spirit nyer sorozatban és egy térképhendikepben.

Bár kissé kihívást jelentenek, a Drawn Game vagy a Overtime és a Over/Under piacok a térképen lejátszott összes körben egyaránt elérhetők. A siker valószínűségének növelése érdekében további kutatásokra van szükség a csapatok korábbi eredményeiről, sőt a legutóbbi bejelentésekről is.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek