Hírek

November 15, 2023

A Snoop Dogg a Death Row Games-szel terjeszkedik a technikává: a játék változatosabbá tétele és az alkotók felhatalmazása

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A sikeres zenei karrierjéről ismert rapper Snoop Dogg a technológia világába terjesztette ki üzleti vállalkozásait. Fia, Cordell Broadus mellett Snoop bejelentette, hogy elindítja a Death Row Games játékstúdiót, amely arra összpontosít, hogy lehetőségeket biztosítson a különféle alkotók számára, és bővítse a játékkal kapcsolatos narratívát.

A Snoop Dogg a Death Row Games-szel terjeszkedik a technikává: a játék változatosabbá tétele és az alkotók felhatalmazása

Az üzleti portfólió diverzifikálása

A Snoop Dogg sokrétű üzleti portfóliót épített fel az évek során, számos sikeres vállalkozással. Ezen a héten egy újabb tollat ​​tett a sapkájába azzal, hogy belépett a technológiai iparba. A Death Row Games célja, hogy teret teremtsen a szerencsejáték-ökoszisztéma különböző alkotói számára, és hozzájáruljon az iparág döntéshozatali folyamatához.

Unreal Engine 5: The Foundation of Death Row Games

A Death Row Games az Epic Games Unreal Engine 5 (UE5) nevű közösségi alapú platformjára támaszkodik, amely lehetővé teszi az alkotók számára, hogy nyílt forráskóddal fejlesszenek tartalmat. A sokoldalú kód lehetővé teszi a különböző konzolokon működő játékok létrehozását, beleértve az Xbox, Playstation, PC és VR eszközöket. Az Epic Games 5%-os jogdíj díjat számít fel azon fejlesztőknek, akik a platformon keresztül értékesítik tartalmaikat.

Snoop Dogg részvétele a játékban

Snoop Dogg már jó ideje részt vesz a játékiparban. Tagja volt a FaZe Clan esports játékkollektívának, és még egyéni skint is kapott olyan népszerű játékokban, mint a Call of Duty és a Call of Duty: Modern Warfare. 2019-ben elindította a Gangsta Gaming League-t, saját esport versenysorozatát. Ezenkívül a Snoop 2021-ben kiadott egy exkluzív NFT-kollekciót „A Journey with the Dogg” címmel.

Snoop üzleti vállalkozásai

A Death Row Games csatlakozik a Snoop Dogg kiterjedt üzleti vállalkozásainak listájához, amelyek nettó vagyonát 160 millió dollárra becsülik. Néhány figyelemre méltó vállalkozása közé tartozik egy kisállat-termékcsalád, a Casa Verde Capital nevű kockázatitőke-társaság, a Leafs by Snoop kannabiszmárka, a Snoopadelic Films, az Indoggo gincsalád és még sok más.

The Future of Death Row Games

Bár továbbra is bizonytalan, hogy Snoop fellép-e olyan Fortnite-koncerten, mint Travis Scott, máris letette névjegyét a játékok metaverzumában. Snoop virtuális előadást szervezett, és egyéni NFT-ket adott ki a rajongók számára a The Sandbox játék metaverzumában 2021-ben. A Death Row Games-szel Snoop és fia egy olyan platformot kíván létrehozni, amely bemutatja a különféle alkotók kultúráját és történeteit, különösen az elmaradott közösségekből származókéit.

Összefoglalva, Snoop Dogg betörése a technológia világába a Death Row Games-szel újabb mérföldkövet jelent sikeres karrierjében. Azáltal, hogy lehetőségeket biztosít a különböző alkotók számára, és hozzájárul a játékipar döntéshozatali folyamatához, a Snoop célja, hogy kiszélesítse a játékkal kapcsolatos narratívát, és bemutassa a rosszul ellátott közösségek kultúráját.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek