Hírek

February 14, 2024

A Smolder közelgő változásai a 14.4-es javításban: Egyensúly és élvezet vár

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Bevezetés

Smolder, a Patch 14.2-ben bemutatott bajnok óriási népszerűségre tett szert. A győzelmi aránya azonban jelenleg nem kielégítő. Válaszul a Riot Games több életminőségi változtatást hajt végre a Smolder 14.4-es javításában.

A Smolder közelgő változásai a 14.4-es javításban: Egyensúly és élvezet vár

Javítás 14.4 előnézet

Február 14-én Matt "Phroxzon" Leung-Harrison, a League of Legends vezető játéktervezője bemutatta a Smolder közelgő változásait. A javítás tartalmazni fogja Smolder W képességének nerfjeit a játék korai szakaszában, és módosítja Q képességét. Ezenkívül Smolder's ultimate buffot is kap, ami összességében kiegyensúlyozott patch-et eredményez a bajnok számára.

Változások Smolder képességeiben

Super Scorcher Breath (Q)

Smolder Q képessége, ami a fő sebzési forrása a játék során, módosulni fog. 125 stacknél a képesség kevesebb tűzgolyót küld ki, de több sebzést okoz. Továbbá, ha a célpont meghal, miközben a rakéta még repül, Smolder kap egy köteget.

Achooo! (W)

A W képesség, Achooo!, a legjelentősebb változásokon megy keresztül. A lehűtése hosszabb lesz a korai szinteken, de rövidebb a maximális szinten. Hasonlóképpen, a sebzése csökken a játék elején, de nő a játék végén.

Végső képesség

Smolder végső képessége most akkor is bedobható, ha a bajnok a dobás ideje alatt meghal. Ez a változás jelentős buffot jelent, különösen a mágusokat és bérgyilkosokat érintő forgatókönyvekben.

Jelenlegi nyerési arány

Jelenleg a Smolder nem teljesít jól AD Carryként, az U.GG szerint 50 százalék alatti a nyerési arány a különböző rangokban. Azonban az AP Spear of Shojin 60 százalék feletti győzelmi arányt ért el. A Riot Games szorosan figyelemmel kíséri Smolder teljesítményét, és további módosításokat hajthat végre.

Következtetés

A League of Legends 14.4-es javítása várhatóan február 22-én, csütörtökön jelenik meg. A Smolder képességeit érintő közelgő változásokkal a játékosok kiegyensúlyozottabb és élvezetesebb játékélményre számíthatnak.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek