Hírek

February 13, 2024

A Sambuk hajó megalkotása: Urald a tengereket pusztító tűzerővel

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A Sambuk hajó, más néven Piromániás, a végső végcél a Skull and Bones minden hajóskapitányának, aki lángra akarja lobbantani a tengert.

A Sambuk hajó megalkotása: Urald a tengereket pusztító tűzerővel

A Sambuk tervrajz megszerzése

A Sambuk terv megszerzéséhez először el kell érned az Infamy Cutthroat rangját, ami a második legmagasabb rang a játékban. Miután elérte ezt a rangot, megvásárolhatja a tervrajzot a Helm's Black Marketről 5000 darab nyolc darabért. Yanita Nara, a Sainte-Anne-i Le Mont Muet bármestere eladja neked a tervrajzokat, ha megvan a szükséges hírhedtség és érméid.

A Sambuk készítése

Miután megszerezte a tervrajzokat, a következő anyagokra lesz szüksége a Sambuk elkészítéséhez:

  • 15 Greenheart plank
  • 15 Magnetit rúd
  • 12 Roselle szövet
  • 4 Fakátrány
  • 4 Fogaskerekű
  • 2 Torziós rugó
  • Angolna zsineg
  • 12.000 ezüst

A Fa Tar, Fogaskerekű és Torziós források kifoszthatók és kifoszthatók a Le Compagnie hajóiról és településeiről. Miután összegyűjtötte az összes szükséges anyagot, keresse fel a hajómestert, hogy megépítse Sambukját.

Megéri a Sambuk?

Ha szereted a közelharcot és a hatalmas sebzést, akkor a Sambuk mindenképpen megéri. A Scorched perk lehetővé teszi, hogy 5000 égési sebzést okozz, amikor az Ablaze hatást alkalmazod egy ellenséges hajón, és minden égő hajó 30 százalékkal nagyobb sebzést szenved. Ezenkívül a Sambuk több lőfegyverrel, öt bútornyílással rendelkezik, és minden nagyobb nyílásban felszerelhető fegyverekkel. A többi DPS hajóhoz képest azonban gyengébb a hajótest szilárdsága.

Összefoglalva, a Sambuk hajó egy félelmetes hajó, amely pusztító tűzerejével jutalmazza a képzett kapitányokat. A tervrajz megszerzésével és a szükséges anyagok összegyűjtésével elkészítheted ezt a hajót, és uralhatod a tengereket a Skull and Bones-ban.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek