A Parimatch elhagyja Oroszországot, Indiában terjeszkedik

Hírek

2022-06-09

A Parimatch az egyik legjobb esport fogadási oldal, amely megbízható, ahol a fogadók mindig fogadhatnak kedvenc e-sportjaikra, versenyeikre vagy futballklubjaikra. Parimatch élő fogadásokat, folyamatos sporthíreket és bajnokságok állását kínálja. A fogadási szolgáltató részletes statisztikákkal és napi elemzésekkel is szolgál. A fogadók több mint húsz sportágra fogadhatnak több mint ötven országból. Ezek az események több mint kétszáz ligát fednek le, és naponta több mint 500 sporteseményt tartanak.

A Parimatch elhagyja Oroszországot, Indiában terjeszkedik

Működésének beszüntetése Oroszországban

Az összes jogi és műszaki lépés elvégzése után a Parimatch Tech levette márkáját az oroszországi piacról. A Parimatch Tech 2022 márciusában jelentette be, hogy Ukrajna inváziója miatt kilép az orosz piacról.

2016-ban a Betring LLC együttműködési szerződést írt alá a Parimatch Tech-vel a Parimatch márka oroszországi működtetésére. A Betring a megállapodás részeként megkapta a Parimatch védjegy használatára vonatkozó összes jogot Oroszországban. A Parimatch Tech, egy ukrán cég azonban elküldte a Betring felmondásának dokumentumait, hogy leállítsák a Parimatch márka oroszországi üzemeltetését. Ezenkívül a Betringnek korlátoznia kellett a Parimatch védjegy használatát a helyi szponzori szerződésekben.

Ez a törlés azt jelenti, hogy Oroszországban tilos minden Parimatch reklámanyag, embléma, szín, globális nagykövet és szlogen. Ezenkívül minden helyi nagykövetnek tilos a Parimatch márkajelzés használata.

A jelenlegi tervben nincs visszaküldési dátum

Roman Syrotian, a Parimatch társvezérigazgatója szerint Oroszország háborúja az ukrán nép és állam ellen lehetetlenné tette számukra az orosz márka és digitális megoldások használatát. Így a Parimatch felhagyott minden operatív és műszaki tevékenység támogatásával, és visszavonta védjegyét.

Maksym Liashko, a Parimatch Tech társ-vezérigazgatója úgy vélte, hogy az igazgatóság döntését az orosz piacról való kilépésről jogosan hajtották végre. A Parimatch márka bármilyen felhasználása Oroszországban a szellemi tulajdon megsértésének minősül. Megismételték, hogy a döntés nem volt átalakítás vagy márkaváltás. A franchise-t teljesen leállították.

A Team Spirit Partnerség megszűnése

Sok e-sport szervezet beszüntette vagy csökkentette tevékenységét Oroszországban vagy orosz szervezetekkel az ukrajnai orosz invázió miatt. Miután Parimatch kilépett az orosz piacokról, a fogadási üzletág és az orosz sportszervezet Csapatszellem korán befejezték együttműködésüket.

Januárban a cégek bejelentették, hogy meghosszabbítják együttműködésüket. A Parimatch Tech Esport részlegének vezetője, Stepan Shulga a döntésre reagálva azt mondta, nincs kölcsönös követelésük, mert a partnerség minden kötelezettségét teljesítették. Úgy vélik azonban, hogy a konfliktus alatti munka nehézségei miatt csak így lehetett túllépni rajtuk.

A Parimatch azóta felfüggesztette az esport fejlesztési céljait, hogy erőforrásait Ukrajna megsegítésére fordítsa a csatában. Az orosz inváziót követően a vállalkozás februárban úgy döntött, hogy leállítja orosz tevékenységét. Ide tartozik a Parimatch Tech platform is, amely technológiai megoldásokat kínál az ország üzemeltetőinek.

Hasonlóképpen, a Team Spirit is áthelyezte székhelyét Oroszországból a szerbiai Belgrádba. A csoport emellett kijelentette, hogy egyelőre elhalasztja a moszkvai infrastruktúra bővítésének terveit.

Nikita Chukalin, a Team Spirit vezérigazgatója szerint Parimatch őszinte és megbízható partner volt, akivel a Team Spirit minden helyzetben kölcsönös megértést alakított ki. Köszönetét fejezte ki három év eredményes munkájáért a csapat nevében, és ez a kényszerű elválás nem okozott nekik örömet. A csapat tisztán érti a jelenlegi helyzetet, és úgy működik együtt Parimatch-fel, hogy közben nem vádolják egymást.

Vonzóbb fogadási lehetőségek Indiában

Az új kezdeményezést a PMI, egy szolgáltató cég indította el, amely segíti a Parimatchot terjeszkedési stratégiájának tervezésében és megvalósításában. A cég izgatottan várja a játékipar növekedését az országban.

A Parimatch Exchange egy új módja az online fogadásnak ami alkalmazkodóbb, jövedelmezőbb és élvezetesebb. A Parimatch bejelentette fogadási tőzsdéjének megnyitását, amely egy online platform, amely gyorsan az esport fogadás új típusaként vált ismertté. Az új piacokon elérhető fogadások széles skálája miatt a felhasználóknak több lehetőségük van fogadni és nyerni. A fogadások elfogadásának gyorsasága, valamint egyéb jellemzők kiemelkedőek.

A Parimatch terjeszkedési tervének kidolgozásával és végrehajtásával megbízott PMI szolgáltató üzletág bejelentette az új kezdeményezést, jelezve, hogy az országban a játékszektor felfutásban van. A Parimatch Exchange egy egyedülálló fogadási platform, amely ötvözi a hagyományos és az általános fogadást. Számos módon javítja a fogadás hatékonyságát és hatékonyságát.

Jobb esélyek az Exchange-nél

Van egy nagyon vonzó szempont: lehet tétet kötni és jelentősebb együtthatót adni, de ezt egy másik játékosnak támogatnia és párosítania kell. A felhasználók számára előnyös a magas díjak és a nagyobb átláthatóság a fogadások számát és a megtétek teljes összegét illetően. A rendezvényre kifizetett összegek feltüntetésekor mindig jól látható a forgalom. Ha egy másik személy szívesen fogad tétet, a csere lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy magasabb fogadásokat tegyenek.

A Parimatch Exchange platform vonzóbb és hatékonyabb a fogadásban, mivel ötvözi a hagyományos és az online fogadást. A rétegek és a támogatók tétjeik gyorsabban egyeztethetők, ha mindkét oldalt egyeztetik. A Parimatch Exchange használatával a fogadók növelték esélyeiket, és hasznos szakértelemre tettek szert. Azt is lehetővé teszi, hogy az ügyfelek egymás ellen fogadjanak, függetlenül attól, hogy az esemény bekövetkezik-e vagy sem, miután megállapodtak a fogadás összegéről. Elsődleges működési alapja a tőzsdéhez hasonló. Az ügyfelek különféle sporteseményekre fogadnak szerte a világon.

Legújabb hírek

A Fortnite fogadás alapjai
2023-03-30

A Fortnite fogadás alapjai

Hírek

Kaszinós promóció

22BET:600 dollárig
Játék most

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet:Akár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close