A Melbet számos jutalmat mutat be

Hírek

2022-06-23

A Melbet bukméker honlapja az egyik leghihetetlenebb hely a sportfogadás szerelmeseinek. A fogadók jó oddsokkal játszhatnak, és azonnal pénzt vonhatnak ki. A Melbet egy rendkívül felhasználóbarát webhely. Egy gyors regisztrációs folyamat befejezése után a felhasználók azonnal megkezdhetik a fogadást. Az első befizetés sem túl alacsony, 1 euró.

A Melbet számos jutalmat mutat be

A Melbet Group Curacao licenccel és több más országban is rendelkezik licenccel. A bukméker először 2012-ben csatlakozott a piachoz, és mára a piac egyikévé nőtte ki magát az iparág legjobb fogadóirodái globálisan. A havi látogatások számát milliós nagyságrendűre becsülik. A Melbet Betting Company robbanásszerű növekedésének kritikus okai a magas esélyek, a gyors pénzkivonások és a kiterjedt sor.

A Melbet egy kifinomult és tetszetős fogadási platformot biztosít a játékosok körében. A jó hírű fogadó szervezet a sportfogadási lehetőségek széles skáláját kínálja. A hivatalos weboldal elérhető asztali formában, mobil verzióban, valamint Android és iOS alkalmazásokban. A felhasználók letölthetik és telepíthetik számítógépükre az alkalmazásokat.

Indiai Melbet Daily Games torna

Melbet A Daily Games Tournament egy napi nyereményjáték a bukméker promóciós ajánlatának Fast Games részének aktív játékára. Minél több pénzt tesz fel egy játékos, annál több bónuszpontot gyűjt. Ezekkel a pontokkal közelebb kerülhet az Apple iPhone 12 fődíj elnyeréséhez.
Ez a promóció a Fast Games területen lévő összes játékra vonatkozik, kivéve:

 • PF Dice.
 • PF rulett.
 • PF Pokerlight.
 • Pachinko.
 • Spin and Win.
 • Majmok.
 • Lucky Wheel.
 • Crown & Anchor.
 • Derby Racing.
 • Respin Slot.
 • Rulett.
 • Afrikai rulett.
 • Agárverseny.
 • Póker.

Hogyan szerezhetők pontok

A Melbet Daily Games Tournament kampánya 15 nyereményt tartalmaz. A 100 eurós tét 1 pontot, míg a 200 eurós tét 3 pontot ér. Azok a játékosok, akik 500 eurót tesznek meg, 7 pontot kapnak, míg azok, akik 1000 eurót tesznek meg, 15 pontot kapnak. Azok a játékosok, akik 2500 és 5000 eurós fogadásokat tesznek, 40, illetve 85 pontot kapnak. A magasabb téttel rendelkező játékosok több pontot szereznek, 10 000 euróval 180 pontot, 25 000 euróval pedig 450 pontot.

Az első helyezett egy Apple iPhone 12-t kap. Más játékosok, akik a második és tizenötödik helyen végeznek a tabellán, 10–100 ingyenes pörgetést nyernek a Lucky Wheel játékban.

Minden nap sorsolásra kerül sor a fogadóüzletben. A felhasználók a promóciós oldalon online követhetik nyomon a ranglistán. Az ajánlatban szereplő címek listája változhat, ezért a játékosoknak figyelniük kell. A Melbet Daily Games versenyen való részvételhez az egyéneknek regisztrált online platform felhasználóinak kell lenniük.

Mai Melbet Akkumulátor

A Melbet Accumulator of the Day értékes szolgáltatás minden gyűjtőfogadás rajongó számára. A funkció lehetővé teszi, hogy minden ügyfél 10%-kal növelje bevételét, ha nyer.

A Melbet Akkumulátor of the Day promóciója egyszerű: az online platform lehetőséget biztosít a felhasználóknak arra, hogy véletlenszerűen válasszanak ki egy gyűjtőkupont. Az elektronikus utalvány általában öt különböző atlétikai esemény eredményét tartalmazza, kedvező szorzóval. A társaság egy további 1,10-es együtthatót is beszerzett. Ha a tét nyer, a játékos további 10%-ot kap a teljes bevételéből.

Hogyan vehetsz részt a nap Melbet Akkumulátorában

A játékosoknak be kell jelentkezniük a Melbet weboldalára. Ha valakinek még nincs fiókja ezen az oldalon, akkor létre kell hoznia egy játékfiókot. A Nap Akkumulátora az oldal főoldalának jobb oldalán található. Ha valakinek nem tetszik a bukméker választása, rá kell kattintania a kocka szimbólumra, hogy egy másik gyűjtőalternatívát jelenítsen meg. A játékosok annyiszor módosíthatják a kupont, ahányszor csak akarják, amíg nem találnak megfelelőt. A gyűjtemények naponta frissülnek.

Felhalmozó tét biztosítható a mérkőzés előtti esemény és az élő esemény során. A játékosok kattintson a Hozzáadás a fogadószelvényhez gombra, ha olyan kedvezményt látnak, amely tetszik nekik. Ezután egy kicsit feljebb kell lépnie, be kell írnia a tét összegét, majd kattintson a Fogadás lehetőségre. A felhasználóknak türelmesnek kell lenniük ahhoz, hogy ki tudják számítani az akkumulátortétet. Ha bebizonyosodik, hogy nyertes, az ember további 10%-ot kap a keresetéből, ami további 1,10-es szorzó.

A kenyai üzletember 500 000 KShs-t (4300 USD) nyert a Melbet promócióban

A #TwendeEuroNaMelbet kampányt Ismael Mohammed Ibrahim üzletember nyerte. Ismael 500 000 KShs (körülbelül 4 000 EUR) csekket kapott 2022. március 17-én reggel. A nyeremény a tavaly április és május közötti promóció volt. A győztes egy két fős utazást kapott az Euro-torna megtekintésére. Ez azonban nem volt lehetséges a COVID-19 világjárvány miatti utazási korlátozások miatt.

Melbet Kenya szerint úgy döntöttek, hogy Ismael Euro-útját egy AFCON-úttal helyettesítik. Az ünnepség szintén kivitelezhetetlen volt az utazási korlátok miatt. Végül úgy döntenek, hogy megelégszenek egy anyagi díjjal. A szolgáltatók véletlenszerű sorsolás után érkeztek Ismaelhez.

Ismael először szkeptikus volt. De miután hívást kapott Melbettől, megerősítette, hogy ez valós, és megígérte, hogy a pénzt vállalkozása népszerűsítésére fordítja. Nagyon örült a győzelemnek, amelyet hihetetlennek minősített, miután először azt gyanította, hogy csalás volt. Melbet hívása után azonban meggyőződött róla, hogy ez igaz.

Legújabb hírek

Az 5 legjobb esport fogadási verseny 2022-ben
2022-12-08

Az 5 legjobb esport fogadási verseny 2022-ben

Hírek