A legjobb esport játékok a Mr. Greennél 2022-ben

Hírek

2022-04-14

Noha kaszinóként indult, Mr. Green egyablakos szerencsejáték-központtá nőtte ki magát. A kaszinójátékokon kívül ezen az oldalon sportfogadási piacok is találhatók, amelyek lefedik a hagyományos és a virtuális sportokat. Mr. Green 2022-ben is a legjobb e-sport fogadási oldalak közé tartozik.

A legjobb esport játékok a Mr. Greennél 2022-ben

Az elmúlt néhány évben az eSport fogadás volt az online szerencsejátékok leggyorsabban növekvő piaca. A legfrissebb statisztikák szerint az eSport fogadási ágazat értéke 66 milliárd dollár. Az új piac elérése érdekében a William Hill PLC, Mr. Green anyavállalata belevágott az eSport fogadásba.

2022 fantasztikus év lesz a számára Mr. Green eSport fogadás rajongók számára, mivel a legversenyképesebb játékok piacai elérhetők. Ebben az összefoglalóban tekintse meg a legjobb e-sport játékokat, amelyekre idén fogadhat Mr. Greennél.

Multiplayer Online Battle Arena (MOBA)

Kétségtelen, hogy a MOBA játékok a legnépszerűbbek az e-sport fogadási szcénában. Kezdetnek a MOBA videojátékok olyan stratégiai játékok, amelyek két csapatot állítanak össze egy előre meghatározott csatatéren. Népszerűek, mert közösségiek, és elősegítik a csapatmunkát azáltal, hogy összehozzák a játékosokat a világ minden tájáról. A Mr. Greennél az eSport fogadás szerelmesei több MOBA-játékra is fogadhatnak 2022-ben.

Az első a Dota 2. A Valve által kifejlesztett és kiadott Dota 2 a legnépszerűbb videojáték a fogadási jelenetben. Két ötfős csapat vesz részt egy csatában, ahol mindegyik csapatnak van egy bázisa, amelyet meg kell védenie, és egyben az ellenség tábora, amelyet el kell pusztítani. A Dota 2 versenyek tucatjaival büszkélkedhet egész évben, a The International pedig a crème de la crème.

A Riot Games kasszasikerének számító League of Legends (LoL) egy másik jó játék, amelyre fogadni lehet a Mr. Greennél. Ebben a többjátékos online harci aréna videojátékban két ötfős csapat vesz részt a Player vs. Player (PVP) harcban. Mindegyik csapat megvédi a térfelét, miközben megpróbálja megtámadni az ellenfél oldalát a térképen. A LoL egész évben rengeteg versenyt kínál, így a játékosok nem fognak kihagyni a fogadási piacokat.

A Heroes of the Storm egy másik legjobban értékelt eSports MOBA játék a Blizzard Entertainmenttől. Nagyjából hasonlít a többi MOBA-játékhoz, és számos játékmóddal büszkélkedhet. A játék rajongói a Heroes of the Storm fogadási piacokat is megtalálhatják a Mr. Green eSportsnál.

Shooter Games

A lövöldözős játékokban résztvevők számára Mr. Green is a megfelelő hely. A lövöldözős játékok olyan akciós videojátékok, ahol a játékosok fegyvereket és más fegyvereket használnak az ellenség leküzdésére. Az eSportban a legtöbb lövöldözős játék első személyű lövöldözős játék (FPS).

Mr. Green lassan építi az eSports játékok portfólióját. Ennek a bukmékernek rengeteg Counter-Strike: Global Offensive piaca van. Ennek az FPS-játéknak a rajongói olyan eredményekre fogadhatnak, mint a meccs győztese, a helyes pontszám, a tét nélküli döntetlen, a pisztolykör győztese, a hendikepek, a térképgyőztes stb. 2022-ben Mr. Green minden bizonnyal más divíziókra is kiterjeszti majd magát, például a Valorant és Tom Clancy Rainbow Six Siege-je.

Stratégiai játékok

A stratégiai játékokat kedvelő játékosok 2022-ben sem maradtak ki. Mr. Green két népszerű stratégiai játékkal egészítette ki eSport fogadási piacok portfólióját.

A StarCraft II: Wings of Liberty sci-fi valós idejű stratégiai játék rajongói a legjobb eSport csapatokra fektethetik be pénzüket a Mr. Green fogadási oldalon. A StarCraft továbbra is az egyik legnézettebb és legtöbbet szponzorált e-sport a világon. Itt is rengeteg fogadási lehetőség kínálkozik.

A Mr. Green másik stratégiai játéka a Hearthstone, a Blizzard Entertainment gyűjthető kártyajátéka. A Hearthstone is aktív eSport fogadási oldalak, köztük Mr. Green is.

Sport szimulátorok

Ahogy a neve is sugallja, a sportszimulációs játékok azok, amelyek valódi sportokat utánoznak. Eddig többek között futballban, kosárlabdában, motorsportban, amerikai fociban és krikettben léteznek sportszimulátorok. Az e-sportban és a fogadásban a foci és a kosárlabda klasszikus sportszimulációs játékok.

Természetesen a FIFA a legjobb fociszimulátoros videojátékként szerepel a fogadási piacokon ennél a bukmékernél. A FIFA mellett vannak olyan PES-versenyek is, amelyekről Mr. Green foglalkozik. A futballfogadási piacok a legkeresettebbek közé tartoznak 2022-ben, ezért Mr. Green határozottan fel fogja erősíteni a játékát itt.

A hagyományos kosárlabda-fogadási piacokon kívül Mr. Greennek rengeteg NBA 2K fogadási piaca is van készülőben. A nemrégiben megjelent NBA 2K22, a franchise 23. része, az NBA 2K eSports színtéren az elsődleges fókuszban. Rengeteg kosárlabda fogadási lehetőségre számíthat a közelgő versenyeken.

Mr. Green valóban olyan erő, akivel számolni kell, ha 2022-ben eSport fogadásról van szó. A fogadási oldal az összes legjobb értékelésű eSport játékot és eSport eseményt lefedi. Ez az, ami miatt ma az egyik legjobb e-sport fogadási oldal. Érdekes módon Mr. Green rengeteg eSport bónuszt igényelhet, az üdvözlő bónusztól az újratöltési bónuszig. Ezzel az eSport fogadások piacvezetőjeként kíván megerősíteni magát.

Legújabb hírek

FIFAe fogadási útmutató a 2023-as FIFAe döntős visszatérésre való felkészüléshez
2023-01-26

FIFAe fogadási útmutató a 2023-as FIFAe döntős visszatérésre való felkészüléshez

Hírek