Hírek

February 14, 2024

A Last Epoch lejátszása a Steam Decken: Teljesítmény, kontroller támogatás és korlátozások

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Bevezetés

A Last Epoch a legújabb ARPG, amely piacra került, és izgalmas időutazási, kazamatákon kúszó élményt kínál a játékosoknak Eterra halálos világában. A Steamen keresztül PC-n történő megjelenéskor sok játékos kíváncsi arra, hogy a Last Epoch lejátszható-e a hordozható Steam Decken. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a Last Epoch Steam Decken való játékának lehetőségeit és korlátait.

A Last Epoch lejátszása a Steam Decken: Teljesítmény, kontroller támogatás és korlátozások

A Last Epoch lejátszása a Steam Decken

Igen, lehet játszani a Last Epoch-ot a Steam Decken. A Last Epoch elérhető PC-n a Steamen keresztül, és azok a játékosok, akik tesztelték a Steam Decken, arról számoltak be, hogy jól fut, bár van néhány hátránya.

Teljesítmény

A játékosok azt tapasztalták, hogy a Last Epoch elérheti a 60 FPS-t a Steam Decken, ha csökkentett grafikus beállításokat és kisebb, 1152x768-as felbontást használnak. A játék zökkenőmentesen fut ezen a képkockasebességgel, és néhány játékos még az ARPG-t is jobban szereti játszani a Steam Decken.

Ha hajlandó feláldozni a képkockasebességet, növelheti a grafikus beállításokat, vagy enyhén 30 vagy 45 FPS-re növelheti a felbontást.

Vezérlő támogatás

Az egyik fő hátrány, amellyel a játékosok találkoztak, a Steam Deck kontroller támogatásának hiánya. Jelenleg a játékosok nem használhatják a Steam Deck vezérlőit egyetlen menüben sem, ezért a navigációhoz egér szükséges. A közelgő 1.0-s frissítésben azonban várhatóan jobb vezérlő támogatás lesz elérhető.

Következtetés

Összefoglalva, a Last Epoch játszható a Steam Decken, így a játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy menet közben is élvezhessék a játékot. Bár vannak korlátozások, például az egér szükségessége a navigációhoz és a kontroller támogatásának jelenlegi hiánya, a játék jól fut a Steam Decken, csökkentett grafikus beállításokkal. Mivel a fejlesztők folyamatosan fejlesztik a játékot, valószínű, hogy ezeket a korlátozásokat a jövőbeni frissítésekben kezelni fogják. Tehát, ha Ön a Last Epoch rajongója, és van Steam Deckje, próbálja ki, és tapasztalja meg az Eterra világát, bárhová is megy!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek