Hírek

February 15, 2024

A High Evolutionary erejének felszabadítása a Marvel Snapben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A Marvel univerzum legnépszerűbb és legerősebb gonosztevői közé tartoznak a Marvel Snap Big Bad kártyái. Olyan játékmódosító hatásokat biztosítanak, amelyek potenciálisan felforgathatják a meccseket. A legtöbb képességeik a képregényszereplőkön vagy filmértelmezéseiken alapulnak, beleértve a High Evolutionaryt is.

A High Evolutionary erejének felszabadítása a Marvel Snapben

High Evolutionary in Guardians of the Galaxy Vol. 3

A High Evolutionary a Guardians of the Galaxy Vol. fő gonosza. 3. A filmben civilizációk és lények teremtője. Fejleszti a lények intelligenciáját, erejét és még sok mást.

High Evolutionary a Marvel Snapben

A Marvel Snap-ben a High Evolutionary egy négy költséges, négy erőből álló kártya, amelynek hatása a következő: "A játék elején tárd fel a képességek nélküli kártyáidban rejlő lehetőségeket." Ez a játékmódosító effektus felszabadítja az összes vaníliakártya titkos képességeit, több pakli archetípust létrehozva, amelyek potenciálisan megváltoztathatják a metát.

Az összes vaníliakártya titkos képességei

Mielőtt belevágnánk a legjobb kártyákba, amelyeket a High Evolutionary-val, a Marvel Snap legújabb Big Bad kártyáival használhatunk, íme a vanília kártyák titkos képességei, amelyeket maga a gazember old fel:

  • Darázs (0-költség, 1-erő): Felfedéskor: Nyomj itt egy véletlenszerű ellenségkártyát -1 hatalommal.
  • Misty Knight (1-költség, 2-hatalom): Ha egy kört el nem költött energiával fejezünk be, adjunk még egy baráti kártyát +1 hatalom.
  • Shocker (2-költség, 3-erő): Felfedéskor: Add oda a bal szélső kártyát a kezedben -1 költség.
  • Küklopsz (3-költség, 4-hatalom): Ha egy kört el nem költött energiával fejezel be, sérts meg itt két véletlenszerű ellenséget -1 hatalommal.
  • The Thing (4 költség, 6 hatalom): Felfedéskor: 3 véletlenszerű ellenséges kártyát sújts itt -1 hatalommal.
  • Abomination (5-Cost, 9-Power): Eggyel kevesebbe kerül minden olyan játékban lévő ellenséges kártya, amelyet negatív erő sújt.
  • Hulk (6 költség, 12 teljesítmény): Folyamatos: Ha egy kört fel nem használt energiával fejez be, +2 Power. (Ha kézben vagy játékban van).

A legjobb High Evolutionary Deckek

Pure High Evolutionary

A védekezés sértés. Képernyőkép az Untaped.gg-ről

A High Evolutionary játék szokásos módja a jelenlegi vanília kártyák többségével egy pakliban. Ennek a paklinak két fő mechanikája van, amelyek körül a támadó és védekező motorok általános stratégiája forog – energiát takarít meg több nagy teljesítményű kártya kihelyezéséhez, és negatív erőt kölcsönöz ellenfél lapjainak az erőteljes hatások feloldásához.

A Küklopsz, a The Thing és az Abomination előnyös, ha negatív hatalmat áraszt ellenfeled lapjaira. Scorpion és Spider-Woman hozzáadható egy másik erőteljes debuff opcióhoz.

Ami a "fel nem használt energia megtakarítását" illeti (lebegő) stratégiát, Misty Knight, Abomination és Hulk képességei mind a szerelőt használják ki, különösen, ha Hulk az elsődleges energiaforrás a helyeidhez a késői játékban. A napfolt potenciális energiaforrás is lehet, mivel minden körben képes az el nem költött energiával megegyező Erőt nyerni.

InSheNaut

A hatalom minden. Képernyőkép az Untaped.gg-ről

Egy másik pakli, ahol a High Evolutionary alkotásai felhasználhatók, az InSheNaut pakliban található. Itt a fő stratégia az, hogy She-Hulk és The Inifinaut segítségével a lehető legtöbb erőt hozzuk létre, miközben kihasználjuk a High Evolutionary alkotások játék elején és közepén rejlő képességeit.

Ennek a paklinak a fő támadómotorja a hatodik kanyar kihagyása, amely megnyithatja az utat a She-Hulk és az Infinaut játék előtt a hetedik kanyarban. Ezért fontos a Magiknak, hogy egy helyet Limbo-ba fordítson, ami meghosszabbítja a játékot, és több időt ad a potenciális hatalmas kombináció felállítására az utolsó körben.

Az az energiamegtakarítás, amelyre szüksége van ahhoz, hogy She-Hulkot nulla költségű, 10 teljesítményű egységgé tegye a hetedik körben, előnyös lesz az olyan kártyakombinációkban, mint a Sunspot és a Misty Knight, valamint a Cyclops képessége, amelyet támadásként átválthat az oldalára. . Ez a beállítás legalább két helyen felveszi az erőt, ezért mindig törekedj arra, hogy minden játékban a lehető legjobban megvalósítsd ezt a forgatókönyvet.

Zárd le a paklit olyan kártyákkal, amelyek megvédhetik egységeidet, mint például a Páncél (amely megakadályozza, hogy a kártyáid bármilyen formában megsemmisüljenek), és a Caiera (az egy és hat költségű kártyáid védelmére). Cosmo is hozzáadható, mivel megzavarhatja az On Reveal képességeit, ami hatástalanná teszi az olyan kártyák képességeit, mint a Shang-Chi és a Killmonger.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek