A DreamHack 2022 résztvevőinek bejelentése

Hírek

2022-08-11

A Twin Galaxies és a Guinness Rekordok Könyve szerint A DreamHack a legnagyobb LAN-parti és számítógépes fesztivál világszerte. Az eseményen a világ leggyorsabb és legtöbb internetes forgalma zajlik. A rajongók számos jelentős közelgő eseményre számíthatnak az online esport fogadáson keresztül. Ezek a versenyek élőben közvetíthetők különböző platformokon.

A DreamHack 2022 résztvevőinek bejelentése

DreamHack Melbourne 2022

Az eseményt Melbourne-ben és az Olimpiai Parkokban rendezik szeptember 2. és 4. között. A Counter-Strike: Global Offensive a 2019-es IEM óta először tér vissza a fő színpadra Ausztráliában, három intenzív versenynappal.

Résztvevő csapatok

A verseny közeledtével hivatalossá teszik a versenyzőket. Általában három csapat nyeri a zárt selejtezőt, míg öt csapat kap közvetlen meghívást az eseményre.

A formátum két kettős eliminációs csoportból (GSL) és egy csoportkörből áll. Minden csoportban négy csapat van, és a nyitó és a győztes mérkőzés a Bo1. A kiesésért és a döntőért folyó mérkőzések Bo3. Minden csoport első két csapata bejut a rájátszásba.

A rájátszás egyetlen kieséses csoportjában minden meccs Bo3. Nyolc, a Global Offensive-ben versenyző csapat offline módon versenyez egy 100 000 USD értékű nyereményért. A fődíj nyertese 50 000 dollárt, a második helyezett 20 000 dollárt kap. A harmadik és negyedik helyezett csapatok egyenként 10 000 dollár jutalmat kapnak. Az ötödik és hatodik helyezett csapatok nyereményalapja 3000 dollár, illetve 2000 dollár.

Egyéb játékok a rendezvényen

Szeptember 4-én, vasárnap a DreamHack Melbourne ad otthont az LCO Split 2 nagydöntőjének. A versenyen Óceánia legjobb League of Legends csapatai vesznek részt. A Halo Infinite-ot a DreamHack Melbourne-ben is játsszák. A HCS ANZ Regionális rendezvény egész hétvégén lesz.

DreamHack Rotterdam 2022

Az RTM Games Week zászlóshajója a DreamHack Rotterdam lesz, amely október 14. és 16. között tér vissza a Rotterdam Ahoy-ba. Számos esport esemény, egy méretes LAN, egy streaming stúdió, szórakoztató színpadok és egy méretes gaming expó, ahol a résztvevők megtekinthetik a A legújabb felszerelések és játékok mind egy esport és játékfesztivál részét képezik, amelyre idén kerül sor.

Résztvevő csapatok

Nyolc csapat vesz részt offline ellencsapás elleni küzdelemben az ESL Challenger sorozatban. A Group Stage két kettős kizárási csoporttal (GSL) egy formátum funkció. Minden csoport négy csapatból áll, és az első és győztes mérkőzések a Bo1. A csoportok első két helyezettje jut be a rájátszásba a kiesési és bajnoki mérkőzések után, amelyek Bo3-hoz tartoznak. Az egyszeres kiesős zárójelek Bo3 meccsekkel alkotják a rájátszás formátumát.

A kvalifikációt követően a résztvevők megerősítésre kerülnek. Néhány csapat közvetlen meghívást kap. A fődíj nyertese 50 000 dollárt, a második helyezett 20 000 dollárt kap. A harmadik és negyedik helyezett csapatok egyenként 10 000 dollár jutalmat kapnak. Az ötödik és hatodik helyezett csapatok nyereményalapja 3000 dollár, illetve 2000 dollár.

Hogyan fogadjunk DreamHack versenyekre

Bár sok DreamHack Esports bukméker létezik, az adott igényekhez legjobban megfelelőt kiválasztani kihívást jelenthet. A játékosoknak ellenőrizniük kell egy esport fogadási oldal hogy megerősítse a kínált esélyeket azon a piacon, amelyre fogadni szeretnének. A DreamHack esport fogadási oldalak többsége kiváló esélyeket kínál.

Általános fogadási típusok a DreamHack versenyeken

  • Mérkőzésnapi fogadás: A meccs előtti fogadás általában jó esélyekkel jár. Ez a legnépszerűbb módja a fogadásnak a verseny előtt. A legtöbb esport fogadási oldal a meccs előtti megjelenést követően történik fogadási szorzók amint véget érnek a lezárt selejtezők. Az egyedi fogadások többsége csak a meccs előtti fogadások során érhető el.

  • Teljes fogadás: Ebben a fogadásban a játékosok a teljes verseny kimenetelére fogadnak, nem csak egy konkrét játékra. Általában ezek a fogadások az esemény kezdete előtt elérhetők.

  • Élő fogadás: A sportot és az oddsstruktúrát ismerő, tapasztalt szerencsejátékosok gyakran választják ezt a fogadást. Az élő fogadáshoz elengedhetetlen a csapatok és az egyes játékosok alapos ismerete az esport fogadási tippeken keresztül. A játékosoknak meg kell érteniük, hogyan profitálhatnak bizonyos esélyekből. Ezért ez a piac nem a legjobb kezdőknek.

Stratégiák a DreamHack versenyekre való fogadáshoz

Egyenes Győztes

Ebben az egyszerű fogadásban az egyének arra fogadnak, hogy a csapat megnyeri a novemberi DreamHack Opent. Ennek a fogadásnak az esélye a DreamHack fogadási oldalakon azonban kissé eltérő.

Lejátszott térképek készlete

A DreamHack Open selejtező mérkőzéseinek többsége a háromból legjobb ügy. A 2,5 feletti és 2,5 alatti hendikeppel lejátszott térképek teljes számában a tétek a legelterjedtebbek. Ha a játék három meccsre megy, az Over fogadás nyer. Hasonlóképpen, ha bármelyik csapat 2-0-ra nyer, az Under fogadás nyer. Egyes bukmékerek páros/páratlan fogadási alternatívákat is kínálnak a felett/alatt opciók mellett.

Végeredmény

A fogadók megjósolhatják a végső pontszámot a legjobb a háromból vagy a legjobb az ötből sorozatban, ahelyett, hogy csak a győztest választanák ki. Ez a fogadás kiváló értéket biztosíthat, ha valakinek szerencséje van helyesen kitalálni az eredményt.

A csapat által nyert térképek teljes száma

A DreamHack online fogadási oldalak különböző módokon kínálják a pontos végeredményt. A fogadások megtételéhez a játékosoknak ki kell választaniuk, hogy szerintük hány térképet nyernek az egyes csapatok a verseny során. A fogadók kiválaszthatnak egy csapatot, amely nulla, egy vagy két térképet nyer.

Legújabb hírek

A Fortnite fogadás alapjai
2023-03-30

A Fortnite fogadás alapjai

Hírek

Kaszinós promóció

22BET:600 dollárig
Játék most

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet:Akár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close