A Dafabet piacvezető az e-sportfogadásban

Hírek

2022-05-26

Dafabet, az egyik legjobb sportfogadási márka, ma az eSport fogadási szcéna dominanciájáról ismert. A vállalat az eSport fogadási piacok vezető szolgáltatója az összes versenyképes eSport versenyen és versenyen.

A Dafabet piacvezető az e-sportfogadásban

De hangsúlyozni kell, hogy a siker nem ment könnyen. A Dafabetnek hosszú távú stratégiája volt, hogy ne csak az online szerencsejáték-erőmű, hanem az eSport fogadás piacvezetőjeként is megerősítse magát.

Ahhoz, hogy megértsük, miért összpontosított a Dafabet az eSport fogadásra, először is fontos megérteni, mekkora az eSport fogadási ágazat.

Esport és eSport fogadás

Az e-sport iparág virágzik. A legfrissebb statisztikák szerint az e-sport ágazat 2021-ben 1,28 milliárd dollárt ért, és 2025-re 2,89 milliárd dolláros iparággá fog virágozni.

Érdekes módon az eSport fogadás nagyobb, mint maga az eSport. A Grand View Research jelentése kimutatta, hogy az e-sport fogadási ágazat 2020-ban 66,98 milliárd dollárt ért el, és 2021-től 2028-ig 10,1%-os CAGR-rel fog növekedni. Az eSport fogadók száma is emelkedik, a legfrissebb jelentések szerint több mint 6,5 millió az emberek az eSport fogadások iránt érdeklődnek.

A fenti statisztikák képezik a Dafabet érdeklődésének sarokkövét az eSport fogadások iránt. De az elefánt a szobában az, hogy mi vezetett a Dafabet sikeréhez, mint az egyik legjobb e-sport fogadási oldal? Nos, van néhány tényező, amelyeket alább tárgyalunk.

A 2015-ös Dafabet Fnatic szponzorációs megállapodás

A Dafabet egyike volt azoknak a bukmékereknek, akik meglátták az eSport fogadásban rejlő lehetőségeket. A pillanat megragadására a cég szponzorálta a Fnaticot, amely napjaink egyik legjobb eSport csapata. Az üzletben a Dafabet márka logója felkerült a Fnatic játékosának pólójára. Annak ellenére, hogy az üzlet véget ért, jelentős szerepet játszott a Dafabet elterjedésének fellendítésében most, hogy a Fnatic ismert név az e-sport iparágban.

Átfogó e-sport lefedettség

A Dafabet eSport fogadási piacvezető sikerének kulcsa az eSport versenyek és versenyek átfogó lefedettsége. Sok eSport fogadóirodák csak a legjobb e-sportokra koncentráljon. De a Dafabet egy egyablakos bukméker, ahol a játékosok az eSport színterén szereplő összes videojátékra fogadhatnak. Ide tartozik a Dota 2, a Valorant, a FIFA, a Counter-Strike: Global Offensive, a League of Legends, a FIFA, az Apex Legends stb.

Átfogó eSport versenyek lefedettsége

Amellett, hogy az összes mainstream eSportot lefedi, a Dafabet piacokat kínál az összes eSport eseményre, a Tier 1 eseményektől a legrangosabb versenyekig. Ez az, amit sok bukméker nem csinál. A legtöbb eSports sportfogadáson a fogadók csak a nagy versenyekre találhatnak fogadási piacot, de ez a Dafabet esetében nem így van. Ez azt jelenti, hogy a fogadók egész évben garantált eSport fogadási piacok.

Esport fogadási bónuszok

Az egyik legbőkezűbb sportfogadási márka a Dafabet; semmi kétség. A vállalat marketingstratégiájának középpontjában a siker a jövedelmező bónuszok és promóciók. Annak érdekében, hogy az eSport fogadási iparág egyik piacvezetője legyen, a Dafabet exkluzív bónuszokat és promóciókat szabott testre az e-sport fogadások számára.

A Dafabet rengeteg üdvözlő bónuszt kínál az új eSport fogadók számára. Azok az új játékosok, akik az eSporton szeretnének fogadni, hatalmas összegű befizetéseket kapnak a regisztráció után. Az üdvözlőcsomagon kívül a meglévő eSport fogadók bónuszokat is kapnak. Kezdetben az újratöltési bónuszok megegyeznek azzal az összeggel, amelyet a már regisztrált eSports fogadók letétbe helyeznek bizonyos napokon, amikor a promóció aktív.

A mobilfogadás szerepe

Elmúltak azok az idők, amikor a szerencsejátékosoknak a számítógépek előtt kellett ülniük, hogy fogadjanak. Ma a világ mobilizálódik. Ez egy olyan tendencia, amelyet Dafabet megért. Hogy lépést tartson a mobiltrenddel, a Dafabet egyszerűvé tette a mobilfogadást azáltal, hogy mobilbarát platformokat fejlesztett a szerencsejátékosok számára. Ez egy olyan szempont, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni, ha megvizsgáljuk azokat a tényezőket, amelyek ösztönözték a Dafabet mint e-sport fogadási oldal növekedését.

A Dafabet eSports fogadók útközben is élvezhetik a játékot a Dafabet mobilra optimalizált platform jóvoltából, amely bármely mobilböngészőn keresztül elérhető. A böngésző mellett a Dafabet natív alkalmazásokkal is elérhető iOS és Android platformokhoz. Ezek a mobil platformok zökkenőmentes és zökkenőmentes fogadási élményt kínálnak a játékosoknak.

Rugalmas banki ügyintézés

A szerencsejátékosok mindig olyan fogadási oldalra vágynak, amely rugalmas és biztonságos banki szolgáltatást kínál. Ezt Dafabet világosan megérti. Az oldal vezető online fizetési módokkal társult, hogy megkönnyítse az egyszerű, gyors és biztonságos be- és kifizetést.

Amellett, hogy az összes népszerű fizetési átjárót igénybe veszi, a Dafabet lehetővé teszi a játékosoknak, hogy az összes népszerű fiat valutával, valamint kriptovalutákkal, például bitcoinnal is szerencsejátékokat játsszanak. Mivel sok eSport fogadás rajongó a kriptovalutákat részesíti előnyben, a bitcoin elérhetősége felbecsülhetetlen értékű kiegészítést jelentett.

Becsomagolás

Míg több tucat eSport fogadási oldal létezik, a Dafabet kiemelkedik. Az üzemeltető hatékony marketingstratégiát dolgozott ki, hogy uralja az eSport fogadási ágazatot. Mivel az eSport napról napra nő, a Dafabet valóban az egyik legjobb eSport fogadóiroda marad.

Legújabb hírek

Az 5 legjobb esport fogadási verseny 2022-ben
2022-12-08

Az 5 legjobb esport fogadási verseny 2022-ben

Hírek