Hírek

November 1, 2023

A CS2 rangsorában bekövetkezett változások megértése: Útmutató a ranglisták megemeléséhez

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A CS2 egy új rangsorolási rendszert vezetett be, amely néhány lényeges eltérést mutat a CS:GO-hoz képest. Ha magasabb CS2 helyezésekre vágyik, döntő fontosságú, hogy megértse ezeket a változásokat, mielőtt belevágna a versenymérkőzésekbe. Ez a cikk olyan mutatókat, tippeket és trükköket kínál, amelyek segítenek a versenyképes mászás megkezdésében a helyes úton.

A CS2 rangsorában bekövetkezett változások megértése: Útmutató a ranglisták megemeléséhez

Változások a CS2 rangokban

Az új CS2 rangsorolási rendszer jelentős változásokat hoz a CS:GO-hoz képest. A legszembetűnőbb változás az elnevezett szintek, például a Silver, a Gold Nova vagy a Global Elite eltávolítása. Ehelyett a CS2 most egy átlátszó ELO rendszert használ, ahol egyetlen szám jelzi az összes pontot, amelyet a ranglista megmászásával szerzett.

Egy másik jelentős változás a két különálló ranglista bevezetése: a Competitive és a Premier.

Versenyképes CS2 rangok

A versenyképes CS2 rangsorok a CS:GO-hoz hasonlóan működnek. Miután teljesített egy meghatározott számú helyezési játékot, rangja alapján kerül a mérkőzésekre. A korábbiaktól eltérően azonban a Competitive CS2-ben elért helyezésed már nem az összes térkép összesített helyezése. Ehelyett külön rangot kapsz minden egyes térképhez, amelyen játszottál.

Ezek a CS2 rangok minden térképhez külön ranglistát tartalmaznak. Ha van ideje egy adott térkép elsajátítására, például a Nuke-ra, akkor a Competitive CS2 Nuke ranglistáján bemutathatja értékelését.

Premier CS2 rangok

A Premier CS2-ben lehetőséged van egy általános rangra törekedni a játékmenetben, hasonlóan a CS:GO-hoz. A Premier azonban bevezeti a torna-stílusú draft pick/band rendszert a térképekhez, ami hasonlít a CS2 Pro Players által a profi meccseken használt stratégiákhoz.

A Premier CS2-ben elért helyezést CS-értékelésnek nevezzük. A 10. Premier-mérkőzés megnyerése után feloldódik, és többé nincs besorolva, mint a CS:GO-ban. Ehelyett a CS2 most 0 ELO-tól 35000 ELO-ig terjedő ELO rendszert használ, 7 színbe sorolva. Részletesebb információkért tekintse meg az alábbi táblázatot, hogy megértse, hogyan hasonlítja össze CS2 rangsorait a CS:GO-val.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek