Hírek

October 30, 2023

A Counter-Strike lejátszása Mac rendszeren: CS2 elérhetősége és frissítései

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Míg a legtöbb játékos megtapasztalja a Counter-Strike-ot Windows rendszeren, addig sok játékos még mindig a Counter-Strike játékot választotta Macen. A játék szerverei megosztottak voltak az operációs rendszerek között, így szerencsére a játékosbázisok megosztottak voltak, nem pedig külön.

A Counter-Strike lejátszása Mac rendszeren: CS2 elérhetősége és frissítései

A játék a CS2 megjelenéséig még kapott frissítéseket a Mac verzióhoz, ami nem mondható el a platform minden játékáról. A játékosok még a legújabb Operationt, az Operation Riptide-t is megkapták a Mac verzión. Egyszer s mindenkorra megválaszoljuk a kérdést – tudsz játszani a Counter Strike 2 Mac verzióval?

CS2 lejátszása Macen

Kezdjük ezúttal a rossz hírrel: jelenleg nincs Counter Strike 2 Mac port.

A Counter-Strike a Mac rendszeren a játék alacsony rendszerkövetelményei miatt volt lehetséges. Mivel a képkockasebesség továbbra is a játék fontos része, nem sok Mac-et találsz a versenyképes Counter-Strike-ban. Ennek ellenére a játék meglehetősen jól futott a legtöbb Mac-en az elmúlt évtizedben. Az alábbiakban ellenőrizheti, hogy a Mac képes-e futtatni a játékot a minimális rendszerkövetelmények alapján.

A Valve még nem erősítette meg, hogy a CS2 elérhető lesz-e Mac-en. A béta meghívókat csak Windows-lejátszóknak küldték, de ennek számos oka lehet. Feltételezzük, hogy a kezdeti Windows-kiadás után valamikor elérhető lesz.

A Valve általában támogatja a játékot Mac-en, így elég meglepő lenne, ha ez megszűnne. A Valve azonban nemrégiben bejelentette, hogy egy visszatérítési lehetőséget vezettek be a Mac játékosok számára, így ez nem sok jót ígér.

Miért nem volt népszerűbb a Counter-Strike Mac-en?

Erre nincs konkrét válasz. A Valve támogatja a Mac verziót, így azok, akik játszani szeretnének, megtehetik. A Mac-eket azonban gyakrabban használják más célokra, mint játékra. Például a zenegyártás és a videószerkesztés rendkívül elterjedt a Mac rendszeren, a hardver pedig ezekre a feladatokra van szabva.

Ez leginkább demográfiai probléma. Azok, akik megengedhetnek maguknak egy Mac-et, gyakran megengedhetnek maguknak egy dedikált Windows játék PC-t is, ahol sokkal értelmesebb a Counter-Strike játékkal játszani a sokkal gördülékenyebb élmény érdekében.

A Mac megkapta az összes Counter-Strike frissítést?

Eddig igen. A Mac-lejátszók ugyanahhoz a tartalomhoz fértek hozzá, mint a Windows-lejátszók, és sorba álltak a párkereső játékokban. Ez megőrizte a konzisztenciát az egész fórumon, és lehetővé tette a Mac játékosok számára, hogy mindig naprakészek maradjanak.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek