A Casumo Esports megújítja bónuszajánlatait

Hírek

2022-08-25

A Casumo Services Limited tulajdonában lévő és üzemeltetett Casumo Esports a legnépszerűbb eSport fogadási oldalak közé tartozik. Jóváhagyásának fő okai között szerepel, hogy az eSport fogadási piacok lenyűgöző választékát kínálja. Ezen túlmenően a fogadási szolgáltató több joghatóságban is rendelkezik engedéllyel, így nem csak a világ minden sarkából érkező fogadók számára elérhető, hanem egy megbízható eSports játékoldal

A Casumo Esports megújítja bónuszajánlatait

A fogadócég azonban a közelmúltban számos kihívással szembesült, amelyek többsége az iparágban tapasztalható megnövekedett versenyből fakad. Annak érdekében, hogy kitűnjön a versenytársak közül, a vállalat egy sor új bónuszajánlatot vezetett be, miközben javítja a meglévőket.

Regisztrációs bónusz

A regisztrációs bónusz az általa használt elsődleges ösztönző Casumo hogy új fogadókat vonzanak a platformjukra. A regisztrációs bónusz, más néven üdvözlő bónusz, viszonylag kevesebb volt, mint amit a versenytársak kínálnak. Ennek eredményeként a Casumo Services Limited a legjobbnak látta, ha javítja kínálatát, és egy lépéssel tovább megy annak érdekében, hogy jobbá tegye azt, mint a legtöbb szakértő azt az iparági szabványnak tekinti.

2022 júliusában a Casumo elkészítette üdvözlő bónusz ajánlat az első befizetés 100%-a minden új fogadó esetén. Ennek a bónusznak a felső határa azonban 100 font volt. A bónusz gyakorlatilag az összes platformon kínált eSport fogadási piacon felhasználható. Az új regisztrációs bónusz csak 30x30-as fogadási kötelezettséggel jár.

A bónusz igénylése most olyan egyszerű, mint a regisztráció, a megfelelő lépések követése, a bónusz aktiválása és legalább 10 GBP befizetése. A bónusz ezután közvetlenül a bónuszszámlára kerül befizetésre. Érdemes megjegyezni, hogy az üdvözlő bónusz összege változhat azokban az országokban, ahol a Casumo fogadási szolgáltató működik.

Második befizetési bónusz

A második befizetési bónusz az egyik új bónuszajánlat a Casumo eSports számára. A fogadási szolgáltató azon kevesek közé tartozik az iparágban, akik ilyen bónuszt kínálnak az eSport fogadásokhoz. Az ajánlat célja, hogy olyan új fogadókat csábítson, akik esetleg nem lettek volna szerencsések, hogy újabb befizetéssel folytassák szerencséjüket. A bónusz összege még az üdvözlő bónusznál is jobb. 

A fogadók befizetésük 100%-át megkaphatják, legfeljebb 300 GBP-ig. A fogadási feltételek azonban hasonlóak az üdvözlő bónusz feltételeihez. A bónuszajánlat az odaítéléstől számított 30 napon belül lejár.

Növeli az esélyeket

Egy másik, kissé szokatlan bónusz, amely általában a legjobb eSport fogadási oldalakon jellemző, és a Casumo eSports fogadási oldalon bemutatásra került, a megnövelt odds. Ideális esetben a megnövelt szorzók arra utalnak, hogy a mérkőzés esélyét megnövelik bizonyos lehetőségekért, ami a potenciális nyeremények növekedését eredményezi. Az ajánlatot azok a fogadók nyerik el, akik meghatározott fogadásokat tesznek meghatározott mérkőzésekre, amelyek jogosultak az emelésre.

A megnövelt szorzók csak korlátozott ideig állnak rendelkezésre. Más bónuszajánlatokból származó pénzeszközök nem használhatók fel emelt szorzójú mérkőzésekre történő fogadásokra. A megnövelt szorzók szintén nem lehetnek részei a felhalmozott e-Sport fogadásnak.

Módosított bónusz feltételek

Az új bónuszajánlatok bevezetése és néhány meglévő javítása mellett a Casumo Services Limited felülvizsgálta a bónusz feltételeit is. Például a fogadók csak akkor kaphatnak bónuszt, ha visszavezethetők az ajánlatokhoz küldött eredeti affiliate linkre. A legtöbb esetben az elfogadható partnerhivatkozások fórumokon, linkmegosztáson, e-mailes hivatkozásokon és jóváhagyott társult webhelyeken keresztül érhetők el. A felhasználói fiókokat is ellenőrizni kell, mielőtt a bónuszokat díjazható.

Milyen hatásai voltak a változásoknak?

A Casumo vezetősége szerint a változások pozitívak voltak, és lassú ütemben ugyan, de meghozzák a várt eredményeket. Ez az ösztönző több fogadót vonz a webhelyre, és a második befizetési bónusz révén biztosítja, hogy az új fogadók hosszú távú hűséges ügyfelekké váljanak.

A Casumo Services Limited a legújabb ajánlatokkal kapcsolatos ismeretek hiányát okolja az új ügyfélszerzések lassú növekedése miatt. A bónuszajánlatok még viszonylag újak ahhoz, hogy jelentős hatást gyakoroljanak. A vállalat azonban optimista afelől, hogy marketingstratégiái működni fognak, és hozzájárulnak piaci részesedésének növeléséhez az eSport fogadási ágazatban.

Egyéb Casumo marketingstratégiák

Az új bónuszajánlatok bevezetése nemcsak a Casumo marketingstratégiája volt. Egy másik csatorna, amelyen folyamatosan dolgoznak, az affiliate marketing. A Casumo jelentősen megnövelte a kapcsolt marketingszakemberek által kínált jutalékokat, és arra csábította őket, hogy még többet dolgozzanak azon, hogy a forgalmat a fogadási oldalra irányítsák. A jelenlegi jutalék mértéke eléri a havi 41-nél több befizető ügyfél betéteinek 45%-át.

A másik stratégia a felhasználói ajánlásokat foglalja magában, ahol a felhasználók vonzó bónuszokat kapnak minden befizető felhasználó után, akit a fogadási oldalra hivatkoznak. Ideális esetben ez minden meglévő felhasználót a vállalat potenciális marketingjévé tesz. Sajnos a vállalat még nem hozott nyilvánosságra információkat affiliate marketing stratégiájának hatékonyságáról. A legtöbb Casumo fórumon tapasztalható izgalomból ítélve azonban úgy tűnik, hogy az affiliate marketingesek jól csábítják a megbízásokért való munkát.

Legújabb hírek

Milyen e-sport címekre érdemes fogadni
2023-02-02

Milyen e-sport címekre érdemes fogadni

Hírek