A Betsson Esports fogadások világa

Hírek

2022-10-27

Segíteni Betsson Csoport kiterjeszti online sportfogadóját az Egyesült Államokra, a Nuvei fizetésfeldolgozó partnerséget kötött a svéd szerencsejáték-társasággal. Coloradóban a Betsson vállalkozást alapított, amely Betsafe néven fut. A Nuvei azonnali banki átutalási lehetőségével a játékosok automatikusan befizethetnek pénzt játékszámlájukra bankszámlájukról.

A Betsson Esports fogadások világa

Az azonnali kifizetések, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy nyereményeiket azonnal és éjjel-nappal a bankszámlájukra juttassák, további előnyt jelentenek a játékosok számára. Amikor a kezdeti tranzakció befejeződött, a Nuvei a játékosok pénzügyi információit is tokenizálja, hogy pénzt helyezhessenek el, vagy kifizetéseket kérhessenek egy „egy kattintásos” fizetési mechanizmus segítségével.

Az együttműködéssel a Betsson csatlakozik az esport fogadási oldalak és más fogadóirodák növekvő csoportjához, amelyek a Nuvei-t használják fizetési kötelezettségeik teljesítésére. A Nuveinek a The Clearing House valós idejű fizetési hálózatával való integrációja miatt a játékosok azonnal pénzt helyezhetnek be játékpénztárcájukba, és e kapcsolat révén pénzt vehetnek fel bankszámlájukra.

A Nuvei elnök-vezérigazgatója, Philip Fayer szerint az azonnali, egyszerű befizetések és a valós idejű fizetések elengedhetetlenek ahhoz, hogy kielégítsék az amerikai játékosok igényeit a legjobb esport fogadási oldalaik iránt. Az izgalmas és gyorsan fejlődő amerikai játékpiacon 2022-től a fizetési szolgáltató a legjelentősebb szolgáltatókkal dolgozott együtt, köztük a Betssonnal.

Betsson nagyot nyer a 2022-es Swedish Gambling Awards-on

A SPER és a BOS iparági csoportok által élőben közvetített Swedish Gambling Awards-on a Betsson megkapta az új Ügyfél-elégedettség – Marketing díjat. Ez a kitüntetés azoknak a dicséretes projekteknek, csoportoknak és vezetőknek az elismerése, akik fokozták az elszámoltathatóságot és a tartós növekedést a szerencsejáték-szektoron belül.

Míg az ágazat sok ember számára örömet és szórakozást okoz Svédországban, bizonyos kérdéseket még meg kell oldani. A szerencsejáték-reklámok mennyisége és agresszivitása azok a dolgok, amelyek gyakran sok kritikát kapnak. Ezért először a Swedish Gambling Awards egy vadonatúj kategóriával bővült: Ügyfél-elégedettség – Marketing. 

Ezt a díjat Betsson a Fimpen's Resa című internetes sorozatának köszönhette, ami Fimpens Journey-t jelent, és amely valóban meghódította a svéd sportrajongók szívét.

Miért győzött Betsson?

A zsűri a következőkre hivatkozott, amikor a Betssont hirdette ki győztesnek: Egy olyan világban, ahol a marketing gyakran egyenlő a reklámokkal és a rövidlátó konverzióval, amely a hirdetési túlterheltség fokozódását fenyegeti, a Betsson úgy döntött, hogy jó minőségű tartalmat állít elő, amelyet az átlagos néző néz. lenyűgöző 17 perc egymás után. 

Tekintettel arra, hogy a program immár negyedik éve tart, egyértelmű, hogy ez egy hosszú távú stratégia, amely a Betsson és nézői számára egyaránt előnyös. A gyors nyeremények és bónuszok mellett érzelmi köteléket ápol Betssonnal. Betsson benyomást keltett a zsűriben a „hokiklub” győztesként. Éppen ezért a legjobb esport bukmékerek értékelők Rengeteg pozitív vélemény van a Betssonról.

Mit jelent ez a díj a fogadóirodának?

A győztes, Robin Olenius, a Betsson PR-menedzsere örömét fejezte ki, amiért a kemény verseny ellenére hazavihette a díjat. Véleményük szerint az, amit a Fimpens Resával együttműködve kidolgoztak, valóban bevált gyakorlatként tűnik fel arra vonatkozóan, hogy egy fogadási operátor hogyan tud értéket teremteni a finom kommunikációval. 

A cég olyan kiváló minőségű anyagokat gyárt, amelyek országszerte vonzóak a jégkorong szerelmeseinek. Emiatt megtiszteltetés értük, hogy a Swedish Gambling Awards-on ilyen elismerésben részesültek egy gyakran kritizált szektorban az agresszív promóció miatt.

Bettson kötvényeket bocsát ki, hogy 90 millió eurót gyűjtsön össze

A 90 millió dollár értékű hároméves kötvényt a Betsson, a svéd online szerencsejáték- és sportfogadó bocsátotta ki. 2025 júniusában járnak le. A Betsson nem részletezte, hogyan fogják felhasználni az alapokat, de azért jöttek, mert a vállalat a nemrég szabályozott észak-amerikai piacokon kíván növekedni.

A kötvények kamata 6,5%-ban rögzített, plusz három havi közös kamatláb, az EU bankközi standard kamatláb (EURIBOR). Martin Ahman, a pénzügyi igazgató elégedettségét fejezte ki, hogy a befektetők széles köre – köztük skandináv és nemzetközi intézmények – jelentős érdeklődést mutatott a társaság új kötvénye iránt. 

A pénzügyi igazgató úgy érezte, hogy az akció a vállalati stratégiájukba vetett bizalmat mutatja, amely továbbra is konzisztens cash flow-t és nyereséges növekedést produkál.

Ezenkívül a Betsson nyilvánosságra hozta a cég 1 milliárd svéd korona (79 millió GBP, 97 millió dollár vagy 93 millió euró) értékű kinnlevő kötvényeinek tulajdonosait, amelyek a tervek szerint szeptember végén járnak le. A 2022. június 15-én lejárt ajánlat az egyes kötvények névértékének 100,5%-ának felel meg, plusz a felhalmozott és kifizetetlen kamatokkal.

Pontus Wernbloom a Betsson tagja lesz

A Betsson a futballsztárt, Pontus Wernbloomot bérelte fel új márkanagykövetének, hogy továbbra is a legjobb tartalmat állítsa elő a svéd játékszektorban. Wernbloom, akinek pályafutása épphogy véget ért, része lesz a Betssonnak a svéd és a futballsportokba való folyamatos befektetésének. A jégkorong, tenisz és padel területén Betsson már együtt dolgozik Christian "Fimpen" Eklunddal és Jonas Björkmannal.

Pontus Wernbloom a holland AZ Alkmaar, az orosz CSZKA Moszkva és a görög PAOK csapatában játszott egészen addig, amíg úgy döntött, hogy 2021-ben az IFK Göteborgban karriert fut be. Mostantól új pozíciót kapott a Betsson partnereként, ahol többek között részt vesz a cég focival kapcsolatos tevékenységében és sok más sporttal kapcsolatos kezdeményezésben és produkcióban.

Legújabb hírek

Az 5 legjobb esport fogadási verseny 2022-ben
2022-12-08

Az 5 legjobb esport fogadási verseny 2022-ben

Hírek