Hírek

February 14, 2024

8 alternatív játék a Palworld helyett

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A Palworld-láz 2024-ben felemésztette a játékközösséget, de mint minden trend, végül ez is elhalványult. Ha kezdi elveszíteni az érdeklődését a Palworld iránt, és valami újat keres, amit kipróbálhat, itt van néhány alternatív játék, amelyet érdemes megfontolni:

8 alternatív játék a Palworld helyett

Pokémon

A Pokémon az a franchise, amely elindította a lényfogó műfajt. A Palworldhez hasonlóan azt az élményt kínálja, hogy megküzdhetsz és szintet léphetsz a társaiddal. Gazdag történetével és jövedelmezőségével a Pokémon a műfaj minden rajongója számára kötelező játék. Kipróbálhatod a Pokémon Scarlet & Violet vagy a Pokémon Legends Arceus-t, ami hasonló a Palworldhez.

Temtem

A Temtem egy MMO játék, amely a lényfogó műfaj szórakoztató és hűséges megközelítése miatt vált népszerűvé. Összekapcsolt világot kínál, és több platformon is elérhető. Ha olyan játékot keresel, amely magában foglalja a lényfogást, a Temtem nagyszerű választás.

Ni No Kuni

A Level-5 által fejlesztett Ni No Kuni a tipikus JRPG játékelemeket ötvözi a Palworld legjobb aspektusaival. Egy nagy nyitott világgal, különféle szörnyekkel, amelyekkel meg lehet küzdeni, és mágikus elemekkel rendelkezik. A franchise több játékot kínál, amelyeket felfedezhet.

Beburkolt

Az Enshrouded egy túlélésre összpontosító játék, amely elhivatottságot és képességet követel karaktered életének minden területén. Körülbelül a Palworlddel egy időben jelent meg, és egy kihívásokkal teli világot kínál, ahol felszerelést kell találnod, tárgyakat kell készítened, és életben kell maradnod. Ha szereted a túlélési képességeidet próbára tevő játékot, az Enshrouded érdemes kipróbálni.

Ark: Survival Evolved

Az Ark: Survival Evolved egy játék, amely az alkotásra és az erőforrás-gyűjtésre összpontosít. Elmerít egy dinoszauruszokkal teli világban, ahol hatékonynak és produktívnak kell lenned a túléléshez. A dinoszauruszok megszelídítése a játék kulcsfontosságú jellemzője, amely izgalmas elemet ad a játékmenethez.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

A Legend of Zelda: Tears of the Kingdom egy díjnyertes játék, amely egy kiterjedt, küldetésekkel és részletekkel teli világot kínál. A kritikusok elismerését kapta, és az egyik legjobb Zelda-játéknak tartják. Ha egy gazdag és magával ragadó világgal rendelkező játékot keresel, a Tears of the Kingdom nagyszerű választás.

Szörnyvadász

A Monster Hunter egy olyan franchise, amely epikus csatákat kínál nagy teljesítményű szörnyek ellen. A felszerelés fejlesztésére és a vadászatokat segítő tárgyak elkészítésére összpontosít. RPG elemeivel és kihívásokkal teli játékmenetével a Monster Hunter olyan játék, amely órákon át leköti az embert.

Minecraft

A Minecraft egy széles körben népszerű játék, amely homokozós játékmenetéről és kreatív lehetőségeiről ismert. Több millió példányban kelt el, és nagy játékosbázissal rendelkezik. A Palworld számos Minecraft alapelvet tartalmaz, így nagyszerű alternatíva a műfaj rajongói számára.

Ezek a játékok sokféle élményt kínálnak, amelyek megkarcolhatják a lényekkel való küzdelmet, a kiterjedt világok felfedezését és a társak szintre emelését. Akár a lényfogó, akár a nyitott világú kalandok rajongója vagy, a Palworld alternatíváit mindenképpen érdemes kipróbálni.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek