1xBet Legutóbbi Esport fogadási ügyletek

Hírek

2022-10-06

Az 1xBet a TSM hivatalos fogadási partnerévé válik Indiában

1xBet, az egyik legnépszerűbb eSport fogadási oldalak, folyamatosan bővíti eSport szponzori listáját. Ezúttal a bukméker és a TSM, egy amerikai eSport szervezet egyéves megállapodást kötött. A megállapodás az 1xBet-et jelölte ki a Battlegrounds Mobile India kategória elismert fogadási leányvállalataként. 

1xBet Legutóbbi Esport fogadási ügyletek

Ennek eredményeként a csapat egyenruháján mostantól az 1xBet embléma látható. A TSM BGMI játékosok főszereplésével promóciós kampány is indul. Emellett a rendezvények számos ingyenes ajándékot adnak a közösségi médiában követőiknek.

1xBet Alex Somers szóvivő elmondta, hogy a TSM BGMI egy fiatal csapat, komoly ambíciókkal. A csapat idén már nyert díjat fontos eSport versenyeken. A TSM a BGMI szakágának legjobb versenyzői közé tartozik, amint azt legutóbbi diadaluk is mutatja a Nodwin x Loco All-Stars Invitational versenyen.

A TSM értékesítési alelnöke, Ned Watkins a maguk részéről azt mondta, nagyon örültek, hogy elkezdhettek dolgozni az 1xBet fogadócéggel. Hasonlóan ahhoz, ahogy az eSports csapat a BGMI egyik vezetője, mindenki tisztában van azzal, hogy ez a cég vezető szerepet tölt be a nemzetközi fogadási piacon. Ennek eredményeként az Esports rajongók Indiában hamarosan szemtanúi lesznek az 1xBet és a TSM BGMI együttműködésének.

OG Esports Partners az 1xBettel

A bukméker és a legjobb eSport csapat nemrégiben együttműködési megállapodást írt alá. A kapcsolat eredményeként az OG továbbra is csúcsminőségű videoanyagokat készít, köztük az Út a felé A nemzetközi sorozatok és egyéb, az 1xBet márkához kapcsolódó tartalmak.

Az ők DOTA 2 és CS: GO listás pólók és kabátok, OG csapat az 1xBet logót fogja viselni. A vállalkozás kijelentette, hogy mivel bővíti tartalomkínálatát, új partnere kulcsfontosságú lesz a jövőben. 

Az 1xBet képviselője, Alex Sommers szerint úgy vélik, hogy a szervezet a bolygó minden sarkában több százezer támogatót teljesített. Az eredmények annak köszönhetők, hogy megnyerték a The Internationalt, mindössze egy évvel megalakulása után.

Sommers megjegyezte továbbá, hogy az OG fellobbanthatja a rajongók szenvedélyét a kiemelkedő teljesítmények és az eredeti nézőpontok miatt CS: GO és Dota 2. A bukméker bízik abban, hogy gyönyörű kaland vár ránk, amelyet látványos győzelmek jeleznek majd.

Az 1xBet a MIBR hivatalos szponzorává válik

Brazília egyik vezető eSport csapata, a MIBR bejelentette a fogadóiroda új szponzorát. A csapat főszponzorának lenni javítja a fogadócég részvételét a professzionális e-sportban, és megerősíti kapcsolatát a CBCS-vel.

A beruházások miatt 2022-ben minden csapatnak fel kell gyorsítania a nagy teljesítményre való törekvést. Az eSport csapatának vezérigazgatója, Roberta Coelho szerint a MIBR arra számít, hogy az idei év gyümölcsöző lesz, és a járvány lehetséges hatásai kevésbé lesznek súlyosak. 

A csapat számos kiképzőtáborba, versenybe, élménybe, egy esetleges visszatérésbe az egyesült államokbeli Gaming House-ba, és remélhetőleg címekbe fektet be.

Alex Somers, az 1xBet szóvivője elmondta, hogy nagyon örülnek, hogy a világ egyik legjobb eSport csapatát támogathatják, és örülnek, hogy részesei lehetnek a növekedésüknek. A szóvivő megjegyezte továbbá, hogy kíváncsiak arra, hogy mit fog tapasztalni a csapat és rajongótábora a következő három évben.

A Brazíliában különösen népszerű MIBR egy jól ismert eSport márka, világszerte csodálóival. A Twitter Gaming Insights szerint 2020-ban a MIBR volt a harmadik legtöbbet tweetelt csapat a világon. Ez a kijelentés kétségtelenül bizonyítja a MIBR márka erejét a feltörekvő vállalatokkal szemben, amelyek fokozatosan támogatják az általános forgatókönyv kiterjesztését, és befektetéseket hajtanak végre abba.

Ki az 1xbet?

Az 1xbet egy kelet-európai székhelyű, szárazföldi fogadóiroda, amelyet 2007-ben alapítottak. Az 1xCorp NV üzemelteti, és 2011-ben online is megjelent. Amellett, hogy rendelkezik helyi engedéllyel Nigériában, Oroszországban, Kenyában és Mexikóban, Curacaóban is van engedélye. 

Több mint 100 nemzet, beleértve Kanadát, Indiát és Norvégiát, használhatják a sportfogadást. A szolgáltatások, a webhelyek nyelvei és a fizetési lehetőségek széles skálája mellett arról híres, hogy rendkívül magas esélyeket ad gyakorlatilag minden sportágra és piacra.

Az 1xbet bukméker népszerű?

Az 1xBet csoport hírnevet szerzett a megbízható szövetségek kiépítéséről. A bukméker a brazil labdarúgó-bajnokságot, az olasz labdarúgó-bajnokságot, a spanyol La Ligát és a francia CAF-ot szponzorálja. Az 1xBetnek közös vállalkozásai vannak az FC Barcelonával és az Olympique Lyonnais-szal. Dwayne Bravo a márkát Indiában is nagykövetként képviseli.

Az 1xBet az online szerencsejáték csúcsára emelkedett, és az iparág legjobb eSport fogadási oldalai közé került. Az új főszponzor, amely több mint 130 országban aktív, rangos sportcsapatokat és szervezeteket támogat világszerte, mint például a Barcelona és a nemzetközi ESL versenyek.

Weboldalukon minden sportszerető és fogadó talál valamit. Még a legválogatósabb fogyasztók is rengeteg eSport fogadási lehetőséget találnak. A felhasználók naponta több mint ezer eseményt értékelnek, a jól ismerttől a speciálisig. Curaçao eGaming Licencével az 1xBet online szerencsejátékkal és sportfogadással foglalkozik.

Legújabb hírek

Az 5 legjobb esport fogadási verseny 2022-ben
2022-12-08

Az 5 legjobb esport fogadási verseny 2022-ben

Hírek