Hírek

February 3, 2022

1xBet Bags EGR Nordics Awards jelölések

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Az 1xBet 2021 decemberének elején öt EGR Nordics Awards jelölést szerzett, mivel innovatív, fogyasztóorientált szerencsejáték-cég a skandináv régióban. Nevezetesen, ez az úttörő több jelölést is kapott ugyanazon a díjon 2020-ban, ami egyértelműen azt mutatja, hogy jó irányba halad. Az öt kategória, amelyben a legjobbnak ítélték, a következők:

1xBet Bags EGR Nordics Awards jelölések
  • Partnerprogram
  • Ügyfélszolgálati üzemeltető
  • Sportfogadási Üzemeltető
  • Kaszinó üzemeltetője
  • Mobil operátor

Az EGR Nordics Awards, amelyet gyakran „az eGaming szektor Oscarjaként” is emlegetnek, azokat a legális online fogadóirodákat tisztelik, amelyek a legmodernebb technológia felhasználásával páratlan ügyfélszolgálatot nyújtanak. Ezért az 1xBet elnyerte ennek a szervezetnek az elismerését óriási üzlet volt, és megérdemelt.

Ma az 1xBet népszerű a különböző típusú fogadók körében, beleértve az eSporton fogadókat is. Íme, miért ez az egyik legnépszerűbb eSport fogadási oldalak elérhető.

Lenyűgöző eSport játéklefedettség

Az 1xBet átfogó listát tartalmaz azon népszerű e-sport fogadókról, akikre fogadhatnak. Ezek tartalmazzák Counter-Strike: Global Offensive, DOTA 2, Bátor, FIFA, Rakéta Liga, Tom Clancy's Rainbow Six, StarCraft, A dicsőség királya, és Call of Duty.

Azok a szerencsejáték-rajongók, akiknek a legjobb idejük van az eSportra az 1xBet-en, kiválasztják azokat a játékokat, amelyeket jobban ismernek. Ehhez kiterjedt kutatásra van szükség az elektronikus sportokkal kapcsolatban, hogy megtudjuk csapataikat, legjobb játékosaikat és versenyeiket.

Figyelemre méltó, hogy ez a játékplatform élő eSport fogadást kínál, amely lehetővé teszi a szerencsejátékosok számára, hogy szemtanúi legyenek kedvenc játékuk fordulatainak, és meghozzák a legjobb fogadási döntéseket.

Rengeteg banki módszer és pénznem

Ez egy másik vonzó funkció, amely az 1xBet-et fantasztikus platformmá teszi az eSport fogadók számára. Néhány biztosított fizetési lehetőségek a Visa, Skrill, EcoPayz, Bitcoin, Dash, Zcash, MoneyGo, Perfect Money és Mastercard. 

Ezek többsége azonnali feldolgozási idővel és nulla szolgáltatási díjjal rendelkezik, ami megfelel a legtöbb fogadó igényeinek. De először mindig ellenőrizze ennek az eSport fogadási oldalnak a fizetési szakaszát, mert egyes rendszerek feldolgozási ideje akár 15 perc is lehet. Szerencsére az 1xBet lehetővé teszi az eSport szerelmesei számára, hogy saját pénznemükben bankoljanak a kényelem fokozása érdekében.

Könnyű mobil fogadás

Manapság az eSport fogadók többsége élvezi a mobil fogadásból származó rugalmasságot. Az 1xBet megérti ezt, és elmagyarázza, miért kínál egyszerű Android- és iPhone-kompatibilis mobilalkalmazást. Különféle verziókkal érkezik a különféle fogadók számára, attól függően, hogy milyen eszközöket használnak. 

Például van egy könnyű 1xBet mobilalkalmazás a lassú vagy instabil internetezők számára. Ez az egyik szempont, amely miatt ez az online szerencsejáték-társaság bekerült az EGR Nordics Awards „Mobile Operator” díj kategóriájába.

Hihetetlen ügyfélszolgálat

Az 1xBet eSports ügyfélszolgálati szakemberei kompetensek, készségesek, több nyelven beszélnek és megbízhatóak. A játékosok kapcsolatba léphetnek velük ennek a szerencsejáték-társaságnak az élő csevegési szolgáltatásán keresztül, e-mailben vagy telefonon. Az egyik ingyenesen használhatja a különféle közösségi média platformokat, köztük a WhatsApp-ot, a Facebookot és a Twittert.

Az 1xBet minden bizonnyal megérdemli az EGR Nordics Awards elismerését, mint az egyik legjobb e-sport fogadási oldal. A díjátadó eseményt 2022. január 27-én tartják, és ennek a cégnek az ügyfelei és támogatói nem akarják látni a díjakat, amelyekkel el fog menni.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek