Hírek

February 3, 2022

1xBet Bags EGR Nordics Awards jelölések

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Az 1xBet 2021 decemberének elején öt EGR Nordics Awards jelölést szerzett, mivel innovatív, fogyasztóorientált szerencsejáték-cég a skandináv régióban. Nevezetesen, ez az úttörő több jelölést is kapott ugyanazon a díjon 2020-ban, ami egyértelműen azt mutatja, hogy jó irányba halad. Az öt kategória, amelyben a legjobbnak ítélték, a következők:

1xBet Bags EGR Nordics Awards jelölések
  • Partnerprogram
  • Ügyfélszolgálati üzemeltető
  • Sportfogadási Üzemeltető
  • Kaszinó üzemeltetője
  • Mobil operátor

Az EGR Nordics Awards, amelyet gyakran „az eGaming szektor Oscarjaként” is emlegetnek, azokat a legális online fogadóirodákat tisztelik, amelyek a legmodernebb technológia felhasználásával páratlan ügyfélszolgálatot nyújtanak. Ezért az 1xBet elnyerte ennek a szervezetnek az elismerését óriási üzlet volt, és megérdemelt.

Ma az 1xBet népszerű a különböző típusú fogadók körében, beleértve az eSporton fogadókat is. Íme, miért ez az egyik legnépszerűbb eSport fogadási oldalak elérhető.

Lenyűgöző eSport játéklefedettség

Az 1xBet átfogó listát tartalmaz azon népszerű e-sport fogadókról, akikre fogadhatnak. Ezek tartalmazzák Counter-Strike: Global Offensive, DOTA 2, Bátor, FIFA, Rakéta Liga, Tom Clancy's Rainbow Six, StarCraft, A dicsőség királya, és Call of Duty.

Azok a szerencsejáték-rajongók, akiknek a legjobb idejük van az eSportra az 1xBet-en, kiválasztják azokat a játékokat, amelyeket jobban ismernek. Ehhez kiterjedt kutatásra van szükség az elektronikus sportokkal kapcsolatban, hogy megtudjuk csapataikat, legjobb játékosaikat és versenyeiket.

Figyelemre méltó, hogy ez a játékplatform élő eSport fogadást kínál, amely lehetővé teszi a szerencsejátékosok számára, hogy szemtanúi legyenek kedvenc játékuk fordulatainak, és meghozzák a legjobb fogadási döntéseket.

Rengeteg banki módszer és pénznem

Ez egy másik vonzó funkció, amely az 1xBet-et fantasztikus platformmá teszi az eSport fogadók számára. Néhány biztosított fizetési lehetőségek a Visa, Skrill, EcoPayz, Bitcoin, Dash, Zcash, MoneyGo, Perfect Money és Mastercard. 

Ezek többsége azonnali feldolgozási idővel és nulla szolgáltatási díjjal rendelkezik, ami megfelel a legtöbb fogadó igényeinek. De először mindig ellenőrizze ennek az eSport fogadási oldalnak a fizetési szakaszát, mert egyes rendszerek feldolgozási ideje akár 15 perc is lehet. Szerencsére az 1xBet lehetővé teszi az eSport szerelmesei számára, hogy saját pénznemükben bankoljanak a kényelem fokozása érdekében.

Könnyű mobil fogadás

Manapság az eSport fogadók többsége élvezi a mobil fogadásból származó rugalmasságot. Az 1xBet megérti ezt, és elmagyarázza, miért kínál egyszerű Android- és iPhone-kompatibilis mobilalkalmazást. Különféle verziókkal érkezik a különféle fogadók számára, attól függően, hogy milyen eszközöket használnak. 

Például van egy könnyű 1xBet mobilalkalmazás a lassú vagy instabil internetezők számára. Ez az egyik szempont, amely miatt ez az online szerencsejáték-társaság bekerült az EGR Nordics Awards „Mobile Operator” díj kategóriájába.

Hihetetlen ügyfélszolgálat

Az 1xBet eSports ügyfélszolgálati szakemberei kompetensek, készségesek, több nyelven beszélnek és megbízhatóak. A játékosok kapcsolatba léphetnek velük ennek a szerencsejáték-társaságnak az élő csevegési szolgáltatásán keresztül, e-mailben vagy telefonon. Az egyik ingyenesen használhatja a különféle közösségi média platformokat, köztük a WhatsApp-ot, a Facebookot és a Twittert.

Az 1xBet minden bizonnyal megérdemli az EGR Nordics Awards elismerését, mint az egyik legjobb e-sport fogadási oldal. A díjátadó eseményt 2022. január 27-én tartják, és ennek a cégnek az ügyfelei és támogatói nem akarják látni a díjakat, amelyekkel el fog menni.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Monopoly GO Victory Kampány: Nyerj nagy jutalmakat és ingyenes kockákat
2024-02-16

Monopoly GO Victory Kampány: Nyerj nagy jutalmakat és ingyenes kockákat

Hírek