Hírek

March 17, 2022

Új oktatóeszköz jelent meg a Valorant számára

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Az esport fogadási oldalak rajongói gyakran játszanak azokkal a játékokkal, amelyekre fogadást tesznek. Ez lehetővé teszi számukra, hogy jobban megértsék, mit kell keresniük egy potenciális bajnoknál. Jó példa erre az ingyenesen játszható Valorant első személyű lövöldözős játék. Az oldal, EsportRanker, rengeteg információt tartalmaz erről a címről, valamint más esport címekről. A Riot Games 2019-es kiadása óta a Valorant felkarolta az online esport fogadási közösséget.

Új oktatóeszköz jelent meg a Valorant számára

A koncepció a Bátor a CS: GO ihlette. Ezért a két taktikai lövész sok hasonlóságot mutat. Ez magában foglalja azokat a professzionális csapatokat, amelyek nagy tétű versenyeken vesznek részt. A Valorant Champions Tour (VCT) egy viszonylag új verseny. A tervek szerint évente kerül sor, és három különböző szintből áll. A regionálisak döntik el, hogy ki kerül be a Mastersbe. A Mastersnek több szakasza van, és csak a legjobb játékosok kvalifikálják magukat a Champions szintre.

2021-ben a döntőnek Berlin adott otthont december 12-én. A Gambit Esports csapatot kis híján legyőzte az Acend. Ezzel lettek a világ első Valorant esport bajnokai. Mivel a VCT annyira új, a Valorant fogadás rajongói számára nehéznek tűnhet a lehetséges nyertesek megjóslása. Ha azonban a fogadók időt szánnak a legjobb csapatok felkutatására, ez a feladat sokkal könnyebb lesz.

Ikonikus pillanatok újraélése

A profi játékosok elemzésének legjobb módja a legemlékezetesebb meccseik megtekintése. Ezt megkönnyítette az Aim Lab, a VCT hivatalos képzési partnere. Letölthető a Steamről. Az Aim Lab segítségével a játékosok gyakorolhatják Valorant képességeiket, és megnézhetik játékstatisztikáikat.

A közelmúltban hét új feladat jelent meg. A legutóbbi 2021-es Valorant Champions Tour ikonikus pillanatain alapulnak. Az amatőr játékosok láthatják, milyen jól állnak a profikhoz képest. Ezek a feladatok a Valorant online fogadásban is segítenek az embereknek. Bemutatják, melyik bajnoknak van esélye arra, hogy jól szerepeljen a következő évi tornán. Következésképpen az Aim Lab felhasználói jobban meg tudják jósolni, hogy kire tegyenek fogadást.

Új Perspektíva

Az Esport fogadás és a nézőszám nagyon különbözik a tényleges részvételtől. Könnyű alábecsülni azt a hatalmas nyomást, amely a profi játékosokra nehezedik. Az Aim Lab új kiadása új perspektívát ad a nagyközönségnek azáltal, hogy a bajnokok helyébe helyezi őket. Hét különösen lüktető pillanatot választottak ki. Egy exkluzív ritmusalapú feladat is elérhető. A VCT hivatalos himnuszát, a Grabbitz "Die For You"-ját használja.

Az új kiadás fő vonzereje az esportfogadások rajongói számára az, hogy bemutatja őket a legerősebb versenyzőknek. Lakai játékos helyébe léphetnek az 1v2 kuplung során az Ascenten. Az Icebox térképen Hiko sikeresen leküzd három ellenfelet. Ezen a térképen is bemutatta a TenZ hibátlan technikáját az ellenség leküzdésére. Egy másik Aim Lab pillanatban Asuna gyorsan elküld öt riválist a Bind térképen. Van egy epikus 1v4 pillanat is Derkétől az élményig. Heat és Deffo profi játékosok is merész bravúrokat hajtanak végre az ász meccseken.

Mindezek a pillanatok együtt megtanítják az online fogadások rajongóit, hogy mire kell figyelniük egy bajnoknál. A Valorantban nem csak az összpontszám számít. A váratlan gyors és izgalmas elérése is fontos.

Egy újfajta szerencsejátékos

Az esport megjelenése számos módon megváltoztatta a fogadási iparágat. A szerencsejátékosok új generációja jött létre. Ezek az emberek elég fiatalok lesznek ahhoz, hogy korán videojátékokkal játsszanak. Ezért olyan értékes szakértelemmel rendelkeznek, amely segít nekik nyerő tétet kötni. Néha az esport fogadási tippek megcsillanhatnak a tapasztalatból.

Gyakori, hogy a hagyományos sportfogadók egyszerűen nézik a meccseket. Ezzel képet kapnak arról, hogy mely játékosokra kell figyelniük. A videojátékok médiuma azonban egyedibb. Gyakorlatilag bárki játszhatja a Valorant. Még ha nem is nagyon képzettek, a tapasztalat még mindig betekintést enged a profi játékosokba. Remélhetőleg ez előnyhöz juttatja őket a fogadásban.

Mennyire hasznos az új kiadás?

Ha a szerencsejátékosok megpróbálják elemezni egy adott játékosra való fogadás előnyeit és hátrányait, akkor az Aim Lab új kiadása korlátozott mértékben használható. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy csak egy pillantást vet a képességeikre. Ehelyett jobb, ha a fogadók egy egész meccset néznek. Ezzel sokkal részletesebb áttekintést kaphatnak az egyes bajnokokról.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába
2024-06-04

Az Epic Crossover: Brandon Sanderson Dragonsteelje belép a League of Legends Arénába

Hírek