Gyors fizetési módok

Ha egy játékos megnyert egy fogadást, és látja, hogy a nyeremény megjelenik a fogadási oldal számlaegyenlegében, természetes, hogy a lehető leggyorsabban hozzá szeretne férni ezekhez az összegekhez. A gyorsan fizető fogadási oldalakon a kifizetések feldolgozásához szükséges idő jelentősen eltér a fogadási ágazatonként, és egyes oldalak gyorsabbak, mint mások.

Mi az a gyors fizetésű fogadási oldal?

Mi az a gyors fizetésű fogadási oldal?

A gyors eSport fizetési fogadási oldal lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gyorsan kivehessék pénzüket, a feldolgozási idők pedig egyes platformokon már 30 percet is igénybe vehetnek. Számos tényező befolyásolhatja, hogy mennyi ideig tart a kifizetési kérelem feldolgozása, és a kiválasztott fizetésfeldolgozó is szerepet játszik abban, hogy mennyi időbe telik, amíg az alap elkölthető készpénzként a játékos rendelkezésére áll.

A fogadási oldalakon jellemzően különböző pénzfelvételi lehetőségek állnak rendelkezésre, a VISA és a Mastercard népszerű, a PayPal pedig a játékos bankszámlájára történő közvetlen átutalással. A gyors fizetésű fogadási oldal a lehető leggyorsabban feldolgozza a játékos pénzfelvételi kérelmét, általában elkerülve, hogy néhány óránál tovább tartson, feltételezve, hogy nem merül fel probléma.

Miután a fogadótársaság feldolgozta a kérelmet, és kiállította a kifizetéshez szükséges összeget, a játékos által választott fizetési szolgáltatón múlik a folyamat befejezése.

Mi az a gyors fizetésű fogadási oldal?
A leggyorsabban fizető eSport fogadási oldalak 2021-ben

A leggyorsabban fizető eSport fogadási oldalak 2021-ben

Amint azt fentebb megállapítottuk, az eSports online fogadási oldalak jelentősen eltérhetnek a kifizetési kérelmek feldolgozásához és a pénz ügyfelekhez való eljuttatásához szükséges idő tekintetében. Íme a 10 leggyorsabban fizető online fogadási oldal 2021-ben.

BetVictor

Ez az online fogadási oldal gyors VISA Direct pénzfelvételi lehetőséget kínál, és 30 percen belül feldolgozza a kifizetési kérelmeket. A VISA Direct valós idejű pénzszállítást biztosít a játékos kártyaadatainak felhasználásával.

PariMatch

A BetVictorhoz hasonlóan a PariMatch is biztosítja a VISA Direct pénzfelvételi lehetőséget, és 30 percen belül megpróbálja feldolgozni a kifizetési kérelmeket.

Bet365

Ez a gyorsan fizető online fogadási oldal gyors kifizetéseket használ a Netelleren keresztül, és más fizetési szolgáltatók is elérhetők a játékosok számára. A Bet365 12 órán belül feldolgozza az ügyfelek nyereményeire vonatkozó kifizetési kérelmeket, feltéve, hogy nem merül fel probléma, ami késedelmet okozhat.

SBK

Az SBK fogadási oldala felveszi a listánkat, mivel itt találhatók a leggyorsabb Trustly kifizetések. Az elállási igények feldolgozási ideje 1-2 nap.

Betway

A gyors kifizetések ismét elérhetőek a VISA Direct és Betway rendszeren keresztül, és a kifizetési kérelmeket általában 12 órán belül feldolgozzák.

William Hill

Ez a népszerű fogadási oldal fizikai üzletekkel rendelkezik, és a jelenleg elérhető leggyorsabb bankkártya-felvételi lehetőségeket kínálja. A William Hill 1-3 napon belül feldolgozza a visszavonási kérelmeket.

Betfair

Ha egy játékos gyors PayPal-kivonásra vágyik, akkor a Betfair a leggyorsabbak közé tartozik. A visszavonási kérelmeket 4-24 órán belül feldolgozzuk.

888Sport

Ez a fogadási webhely, amely egy online kaszinót is kínál, az elérhető leggyorsabb MuchBetter kifizetéseket kínálja, így a játékosok gyorsan hozzáférhetnek nyereményükhöz. A kifizetési kérelem jóváhagyását követően a fizetés általában 2-3 napon belül megtörténik.

BoyleSports

A Skrill leggyorsabb feldolgozási idejét a BoyleSports biztosítja, a játékosok kifizetési kérelmeit általában 24 órán belül feldolgozzák.

SportingBet

Ha az ügyfél csekkkivonásról van szó, akkor a SportingBet a rendelkezésre álló leggyorsabb időpontokat kínálja. A kifizetési kérelem ellenőrzése és jóváhagyása után a csekkeket két napon belül postára adjuk, és készen áll arra, hogy a játékos befizesse a bankjába.

A leggyorsabban fizető eSport fogadási oldalak 2021-ben
Hogyan szerezheti meg a leggyorsabb kifizetést egy online eSport fogadási oldalon

Hogyan szerezheti meg a leggyorsabb kifizetést egy online eSport fogadási oldalon

Ha egy játékos a lehető leggyorsabb nyeremény kifizetésére törekszik az eSports online fogadási oldalakon, akkor számos dolgot megtehet. A legfontosabb, hogy a potenciális ügyfelek tájékozódjanak a különböző fogadási oldalakról, és megtudják, milyen feldolgozási időket biztosítanak. Ebben segíthetnek más játékosok véleménye, amelyek megerősítik, hogy egy gyorsan fizető online fogadóoldal rendszeresen betartja-e a megadott visszavonási időt, és részletezi a játékosok által korábban tapasztalt problémákat.

Azt is ellenőrizni kell, hogy egy fogadási oldal milyen fizetési módokat kínál, mivel egyesek alkalmatlanok egy játékos számára, és eltérő lehet az idő, amíg a pénzeszközök rendelkezésre állnak. Ha egy fogadási oldalt és fizetési szolgáltatót választanak, és a játékos ki akarja venni a nyereményét – az összes biztonsági és azonosítási szabály betartása segít a gyors élményben, minimális problémákkal.

Hogyan szerezheti meg a leggyorsabb kifizetést egy online eSport fogadási oldalon
Miért tartanak ilyen sokáig vagy blokkolnak egyes tranzakciók?

Miért tartanak ilyen sokáig vagy blokkolnak egyes tranzakciók?

Időnként egy játékos azt tapasztalja, hogy az eSport fogadás online visszavonási kérelmének feldolgozása a szokásosnál tovább tart, vagy azt teljesen letiltották. Ennek okai eltérőek lehetnek, minden eset más.

A józan ész azonban az, hogy a játékos nem ment át kellőképpen az azonosítási folyamaton – ez különösen igaz, ha a visszavonási kérelmet blokkolják. A kormányok által betartatott törvények és a szabályozó testületek által rögzített szabályok megkövetelik, hogy a fogadási webhelyek igazolják a játékosok személyazonosságát, mielőtt bármilyen nyereményt visszavonnának. A biztonsági előírásokat, például a pénzmosás elleni és a csalás elleni törvényeket is végrehajtják.

Ha egy fogadási oldal nem tudja ellenőrizni az ügyfél személyazonosságát, vagy csalás gyanúja merül fel, akkor a fizetés letiltásra kerül mindaddig, amíg ezeket a problémákat meg nem oldják. Ha egy fizetést blokkolnak vagy késik a további ellenőrzésekig, akkor a fogadási oldal értesíti az ügyfelet, és kiemeli azokat a lépéseket, amelyeket meg kell tenni a visszavonás véglegesítéséhez.

Ennek elkerülése érdekében a játékosoknak meg kell győződniük arról, hogy elvégezték a visszavonási kérelem során kért összes ellenőrzési lépést – például a megfelelő azonosító és lakcímet igazoló dokumentumok másolatát. Abban a ritka esetben, amikor egy játékos úgy érzi, hogy a visszavonását méltánytalanul blokkolták vagy visszatartották, panaszt tehet a fogadási oldalon. Független bírókhoz is eszkalálhatók.

Miért tartanak ilyen sokáig vagy blokkolnak egyes tranzakciók?
A leggyorsabb pénzfelvételi fizetési módok

A leggyorsabb pénzfelvételi fizetési módok

A kifizetési fizetési módok széles skálája érhető el az online fogadási iparágban, a legnépszerűbbek pedig több ezer hűséges ügyfelet vonzanak. Az az idő, ami alatt ezek a fizetési szolgáltatók pénzt bocsátanak a fogadók rendelkezésére, jelentősen eltér, a leggyorsabbaknál perceken belül van pénz a játékos számláján. Az olyan fizetési szolgáltatók, mint a PayPal és a Skrill, számos fogadási oldalon kínálhatnak pénzkifizetést, és széles körben megbíznak bennük az ügyfelek és a vállalkozások.

Gyors fizetési feldolgozási időt biztosítanak, magas szintű biztonságuk és az ügyfelek védelmét szolgáló robusztus irányelveik pedig támaszkodnak rájuk. A pénzfelvétel gyorsan elvégezhető a VISA és a Mastercard használatával is, amelyeket világszerte több ezer helyen fogadnak el, és a legtöbb játékos már bank- és hitelkártyájával fogja használni.

Egyes fogadási oldalakon fizikai üzletek állnak rendelkezésre, ahol a nyeremények készpénzben gyűjthetők, ami egy gyors és biztonságos módja a visszavont nyeremények beszedésének.

A leggyorsabb pénzfelvételi fizetési módok