Gunsbet eSport fogadási áttekintés 2024 - Játékok

GunsbetResponsible Gambling
CASINORANK
7.6/10
Bónusz300 dollár bónusz + 100 ingyenes pörgetés
Élő csevegés nyitva 24/7
Mobilbarát
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Élő csevegés nyitva 24/7
Mobilbarát
Gunsbet is not available in your country. Please try:
Játékok

Játékok

A GunsBetnek hosszú utat kell megtennie e-sport kínálatának fejlesztésén, mivel a versenytársakhoz képest fiatalabb.

Azonban a többi legjelentősebb eSport fogadási társasághoz hasonlóan ők is a három fő eSport fogadási játékra kezdtek koncentrálni: Counter-Strike: Global Offensive, DotA 2 és League of Legends.

A legnépszerűbb esportok, amelyekre a Gunsbet segítségével fogadhatnak

A GunsBet azóta számos további címmel bővítette eSport fegyvertárát, köztük a Garena's Arena of Valor-t, a King of Glory-t, a Rainbow Six Siege-t és a Starcraft II-t.

Annak ellenére, hogy az e-sportok korlátozott választéka áll rendelkezésre, az események, versenyek és mérkőzések sokfélesége fantasztikus. Néhány kisebb, helyi liga problémát jelenthet, de ezek általában nem érhetők el más fogadási oldalakon.

Nemcsak a CS: GO az egyik legnépszerűbb első személyű lövöldözős játék világszerte, de a CS: GO-ra való fogadás is a Gunsbet fókuszában áll, amely nagyon a témához kapcsolódik. Itt a legkülönfélébb meccsek állnak rendelkezésre az összes játékban, beleértve a fontos versenyeket, például az epikus CS: GO Major Championshipet.

A fogadási piacok mérsékeltek és valamivel alacsonyabbak az iparági átlagnál. A tipikus meccsgyőztes forgatókönyvön kívül 5-20 másik fogadási piacot is felfedezhet az eseménytől és a választott mérkőzéstől függően.

Tehát, bár ez nem feltétlenül ideális azok számára, akik egzotikumokat keresnek, az alkalmi fogadók számára elegendő, ha kétirányú fogadást keresnek.

Élő e-sport fogadás

Élő fogadás itt érhető el, bár a mérkőzések száma nem olyan nagy, mint a szokásos, közelgő mérkőzésekre való fogadás.

A hasonló fogadási platformokhoz képest a fogadási alternatívák választéka lényegesen nagyobb. Több mint tíz különböző forgatókönyv közül választhat bizonyos CS: GO élő meccsekhez, ami kiváló élő fogadáshoz.

Az In-Play funkció lehetővé teszi, hogy megfigyelje, mely játékokat játsszák, és valós időben akár fogadást is megtehet. Az Ütemezés és Eredmények szakasz lehetővé teszi, hogy megnézze, milyen eseményekre lehet fogadni, mielőtt azok elkezdődnének, és megvizsgálhatja a korábbi események kimenetelét.

Módosíthatja az esélyek megjelenítési módját, és bizonyos sportágakat előnyben részesíthet a megjelenítés megváltoztatásával. A Statisztikai Központ rész célja, hogy adatokat kínáljon a csapatok korábbi teljesítményéről, hogy megalapozott fogadási választást tudjon végezni. Az asztali verzió jobb oldalán a fogadószelvények és a fogadási előzmények láthatók.

DOTA 2

A Gunsbet jó lehetőség a Dota 2 fogadók számára. Több mint tíz aktív esemény van, ahol fogadást tehet. A Dota Pro Circuit, a Dream League, az ESL One, az I-League és mások azok a versenyek, amelyeket a fogadók élvezhetnek.

A Dota 2 fogadási piacok sokfélesége az is elég jó. Vegyük például a Team Liquid vs. OG mérkőzést: több mint tíz különböző fogadási lehetőség közül választhat. Fogadhat például a túl/alul formátumban lejátszott térképek mennyiségére, a térképspecifikus győztesre, az első Aegisre, toronyra vagy laktanyára, vagy akár meg is próbálhatja megjósolni a pontos térképpontszámot.

legendák Ligája

A sokszínűségről nem tudunk mit mondani legendák Ligája matchups, mert a cikk írásakor csak az MSI érhető el. Az MSI az egyik legjobb éves LoL verseny, és nem sok más történik ugyanabban az időben.

Csak néhány helyi liga játszik jelenleg, de a főcsapatok vagy az MSI-ben vannak, vagy a tavaszi és nyári felosztás között készülnek.

A helyzet nem sokkal jobb, mint az MSI fogadási piacok mérkőzéseinek kiválasztása. Csak néhány fogadási alternatíva létezik, de ezek elegendőek lehetnek a legtöbb szerencsejátékos számára.

A mérkőzés győztese, az első csapat, amelyik első vért vesz, az első csapat, amelyik lerombol egy tornyot, az első csapat, amelyik megöli Baront, és az első csapat, amelyik elpusztítja az inhibitort, a fogadási lehetőségek között szerepel.

Kings Of Glory

A King of Glory egy versenyképes esport Kínában, több ezer nézővel és elképesztő pénzdíjakkal. A KOG egyik egyedi jellemzője, hogy egyike azon kevés, csak mobilon használható esportoknak. Bár a rajongók nézhetik a játékokat nagy képernyőn, a YouTube-on vagy más platformokon, minden profi meccset telefonokon játszanak. Ez egy ingyenesen játszható esport játék is, ami tovább növeli a vonzerejét.

Sok fogadási lehetőség van elérhető a King of Glory-ban, amelyek közül sok más népszerű MOBA-ban is elérhető, például a Dota 2-ben vagy a LoL-ban, például meccsgyőztes, pontos pontszám, körgyőztesek, csapat, amelyik először húzza le a vért, először bont le egy tornyot stb.

Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege egy többjátékos online taktikai lövöldözős játék, amely erősen hangsúlyozza a stratégiát és az együttműködést. Az R6 jelentősen különbözik a piacon lévő többi lövöldözős játéktól, mint például a Call of Duty, a CS: GO és a Valorant Betting.

A játék célja, hogy megvédjen vagy megtámadjon egy célt az ellenfél csapata ellen, legyen az túsz, bomba vagy biztonsági terület.

A játék általános esport környezete az évek során folyamatosan növekszik, így több lehetőséget kínál a csapatoknak, hogy megmérkőzzenek egymással. A több verseny rengeteg lehetőséget jelent az R6S fogadásra, különösen a legnagyobb Rainbow Six esport versenyeken, mint például a The Six Invitational.

Az elterjedt eSport fogadási piacok némelyike egyértelműen nyer, a meccsek győztesei, a legtöbb gyilkosság és különleges fogadások, például, hogy a túsz megsérül-e vagy sem, és ki hatástalanítja a legtöbb bombát.

StarCraft II

StarCraft 2 egy jól ismert valós idejű stratégiai (RTS) esport a Blizzard Entertainmenttől. Két játékos vesz részt a sportban úgy, hogy kiválaszt egyet a három faj közül: Terrans, Protoss vagy Zerg, amelyek elérhetőek egy előre kiválasztott térképen.

Játékélményeik is változatosak és különböznek egymástól. A játékosoknak továbbra is gyors döntéseket kell hozniuk, és elengedhetetlen a többfeladatos munkavégzés képessége. A játékon belüli gyors iramú akció miatt ez nagyszerű az izgalomra vágyó fogadók számára.

A leggyakoribb fogadási piacok a meccsgyőztes, a térképgyőztes, a hendikepek, az A/B csapat nyer 1 térképet, az A/B csapat nem nyer egyetlen térképet sem, a helyes térképpontszám, az összesített térkép felett/alatt, a győztes csoport, a nyerő csapat. Verseny és a Versenygyőztes régiója.