Az 5 legjobb esport fogadási tippünk a jobb esélyekért

Fogadási oddszok

2023-02-16

Katrin Becker

Ha Ön esportrajongó, valószínűleg egyszer az életében gondolt arra, hogy belevágjon az esport fogadásba. Az esport fogadás valójában nagyon szórakoztató és még izgalmasabb is, mint maga az esport, mert a pénzed forog. Az az izgalom, amit akkor kap, amikor a csapat, amelyre fogadunk, nyer, olyan dolog, amit más tevékenységekből nem kaphat meg. 

Az 5 legjobb esport fogadási tippünk a jobb esélyekért

Az esport fogadásban azonban nem olyan egyszerű mindig nyerni. Ha nem tudja, mit csinál, a végén több fogadást is elveszíthet egymás után. Hogy segítsen ebben, íme, az öt legjobb esport fogadási tippünk, amelyek növelhetik a nyerési esélyeket. 

Hasonlítsa össze a különböző kaszinók esélyeit

Valószínűleg a legjobb, amit tehetsz, hogy megszerezd jobb esélyek az esportban a fogadás lényege, hogy összehasonlítja a különböző online esport kaszinók szorzóit, majd kiválasztja azt, amelyik a legjobb oddsokat kínálja. A helyzet az, hogy míg a legtöbb online esport kaszinó bizonyos mértékig egyetért bizonyos eredményekkel, vannak apró eltérések. 

Például 2,5-ös szorzót kaphat egy esport esemény kimenetelére egy online esport kaszinóban, de néhány más online esport kaszinó 2,6-os szorzót kínálhat. Lehet, hogy a különbség nem tűnik soknak. Azonban jobb választani esport bukmékerek jobb oddsokkal hiszen csak egy kattintásnyira van.

Ha nem ismer olyan jó online kaszinót, ahol az esélyeket összehasonlíthatná, akkor nem kell aggódnia. Biztosítottunk benneteket. Nézze meg az OnlineCasinoRank oldalt, ahol szakértői véleményeket találhat a legjobb kaszinókról. 

Ragaszkodjon stratégiájához

Ha van egy kedvenc csapatod az egész eseményre, és arra szeretnél fogadni, ha bejutnak a döntőbe, ragaszkodj hozzá. Ne hagyd, hogy az érzelmeid eluralkodjanak rajtad. Lehet, hogy csak azért szeretne megtenni egy adott fogadást, mert jó ötletnek tartja. Ha ez ellen a fogadási stratégiád, nem szabad engedned az érzelmeidnek. 

Végezzen kutatást

Amikor elkezded fogadásokat kötni egy esport eseményre, tudnod kell, mi történik valójában. Nem a játékról beszélünk, hanem az esport ökoszisztémáján belüli egyéb dolgokról. 

Például tudnia kell, melyek a legjobb csapatok. Azt is tudnia kell, ha új frissítésekkel bővült a játék. Ezek a frissítések megváltoztathatják a metát, ami azt jelenti, hogy bizonyos játékosok jobban vagy rosszabbul teljesíthetnek. Ahhoz, hogy mindezt megtudja, kutatást kell végeznie.

Kövesse a csapatokat és a játékosokat

Az esport ökoszisztémával kapcsolatos információkon kívül meg kell tennie jól ismeri a csapatokat és a játékosokat maguk. Tudnod kell, kik vannak a csapatban az eseményen. Tudnia kell, milyen volt a korábbi teljesítményük. 

Azt is tudnia kell, ha egy csapatba új játékos került, aki rendkívül tehetséges. Mindezt megteheti, ha követi a csapatokat és a játékosokat a közösségi médiában. 

Ne hagyja ki a főversenyhez vezető kisebb eseményeket

Nem elég tudni a játékosokról, és csak azt az eseményt nézni, amelyre fogadni szeretne. Tudnia kell, hogyan alakultak a döntőig vezető kisebb események. Ha megnézi a kisebb eseményeket, akkor olyan kérdésekre válaszolhat, mint például, hogy egy csapat úgy teljesít-e, mint a korábbi versenyeken, vagy hogy jó formában van-e idén.

Legújabb hírek

A Fortnite fogadás alapjai
2023-03-30

A Fortnite fogadás alapjai

Hírek