Tudj meg többet: Age of Empires Betting Odds 2024

Ha egész életében FPS játékokkal játszott, valószínűleg nem hallott erről a játékról. Meglepődne azonban, ha azt hallaná, hogy az Age of Empires egy rendkívül népszerű videojáték. Az Age of Empiresnek saját esport színtere is van, ahol rendszeresen zajlanak esport események.

Egy másik dolog, ami meglepheti, hogy az Age of Empires fogadás szintén nagyon népszerű. Ha te is szeretnél részt venni az Age of Empires fogadásban, akkor többet kell megtudnod az Age of Empires fogadási szorzóiról. Az Ön szerencséjére az Age of Empires fogadási szorzóit itt részletesen elmagyarázzuk.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Minden, amit az Age of Empires fogadási esélyeiről tudni kell

Azt gondolhatja, hogy nem kell tanulnia az Age of Empires szorzóiról, mert a fogadás folyamata meglehetősen egyszerű. Bizonyos mértékig igazad lenne, mert Age of Empires fogadás vagy bármely más típusú esport fogadás lényegében meglehetősen egyszerű.

Vegyünk egy példát egy esport mérkőzésre, amely a TheViper és a DauT között zajlik. Tegyük fel, hogy erős a meggyőződése arról, hogy melyik játékos nyeri meg a meccset.

Kiválaszt egy bukmékert, és fogad némi pénzt arra a játékosra, aki szerinte nagy valószínűséggel nyer. Ha igaza van a végeredményt illetően, nyerhet némi pénzt a tétén felül. Ha azonban téved, elveszíti a tét összegét. Egyszerűnek tűnik.

Nos, ez csak egy alapvető magyarázata a fogadás működésének. Ebből a magyarázatból nem fogod tudni, hogy pontosan mekkora összeget kapsz cserébe, ha nyersz, és nem fogod tudni megtippelni, hogy mennyi az esély a meccs konkrét kimenetelére.

Azonban mindkét dolgot a fogadási szorzók magyarázzák. Emiatt többet kell megtudnia az Age of Empires fogadási szorzóiról, mielőtt fogadni kezdene az Age of Empires esport eseményekre, mint pl Az Arany Liga.

Age of Empires fogadási esélyek magyarázata

Ahogy fentebb említettük, az Age of Empires fogadási szorzói két fontos részletet árulnak el egy Age of Empires meccs vagy esemény kimeneteléről. Először is, az Age of Empires fogadási szorzói megmutatják, hogy pontosan mekkora hozamot kapsz egy bizonyos összeg elhelyezésével.

Miért hasznos ez? Nos, ha tudja, hogy pontosan mekkora hozamot kap a fogadott összegért, akkor jobb képet kap arról, hogy a kockázat megéri-e a hozamot. Például, ha a fogadás nagyon kockázatos, és csak 20 dollár hozamot kap, ha 100 dollárt fogad, akkor lehet, hogy nem megy rá. Ha azonban a fogadás nem olyan kockázatos, és 70 dollárt kap cserébe 100 dollár fogadásért, akkor megteheti.

A második fontos dolog, amit az Age of Empires fogadási szorzói árulnak el az eredményről, az a bekövetkezésének valószínűsége. Egy esemény bekövetkezésének esélyeinek ismerete szintén hasznos annak eldöntésében, hogy érdemes-e vállalni a kockázatot vagy sem.

Mindkét dolog kulcsfontosságú információ. Ennek az információnak a megszerzéséhez azonban tudnia kell, hogyan kell elolvasni a a páratlan formátumok típusai, amelyeket a következő részben ismertetünk.

Age of Empires Esports fogadási esélyek típusai

Az Age of Empires fogadáshoz összesen háromféle fogadási szorzót találhat. Ezeket a típusokat az Age of Empire fogadások páratlan formátumának is nevezik. Az Age of Empire fogadások három formátuma a tizedes formátum, a tört formátum és az amerikai formátum.

Fractiona Odds

A tört formátum törtet használ a kimenetel esélyének megjelenítésére, például 4/1 vagy 3/2. A 4/1-es esélyt négy az egyhez mondják ki. A tört szorzóval az első szám azt a pénzösszeget jelenti, amelyet akkor kap, ha a második szám értékű fogadást tett, és nyert.

Például, ha 1 dollárral fogad 4/1 töredékszorzóval, akkor 4 dollárt kap cserébe a fogadás megnyeréséért. Ha 5 dollárt fogad, 20 dollárt kap cserébe (5x4). Mivel ez több mint kétszeres hozam, a 4/1-es odds azt is jelzi, hogy kicsi az esély a kimenetelre.

Tizedes szorzók

Egy másik egyszerű páratlan formátum a decimális formátum. A decimális formátum esetén az esélyek tizedesjegyű számot tartalmaznak, például 1,5 vagy 2,5. A tizedes szorzók azt a pontos többszöröst jelentik, amelyet nyereményért kap cserébe, ami 1,5-ös szorzó esetén a fogadási összeg 1,5-szerese.

Tehát, ha 100 dollárt fogad egy 1,5-ös szorzóval rendelkező eredményre, akkor 150 dollár összhozamot kap. Mivel ez kevesebb, mint a duplája a hozamnak, az 1,5-ös odds azt is jelzi, hogy nagy az esély a kimenetelre.

American Odds

Végül megvan az American Odds. Számot és negatív vagy pozitív előjelet használnak az esélyek ábrázolására. A -120-as szorzó azt jelzi, hogy 120 dollárt kell fogadnia, hogy 100 dollárt nyerjen, a +120-as szorzó pedig azt mutatja, hogy 120 dollárt kap, ha 100 dollárt fogad.

Hol találja meg a legjobb Age of Empires esélyeket

Az Age of Empires fogadási szorzói segítenek eldönteni, hogy a kockázat megéri-e vagy sem. Ha azonban megnézi az Age of Empires fogadási szorzóit több különböző bukmékernél, azt fogja tapasztalni, hogy egyes bukmékerek számára megéri a kockázatot, más bukmékerek esetében pedig nem.

Miért van ez, kérdezheti? Nos, a helyzet az, hogy nem minden fogadóirodának ugyanaz az esélye. Egy bukmékernél 20 dollárt kaphat 100 dollár fogadásért, míg más bukmékereknél 25 dollárt. Azt gondolhatja, hogy ez nem olyan nagy különbség, de egy adott fogadást életképes megoldássá tehet.

Még ha nem is ez a helyzet, nincs okunk olyan fogadási szorzók mellett dönteni, amelyek nem adnak biztos hozamot. Emiatt mindig a legjobb Age of Empires fogadási szorzót kell keresnie.

Amikor azonban elkezdesz keresni egy bukmékert a legjobb Age of Empires fogadási szorzókkal, azonnal rájössz, hogy ez egy időigényes folyamat. Ha nem akarja annyi időt eltölteni, megnézheti esportranker.com, ahol fogadási oldalakat találhat a legjobb Age of Empires fogadási szorzókhoz.

Az Empires legjobb élő korszaka fogadási esélyei

Az Élő Age of Empires fogadási szorzók azok, amelyeket az élő Age of Empires fogadáshoz használnak. Az ilyen típusú fogadások során az Age of Empires esport mérkőzésére fogad, mivel az valós időben zajlik. Tehát láthatja, hogy az összes akció zajlik, majd eldöntheti, hogy milyen fogadást köt a mérkőzés alakulása alapján.

Az Age of Empires élő fogadási szorzóinak az a lényege, hogy folyamatosan változnak a meccs alakulásának megfelelően. Ahogy az egyik kimenetel valószínűbbé válik, a fogadási szorzók elkezdenek elmozdulni. Ezekkel a változó szorzókkal időnként nagyszerű lehetőségekre lelhetsz, különösen, ha sokkal több tudásod van a játékról.

Emiatt a tapasztalt fogadóknak mindig érdemes kihasználniuk élő fogadás esélyeket, amikor lehetőségük van rá.

Fogadjon az Age of Empires-re valódi pénzzel

Ha azon gondolkodik, hogy valódi készpénzzel fogadjon egy Age of Empires esport eseményre, akkor szerencséje van, mert rengeteg online platform létezik, ahol ezt megteheti. Nem csak ez, hanem a folyamat is nagyon egyszerű.

Ahhoz, hogy valódi pénzzel fogadhasson az Age of Empires-re, találnia kell egy fogadóirodát, amely fogadási piacokat kínál az Age of Empires számára. Ezt követően iratkozzon fel a fogadóirodára, és fizessen be valódi készpénzzel, például Visa vagy MasterCard használatával. Ha ez megtörtént, keressen egy eseményt, amelyet a fogadóiroda lefed, menjen végig a fogadási piacokon, és tegyen fogadást arra az eredményre, amelyről úgy gondolja, hogy bekövetkezik.

Lehet, hogy meggondolja magát, ha valódi pénzzel fogad az Age of Empiresre. Ha Ön az Age of Empires tapasztalt játékosa, és sokat tud az e-sport színtérről, az Age of Empiresre való fogadás valódi pénzzel nagyszerű választás lehet az Ön számára.

GYIK

Valós pénzzel fogadhatsz az Age of Empires-re?

Igen, valódi pénzzel fogadhat az Age of Empires-re. Az Age of Empires esport eseményei minden évben rendszeresen megtörténnek, és rengeteg online bukméker kínál fogadási piacot számukra.

Mit árulnak el az Age of Empires fogadási szorzói?

Az Age of Empires fogadási szorzói két fő dolgot mondanak el. Először is megmondják a pontos összeget, amelyet a fogadás megnyeréséért kapsz cserébe. Másodszor, megmondják, mekkora esélye van a fogadás megnyerésének.

Biztonságos az Age of Empires fogadás?

Az Age of Empires fogadás száz százalékig biztonságos, de csak addig, amíg törvényes és jó hírű platformokat használ a fogadások megtételére. Előfordulhat, hogy nem legitim platformokon átverik.

Jobbak az Age of Empires élő fogadási esélyei?

Attól függ, mennyire vagy tapasztalt. Ha Ön tapasztalt fogadó, nagyszerű lehetőségeket találhat az élő fogadási szorzókkal. Azonban akkor is kipróbálhatja őket, ha nincs sok tapasztalata.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács