A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel PayPal

A PayPal a PayPal Holdings, Inc. amerikai multinacionális vállalat tulajdonában lévő digitális pénztárca. A 2021-es Fortune 500 listán a 134. vállalat vitathatatlanul a világ legnagyobb e-pénztárcája 2021-ben. A PayPal szinte minden olyan országban elérhető, ahol van online pénzátutalási rendszer. . Díj ellenében transzferszolgáltatásokat kínál különböző online szolgáltatóknak, beleértve a sportfogadási webhelyeket is.

A céget 1998-ban alapították. Akkor még Confinity néven ismerték. Kezdetben kézi eszközök biztonsági szoftverét fejlesztette ki, mielőtt az e-pénztárca üzletágra váltott volna. A PayPal központja a kaliforniai San Joséban található.

A legjobb e-sport bukmékerek helyezése a következővel PayPal
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Hogyan lehet esport fogadást kötni a PayPal segítségével

A jelenlegi vezérigazgató, Dan Schulman irányítása alatt a vállalat 2020-ban 21,45 milliárd dollárt keresett világszerte több mint 300 millió felhasználótól. A felhasználók száma 2021-ben 361 millióra emelkedett. A regisztrált felhasználók puszta száma miatt a PayPal az egyik legjobb fizetési mód bármely fogadóház számára.

Sokan szeretik a PayPal-t az egyszerű használat miatt. Ahhoz, hogy az e-pénztárcát egy esportfogadási webhelyen használhassa, azt előnyben kell részesítenie fizetési módként. Ez választható a regisztráció során, vagy hozzáadható az oldal használata során.

Itt vannak azok a lépések, amelyeket követnie kell, ha PayPal használatával fizet be egy esport fogadási webhelyen.

 1. Az esportfogadási webhely kezdőlapján kattintson a "Befizetés" gombra. Megjelenik az elérhető módszerek listája. Kattintson a PayPal gombra.
 2. A rendszer átirányítja a PayPal bejelentkezési oldalára. Lépjen be az oldalra a felhasználónév és jelszó megadásával vagy a mentett jelszavakból történő automatikus kitöltéssel.
 3. Adja meg a fogadási számlájához hozzáadni kívánt összeget, majd kattintson a „Megerősítés” gombra.
 4. A beírt összeget levonjuk PayPal-egyenlegéből, és hozzáadjuk fogadási számlájának egyenlegéhez. Ezt az egyenleget ezután felhasználhatja a fogadási oldalon elérhető játékokra fogadások megtételére.

A PayPal előnyei és hátrányai

Előnyök

A PayPal használatának előnyei a következők:

 • Elérhetőség a világ számos országában
 • Könnyen regisztrálható és használható. A webhely nagyszerű, és a tranzakciók feldolgozása nagyon egyszerű.
 • Biztonságos tranzakciók. A PayPal mindig figyel a csaló tevékenységekre. A gyanús fiókokat felfüggesztjük és kivizsgáljuk. Néhányan zárva vannak. Visszavonásra kerül sor, ha bebizonyosodik a csalás.
 • Ingyenes tranzakciók befizetéskor a legtöbb online esport fogadási oldalon.
 • Kényelem – egész nap rendelkezésre áll, és különböző módszerekkel tölthető. Vezető szerepet vállalt a helyi pénzátutalási módokkal való együttműködésben azokban az országokban, ahol működik.
 • Hasznos ügyfélszolgálat, több platformon is elérhető – e-mailben, chaten, hívásokban és közösségi médiában.
 • Számos támogatott valuta

Hátrányok

 • A fiókok visszaállításának nehézségei – A felhasználók nagy száma miatt sok bizonyítékra van szükség, ha egy fiókot megjelölnek. Más oldalról nézve azonban ez biztonsági intézkedés.
 • Az átutalási díjak magasak lehetnek a pénznemek átváltásakor
 • Szigorú ellenőrzési folyamat bizonyos ideig tartó használat után

Hogyan értékeljük a banki módszereket

A célja eSport rangsorA banki módszerekről szóló áttekintése annak biztosítása, hogy minden fontos információ birtokában legyen, mielőtt kiválaszt egyet. A módszereket szigorú tesztelésnek vetjük alá saját felhasználásukkal. Ezenkívül mélyreható kutatásokat végzünk, megvizsgálva más véleményezők véleményét, a különböző piacokon elérhető adatokat és maguk a felhasználók véleményét. Ezután összegyűjtjük ezeket az információkat, hogy Ön egy helyen megtalálja azokat.

Minden általunk áttekintett banki módszert a következő kategóriákban kell tesztelni:

 • Kisegítő lehetőségek – Azok az országok, ahol elérhető, valamint a bejelentkezés és az online platformok egyszerű használata
 • A felhasználók és személyes adataik biztonsága és biztonsága
 • Ügyfélszolgálat elérhetősége, kiszolgálási ideje és segítőkészsége
 • Népszerűség a vezető esport fogadási oldalak között
 • Kényelem - elfogadott pénznemek, a tranzakciók sebessége stb.
 • Betétek és pénzátutalások költsége a különböző banki platformok között
 • Kompatibilitás más pénzátutalási módokkal, például hány módszert fogadnak el a kártya betöltésekor?

A PayPal népszerűsége az esport fogadási iparágban

A PayPal a nagyon népszerű fizetési mód az esport fogadási ágazatban mind a befizetések, mind a kifizetések tekintetében. A regisztrált felhasználók száma azt jelenti, hogy sok esport fogadó már használja a platformot mindennapi tranzakcióira. A kényelem érdekében nem kell újból regisztrálniuk, hogy használhassák fogadási tevékenységeikben.

A PayPal számos országban elérhetősége és számos ország támogatása szintén hozzájárul a népszerűségéhez. Könnyen használható, és nem számít fel díjat a legtöbb esport fogadási befizetésért. Az iparágban eltöltött hosszú élettartama jó hírű és megbízható vállalattá teszi. A PayPal-lal való partnerség minden fogadási webhelynek bizonyos fokú hitelességet biztosít.

PayPal számlanyitási folyamat

A PayPal számla megnyitása online történik PC-ről vagy mobileszközről. Az egyszerű folyamat a következő lépésekkel fejeződik be

 1. A PayPal webhelyén kattintson a „Regisztráció” gombra
 2. Válassza ki a kívánt fióktípust, személyes vagy üzleti fiókot, majd kattintson a "Tovább" gombra.
 3. Írja be és ellenőrizze telefonszámát.
 4. Adja meg nevét, e-mail címét, és állítson be jelszót. Ezután kattintson a "Folytatás" gombra.
 5. Adja meg fizikai címét és egyéb szükséges ellenőrzési információkat. Ezután kattintson a Folytatás gombra.
 6. Erősítsd meg az e-mail címed. Ehhez kattintson a regisztrációhoz használt e-mailben kapott linkre.
 7. PayPal-fiókja készen áll a használatra

Megjegyzés: A PayPal további ellenőrzést igényelhet a fiók használatának bizonyos időtartama után.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács