Milyen e-sport címekre érdemes fogadni

Esport

2023-02-02

Ethan Tremblay

Az esport világa naponta bővül, ahogy egyre többen nézik és vesznek részt a játékokon. Az esport rendezvények terjeszkedése miatt azonban egy másik üzlet is alkalmazkodott, hogy lépést tartson a legújabb trendekkel. Az Esports fogadás most vált elérhetővé a fogadási üzletágon belül, így a lelkes játékosok, játékosok és fogadók esetleg pénzt kereshetnek kedvenc eseményeiken. Ha szeretné kipróbálni magát az esport fogadásban, az alábbiakban felsoroljuk azokat a legnépszerűbb e-sportokat, amelyek jelenleg a legnépszerűbbek ebben a szektorban.

Milyen e-sport címekre érdemes fogadni

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)

Kétségtelenül a CS:GO az egyik legjobb e-sport, amelyre fogadni lehet. Az FPS játékosai virtuális dicsőségért csengenek ebben az online többjátékos lövöldözős arénában. 2012-es megjelenése óta a GS: GO órákon át szórakoztatja a játékosokat.

Ez rendelkezik a legnagyobb fegyverbőr eSport piaccal, és rendszeres fejlesztéseket kap javításokon keresztül. Vannak éves nagy versenyek mint az IEM Katowice, az ESL One Rio de Janeiro, a DreamHack Anaheim és az ESL One Cologne.

E versenyek nyereményalapja folyamatosan meghaladja az egymillió dollárt, és több mint egymillió embert vonz. Nem meglepő, hogy a Counter-Strike: Global Offensive ilyen sikeres volt. Az évszakok nem érnek véget; ezért a szórakozás egész évben tart.

League of Legends (LoL)

Az egyik ok a sok közül A League of Legends (LoL) a világ egyik legnépszerűbb e-sportja lett lendületet ad a szerencsejáték-iparnak. Bár Ázsiában a legnépszerűbb, több mint nyolcmillió felhasználója van szerte a világon. A hivatalos LoL eSports League díjalapja 80 millió dollárt ér.

Call of Duty

A Call of Duty folyamatosan előkelő helyen áll a legjobb eSport fogadási akciók között amelyen pénzt lehet fogadni. A körülbelül 20 évvel ezelőtti bevezetése óta ez a játék hihetetlen rajongótábort gyűjtött össze. Akkoriban senki sem gondolhatta volna, hogy ez a cím milyen hatalmas sikernek örvend majd.

A játékból eddig több mint 400 millió példányt osztottak ki. A professzionális eSport versenyeken a verseny szintje azonban példátlan.

A versenyszerű többjátékosok iránti érdeklődés a Call of Duty 4: Modern Warfare játékkal kezdődött, és azóta csak nőtt. A játék fejlesztője, az Activision kiadott egy 12 csapatos Call of Duty League-t, amely a népszerű Overwatch League mintájára készült.

Bátor

A Riot Games 2020-ban megjelent, első személyű hőslövöldözős játéka, a Valorant hamar népszerűségre tett szert, különösen az eSportra való fogadáskor. A VALORANT Champions Tour egy három szintű versenysorozat: a VALORANT Challengers, a VALORANT Masters és a VALORANT Champions.

Jelenleg fejlesztés alatt áll a Valorant, a Riot Games platformjának, a legnépszerűbb eSports játékok fogadási platformjának mobilra szánt verziója. A mobil játékosokra való összpontosítása miatt ez a játék várhatóan megőrzi vagy növeli piacvezető pozícióját az eSport fogadásban.

DOTA 2

Ami a legjobb e-sportot illeti, a Dota 2 a legtöbb oldalon a második helyen áll. A teljes nyereményalap kiemeli ezt a játékot versenytársai közül az eSport piacon. De a jutalmak széles skálája áll rendelkezésre, az állapotodtól függően. A hatalmas nyereményalapot nagyrészt azok a rajongók finanszírozhatják, akik megvásárolják a játékon belüli csatabérletet.

A gyűjtemény sokféle tartalommal rendelkezik, például játszható karaktereket, skineket, kihívásokat és egyebeket. A pénzdíjak a kompendium 25%-át teszik ki, és az elmúlt években meghaladta a 34 millió USD-t.

Fortnite

A megbeszélés során figyelembe kell venni néhány szempontot A Fortnite életképessége eSportként. Több pénzt kerestek a legjobb Fortnite-játékosok, mint bármely más új eSportban.

Többen nyertek pénzt a Fortnite-on, mint bármely más eSporton. Több mint 250 millió játékos regisztrált a játékra minden platformon.

StarCraft II

Ez a stratégiai játék már egy ideje létezik. Mégis, kora ellenére, A StarCraft II megőrizte népszerűségét az eSport szcénában mint az egyik legnépszerűbb esport fogadási akció. Ritkán vetítik a televízióban, és a legtöbb játékos Dél-Koreából származik. Az ESL Pro Tour Starcraft II díja több mint 4 millió dollár. Óriási népszerűsége az, hogy nagyszámú fogadót vonz a világ minden tájáról.

Végső gondolatok

Más e-sportok, mint például az Apex Legends, egy Battle Royale játék, növekszik. Ezeknek a játékoknak a népszerűsége sokak óta emelkedik online eSport fogadási oldalak beépíteni őket a platformjaikra.

Az e-sport szórakoztató módja lehet a pénzszerzésnek, és az olimpián való részvétel lehetőségét vizsgálták. A fentiek a legjobb e-sportok, amelyekre fogadni lehet. Egyesek azért népszerűek, mert régóta léteznek, míg mások azért népszerűek, mert jók. Ezek az eSport versenyek valami fontosat adnak a hagyományos játékviselkedéshez, lehetővé téve, hogy pénzt keress az eSportra való fogadással.

Legújabb hírek

A Fortnite fogadás alapjai
2023-03-30

A Fortnite fogadás alapjai

Hírek