Az egyetlen bátor fogadási útmutató, amire szüksége lesz

Esport

2023-01-12

Ethan Tremblay

A Riot Games legújabb játéka, a Valorant rengeteg akciót lát a versenyszerű játékok körében. A fogadásrajongók valószínűleg növekedést tapasztaltak az esport piacokon az általuk preferált bukmékernél, és valószínűleg a Valorant lesz az egyik elérhető játék.

Az egyetlen bátor fogadási útmutató, amire szüksége lesz

A Valorant fogadással kapcsolatos információk keresése itt véget ér. Ebből a szakértői útmutatóból megtudhatja, hogy a Valorant egyre nagyobb teret hódít az e-sportfogadások rajongói körében, mivel egyesíti az első személyű lövöldözős játék és a harcaréna játékelemeit. A Valorant fogadás minden sikeres megközelítésének gerince a játék szilárd megragadása, mint bármely más fogadási sport esetében. Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni.

A Valorant játékmenet és a mechanika alapjai

Az első dolog, amit meg kell tennie, amikor megtanulja, hogyan kell fogadni a Valorant-ra, az az, hogy megértse a játék működését és azt, hogy az egyik fél hogyan nyer vagy veszít.

Öt játékos mérkőzik meg másik öttel egy Valorant meccsen.

Számos játszható, ügynöknek nevezett karakter áll rendelkezésre, és mindegyik csapatnak ötöt kell választania közülük. Minden ügynök egyedi képességekkel rendelkezik, amelyeket stratégiailag is alkalmazni lehet, mint például a füstgránátok, a Molotov-koktélok és a gyógyítás. A nyerés kulcsa olyan ügynökök kiválasztása, amelyek erőteljes kombókat hozhatnak létre.

Az ügynök képességei elsősorban a játék arzenáljának fejlesztésére szolgálnak. A fegyverek széles választéka közül választhat. A pisztolyok, az SMG-k, a puskák és a mesterlövészek mind rendelkezésre állnak, csakúgy, mint az első személyű lövöldözős játékokban szokásos egyéb fegyvertípusok.

Van egy játékon belüli gazdaság, amellyel kölcsönhatásba léphet. Ha nyersz, több pénzt keresel, de ha veszítesz, az árt a gazdaságnak. Ahhoz, hogy egyenrangú legyél ellenségeiddel, el kell sajátítanod a gazdaságirányítás művészetét.

Mindkét csapat felváltva támad és védekezik a játék két félidejében. A siker érdekében a támadóknak egy tüskét kell elhelyezniük (hasonlóan Counter Strike bombájához) két hely valamelyikére. A védőknek biztonságban kell tartaniuk ezeket a területeket, és semlegesíteniük kell a tüskét, ha ott vannak.

Az egyezési formátum a legjobb a 25-ből az alapértelmezett, rangsorolatlan módban. Az a csapat nyeri meg a mérkőzést, amelyik először nyer 13 fordulót. Verseny módban a győztes csapatnak két körös előnnyel kell nyernie.

Bátor játékmódok

  • Besorolatlan: Ha kevésbé versenyképes Valorant párosítási élményt keres, próbálja ki az Unrated lehetőséget. A vesztes csapatok rangsorolását ez a játékmód nem érinti. Ha valamelyik fél 13 egymást követő fordulót nyer a 25-ből legjobb formátumban, akkor megnyeri a mérkőzést.
  • Spike Rush: A Spike Rush Game Mode egy 80 másodperces vagy 100 másodperces körjáték, amelyben minden támadó csapattag egy Spike-ot hordoz, amelyet a játékosoknak ültetéssel kell aktiválniuk. Minden játékos végső képessége fel van töltve, és az erőgömbök véletlenszerűen jelennek meg a játéktéren.
  • Élet-halál játszma: A deathmatch módban tíz játékos versenyez hat percen keresztül, mindenki számára ingyenes; a győztest az dönti el, aki először gyűjt össze 30 ölést.
  • Kompetitív: A Competitive mód a Valorant szokásos 25 legjobbja meccsének rangsorolt változata. Öt mérkőzés után a játékosok teljesítményét rangsorolják, a Radiant a felső, az Iron pedig a legalacsonyabb.

Hogyan kell olvasni a bátor esélyeket

A Valorant odds működésének megértése része a Valorant fogadási stratégiájának.

A bátor fogadási szorzókat gyakran amerikai oddsként adják meg, a -100-hoz arányos számként. Egy csapat győzelmének valószínűsége óriási hatással van ezekre a számokra. Az esélytelenebbeket a plusz (+) jel, míg a kedvenceket a negatív (-) jel jelzi.

Íme egy példa arra, hogyan nézhet ki a Valorant odds: Cloud9 -175 vs. Halhatatlanok +150.

A fenti szorzók alapján a Cloud9 a mérkőzés favoritja. A negatív előjelet követi az az összeg, amelyet meg kell tenni, hogy 100 dollár nyereséget hozzon. Ha például 175 dollárt kap, és nyer, akkor a nyeresége 100 dollár lesz.

Ezzel szemben a plusz szimbólum azt jelzi, hogy a halhatatlanok ennek a meccsnek az esélytelenek. Itt az esélyek azt mutatják, hogy mennyit várhat nyerni egy 100 dolláros fogadással. Fogadjon 100 dollárt, és 150 dollár nyereséget kap.

A fogadóknak tudniuk kell, hogy az esélyek rendszeresen ingadoznak, és sportfogadásonként kis mértékben változnak. Nézze meg a mi ajánlott Valorant fogadási oldalak ha tanácstalan vagy, hogy hol fogadjon, vagy éppen új bukmékert vásárol.

Bátor fogadási típusok

Miután kidolgozta Valorant fogadási stratégiáját, most meg kell tanulnia, milyen fogadások várnak Önre a Valorant fogadásban. Ennek a szakértői Valorant fogadási útmutatónak ez a része azokat a fogadási típusokat tárgyalja, amelyeket a legtöbb eSport fogadási oldal kínál a Valorant számára.

A mérkőzés győztese

A mérkőzés győztesei a legalapvetőbb Valorant fogadási lehetőségek. Ez egy hagyományos "válaszd ki a győztest" fogadás. A győzelemhez nem kell mást tenned, mint megjósolni a győztes csapatot. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a meccsgyőztesek a legnépszerűbb fogadási típusok, akár egyesben, akár halmozóban játszik.

Helyes pontszám

A fogadások megnyeréséhez meg kell jósolnod a játék végeredményét. A Valorantban a helyes pontszámú fogadások két típusba sorolhatók: térképalapú és mérkőzésalapú. 

A térkép alapú helyes pontszám megköveteli egy adott térkép eredményének sikeres előrejelzését (pl. 13-9 a halhatatlanok számára az 1. térképen). A mérkőzésen alapuló helyes pontszám az adott mérkőzés eredményének pontos előrejelzését kéri (pl. 2-1 a Cloud9 esetében). A helyes pontszámú fogadásokat általában köztudottan nehéz megadni.

Összes forduló vagy térkép

A térképek vagy körök számának feletti/alacsonyabb fogadásai hasonlóan játszódnak le, mint a helyes pontszámú fogadások, egyetlen fontos különbséggel. A végső pontszám kitalálása helyett meg kell jósolnod, hány térképet vagy kört játszanak le egy adott mérkőzésen. 

A bukmékerek megalapozott előrejelzést készítenek a legutóbbi eredmények (és egyéb mérőszámok) alapján, és az Ön feladata annak megjóslása, hogy a végső térkép/körök száma nagyobb vagy alacsonyabb lesz-e ennél a számnál.

A legtöbb assziszt vagy ölés

Ez a Valorant fogadási lehetőség viszonylag egyszerű. A fogadás megnyeréséhez pontosan meg kell jósolnod, hogy melyik játékos fogja a legtöbb ölést (vagy gólpasszt, ha akarod) rögzíteni a meccs során. Ez az esport-ajánlat kockázatos, de nagy hasznot hozhat, ha ismeri a Valorant versenyképes játékközösségét.

Nyerni pisztolylövést

A pisztolylövések mindkét félidő nyitólövéseként szolgálnak. Tehát egy Valorant meccsen az első és a tizenharmadik térképet "pisztolylövésnek" nevezik. Ezek nagymértékben befolyásolják a következő két fordulót, és bármelyik csapat javára billenthetik az esélyeket. Ez az oka annak, hogy a csapatok további munkát végeznek a pisztolylövések tökéletesítésén, és ezért olyan népszerű a fogadás azokra. 

Bátor versenyek fogadni

Most, hogy megértette, hogyan kell fogadni a Valorant-ra, érdekelheti talál egy Valorant eSport versenyt, amelyre fogadhat. Számos versenyt rendeztek már világszerte, bár a játék még viszonylag fiatal.

Egyelőre az egyetlen verseny a listán a VCT Champions Tour 2022: Game Changers Championship, amelyet Berlinben rendeznek november 15. és 20. között.

Ne feledje, hogy ezek a dátumok eltolódnak. A Valorant nem csak az online játékok világának viszonylag új szereplője, de a világon a COVID-19 világjárvány is küzd. E szokatlan körülmények miatt több jelentős esport versenyen is az utolsó pillanatban kellett módosítani a menetrendet.

A Valorant esport közösség még nem szervezett nagy visszatérő eseményeket. A Valorant bukmékerek felkeresésével naprakész maradhat. Ahogy gyorsan bővül, a jelenlegi játékosbázis még mindig eltörpül amellett, hogy mi lesz a jövőben.

Végső gondolatok

A Valorant még viszonylag fiatal játék, ahogy az elején jeleztük. Eddig csak néhány jelentős eseményt láttunk, amelyek közül néhányban egyáltalán nem történt fogadási akció. 

A jó hír az, hogy úgy tűnik, hogy a játék versenykultúrája szépen fejlődik. Sok korábbi CSGO profi és mások is csatlakoztak a szcénához a versengő első személyű lövöldözős játékok világából. Sok friss tehetség is van itt. Végül a játék elkapja az esport következő fordulóját.

Ez fantasztikus hír a Valorant szerencsejáték-ipar számára, mivel a fogadóirodák kockázatkezelési csapatai nagy figyelmet fordítanak a hosszú távú fenntarthatóságra, miközben átfogó lefedettséget dolgoznak ki.

Amikor a „hogyan fogadjunk a Valorantra” ősrégi kérdésről, biztosak vagyunk benne, hogy minden alapot lefedtünk. Természetesen rengeteg további, összetettebb ötlet és koncepció létezik. Mivel Valorant fogadási oktatóanyagunk az újoncoknak szól, igyekeztünk mindent a lehető legegyszerűbben és legrövidebben tartani.

Sok szerencsét neked a Valorant fogadási kalandokhoz.

Legújabb hírek

A Fortnite fogadás alapjai
2023-03-30

A Fortnite fogadás alapjai

Hírek

Kaszinós promóció

22BET:600 dollárig
Játék most

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet:Akár 1500 € + 150 ingyenes pörgetés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close