A legjobb esport fogadóirodák: Egyesült Államok 2023

Az esports játékok már általánossá váltak az Egyesült Államokban. Az Egyesült Államok a világ legnépszerűbb és legjövedelmezőbb régiói között áll az e-sport ügyekben. Ezt a „státuszt” különféle tényezők ihlették, amelyek közül a legfontosabb az, hogy a legtöbb ember karrierjeként a versenyszerű szerencsejátékot és a streamelést választotta. Az e-sport ügyei, beleértve a nézettséget és a szerencsejátékokat az Egyesült Államokban, folyamatosan új magasságokba emelkednek.

Az esportra való fogadás sokkal inkább olyan, mint a hagyományos sporteseményekre való fogadás. A játékosok folyamatosan nyomást gyakorolnak a bukmékerek ellen, hogy növeljék bankrolljukat. Az esport játékkörnyezete azonban kétségtelenül más, mint a hagyományos sportokban.

A legjobb esport fogadóirodák: Egyesült Államok 2023

Egy fogadó számára általában az a legfontosabb, hogy megtalálja a legjobb online eSport fogadási oldalakat. Számos vezető eSport fogadási oldal kínál biztonságos módot a befizetésre és a fogadások megtételére. Az Egyesült Államok legjobb eSport fogadási oldalainak vizsgálata zavaró lehet, különösen az újoncok számára. Annak érdekében, hogy a fogadók átgázolhassanak az Egyesült Államokban található eSport fogadási oldalak tengerén, ez a cikk kiemeli a legjobb választásokat, amelyek megfelelnek az amerikai eSport fogadóinak igényeinek a fogadási piacok változatossága és a kínált szorzók minősége alapján.

Section icon
Az esport fogadások története az Egyesült Államokban

Az esport fogadások története az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államok e-sport iparága milliárd dolláros iparág. Az Esport fogadás nem olyan, mint bármely más trend; ez egy gyorsan növekvő iparág, amely itt marad. Ennek az iparágnak egy kiemelkedő jellemzője, hogy a dolgok gyorsan változnak, ami izgalmassá és egyben jövedelmezővé teszi ezt az iparágat.

Az eSport története a 70-es évekig nyúlik vissza, miután megjelent két népszerű videó, az Asteroids és az Invaders. Ezzel kezdetét vette az Arcade játék az eSport történetében. Abban az időben a játékipar meglehetősen dinamikus volt.

Ahogy a játékkonzolok elérhetőbbé váltak a 80-as években, a helyi hálózati partik általánossá váltak. Hamarosan követték a többjátékos videojátékok, majd a 90-es évek sikerévé váltak. Ekkor jelent meg két akkori „népszerű cím”, a Quake és a Counter-Strike.

A videojátékosoknak nem kellett a kijelölt helyeken összegyűlniük, hogy az Egyesült Államokban továbbfejlesztett internetkapcsolattal rendelkező többjátékos játékokat játsszanak. Ez sok játékost és nézőt vonzott, akik teljesen új módon tudtak kapcsolatba lépni egymással. Ez azt jelentette, hogy a versenyek hatalmas nézőszámot vonzanak, nemcsak az Egyesült Államokban, hanem világszerte.

Ahogy az eSport versenyek nyereményalapjai új magasságokba emelkedtek, az eSport rajongói nem akartak kimaradni, és hamarosan elkezdtek fogadni kedvenc csapataikra. Ez pedig az online eSport fogadás népszerűsítéséhez vezetett, ahol a fogadók skinekre vagy valódi pénzre fogadhattak.

Az esport fogadások története az Egyesült Államokban
Esport manapság az Egyesült Államokban

Esport manapság az Egyesült Államokban

Ma néhány korlátozó szabályozás vonatkozik a sportfogadásra és az eSport fogadásra. De szerencsére még mindig vannak olyan szürke területek, amelyek inkább engedékenyek, mint korlátozóak. Ennek ellenére az eSport kétségtelenül a leggyorsabban növekvő szabadidős tevékenység az Egyesült Államokban, amely közel 300 millió nézőt vonz.

Az Egyesült Államok világelső az innováció terén, és ez kiterjed az eSport fogadásra is. Mivel csak néhány amerikai állam engedélyezi a szabályozott sportfogadási ágazatot, és még néhányan elismerik az e-sportot, ismert tény, hogy az amerikai bukmékerek felzárkóznak tengerentúli társaikkal. Ennek ellenére az Egyesült Államokban az eSports fogadás hatalmas érdeklődésnek örvend.

Mivel az eSport továbbra is virágzik az Egyesült Államokban, a fő gond az, hogy az Egyesült Államok e-sportágazatának van-e jelentős jövője. A mai napig egyes államok fogékonyak az eSport fogadások iránt, míg mások, beleértve azokat is, ahol a sportfogadás engedélyezett, továbbra is szkeptikusak az eSport fogadással kapcsolatban.

Ha megvizsgáljuk a jelenlegi eSport fogadási környezetet az Egyesült Államokban, akkor kétségtelenül kiderül, hogy mi akadályozza meg a marketinget abban, hogy kihasználja a benne rejlő lehetőségeket. Ráadásul egy ilyen tanulmány arra is rávilágíthat, hogy mit hoz a jövő.

Esport manapság az Egyesült Államokban
Az esport fogadás jövője az Egyesült Államokban

Az esport fogadás jövője az Egyesült Államokban

Az amerikai e-sportágazat még nem érte el a benne rejlő lehetőségeket. Azonban még mindig van némi fény az alagút végén. Kezdetben úgy tűnt, hogy a célközönség jobban érdeklődik a sportfogadások iránt, de a COVID-19 világjárvány és más tényezők arra kényszerítették a fogadókat, hogy fontolóra vegyék az e-sportfogadást.

Az eSport iparág példátlan növekedése minden okot kínál arra, hogy továbbra is pozitívan tekintsünk a jövőre. Az eSport fogadásban rejlő lehetőségek megmagyarázzák, hogy az iparág legjobb bukmékerei miért ragadták meg gyorsan az eSport fogadás által kínált lehetőséget.

Nem kétséges, hogy az online eSport fogadás minden bizonnyal elérhetőbb lesz a fogadók számára. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államok legjobb e-sport fogadási oldalai között is verseny lesz. Az esport fogadók így szélesebb körben is több lehetőségre számíthatnak. Kétségtelen, hogy az Egyesült Államokban az eSport fogadás jövője fényes jövő előtt áll!

Az esport fogadás jövője az Egyesült Államokban
Legálisak a kaszinók az Egyesült Államokban?

Legálisak a kaszinók az Egyesült Államokban?

Online kaszinó játék nagy fellendülést tapasztalt az elmúlt években. Megállapították, hogy az amerikai szerencsejáték-törvények számos módon befolyásolták a szerencsejáték történetét. A szerencsejáték az elmúlt évtizedben a legtöbb amerikai államban tilos maradt, Louisiana és Nevada kivételével. A dolgok azonban megváltoztak, a legtöbb állam legalizálta az online szerencsejátékokat, beleértve a hagyományos online kaszinójátékokat, lottójátékokat és sportfogadásokat.

A szerencsejáték a szövetségi törvények értelmében legális az Egyesült Államokban. A szerencsejátékok vagy kaszinójátékok legalitása azonban bizonyos korlátozásokkal jár, amelyek többnyire az államközi és az online szerencsejátékokra vonatkoznak. Érdemes megjegyezni, hogy a kaszinó jellegű szerencsejáték kevésbé elterjedt. Amint azt korábban említettük, ez csak Nevadában és Louisianában van, ahol a kaszinó szerencsejáték az egész államban legális. A legtöbb, ha nem az összes többi állam, amely engedélyezi a kaszinószerű szerencsejátékot, korlátozza a szerencsejáték-tevékenységeket bizonyos földrajzi területekre.

Annak ellenére, hogy a szerencsejáték bizonyos formáit sok államban legálisnak tekintik, az iparág erősen szabályozott. Például az online kaszinó szerencsejáték nagy valószínűséggel illegális a legtöbb joghatóságban. A végrehajtás azonban rendkívül nehéz és laza.

Legálisak a kaszinók az Egyesült Államokban?
Az Egyesült Államok esport törvényei

Az Egyesült Államok esport törvényei

Lehet fogadni az eSportra az Egyesült Államokban? A legtöbb eSport fogadó kétségtelenül választ szeretne kapni erre a kérdésre. Az eSportra online is lehet fogadni, csak a játékosoknak kellő körültekintést kell végezniük. Ha azt mondjuk, hogy az Egyesült Államok fogadási törvényei bonyolultak, az alulmondás lenne. Miért? Az online sportfogadás – beleértve az eSportot is – jogszerűségének megértéséhez a szövetségi, állami és helyi törvények alapos ismerete szükséges.

Esport jogszabályokkal rendelkező államok

2021-ig csak négy amerikai államban rendelkeztek speciális törvények az eSport fogadásról. Ide tartozik New Jersey, Nevada, Tennessee és Nyugat-Virginia. Más államok is szívesen szabályozzák az eSport fogadást, ami azt jelenti, hogy az eSport fogadásokra bizonyos szabályok és előírások vonatkoznak, de nem teljesen legalizálják. Az e-sportot szabályozott államok például New York, Iowa, Illinois, Arkansas, Delaware, Michigan, Rhode Island, Montana, Oregon, New Mexico és Pennsylvania.

A jelenlegi állás szerint a többi állam, különösen azok, amelyek legalizálták a sportfogadást, nem ismertették az álláspontjukat az eSport eseményeken való fogadást illetően. Számos állam törvényhozóitól elvárják, hogy figyelmüket az e-sport eseményekre és azok besorolására fordítsák.

Függetlenül attól, hogy a játékos melyik államban él, ügyelnie kell az állam e-sport törvényeire, mielőtt téteket köt.

Az Egyesült Államok esport törvényei
Fogadási törvények az Egyesült Államokban

Fogadási törvények az Egyesült Államokban

A fogadás erősen szabályozott az Egyesült Államokban. Ez az iparág állami és szövetségi szabályozás hatálya alá tartozik. Ezek a törvények érintik azokat a területeket, ahol a fogadás megengedett, a szerencsejáték típusait, a szerencsejátékokat és a legjobb gyakorlatokat. Ennek ellenére itt van néhány fontos fogadási cselekmény az Egyesült Államokban:

A jogellenes internetes szerencsejátékok végrehajtásáról szóló 2006. évi törvény

Ez a törvény megtiltja a pénzügyi intézmények számára, hogy jogellenes internetes szerencsejátékban részt vevő személyek kifizetéseit feldolgozzák. Ennek fényében a szerencsejátékban részt vevő személyeknek igazolniuk kell jogképességüket.

Indiai szerencsejáték-szabályozási törvény

Ez a törvény felhatalmazást ad a szövetségileg szabályozott indián törzseknek, hogy szabályozzák a szerencsejátékokat a földjükön. Ezt a törvényt a törzsi szuverenitás előmozdítása érdekében fogadták el.

A professzionális és amatőr sportok védelméről szóló törvény (PASPA)

Ennek az 1992-es szövetségi törvénynek, más néven Bradley-törvénynek az volt a célja, hogy az Egyesült Államok összes államában betiltja a sportfogadásokat, és megakadályozza, hogy egyes államok szabályozzák a szerencsejátékokat. New Jersey megtámadta ezt a törvényt, amely végül hatályon kívül helyezte, és ezzel megerősítette a sportfogadások törvényességét New Jersey-ben.

Illegális szerencsejáték üzletről szóló törvény

Ezt a törvényt kifejezetten a szindikált szerencsejáték kezelésére hozták. E törvény értelmében pénzbírsággal vagy szabadságvesztéssel sújtható az a személy, akit illegális szerencsejáték-üzletág folytatásában, finanszírozásában, irányításában vagy működtetésében bűnösnek találnak.

Fogadási törvények az Egyesült Államokban
USA játékosok kedvenc játékai

USA játékosok kedvenc játékai

Ahogyan az NFL mindig is a sportfogadási iparág előtt járt, bizonyos eSport címek nagyon népszerűek az Egyesült Államokban. Ahogy az eSport iparág növekszik, a játékosoknak több ezer lehetőséggel kell megküzdeniük. Míg az újabb címeknek mindig van esélye a csúcsra jutni, íme néhány legnépszerűbb játék az amerikai e-sport fogadók körében.

League of Legends (LoL)

LoL az egyik legcsodáltabb eSport világszerte, nem csak az Egyesült Államokban. Ez a játék kétségtelenül egy jelenség az Egyesült Államokban, főként azért, mert ingyenesen játszható játékként érhető el, és a legjövedelmezőbb pénzdíjjal rendelkezik.

CS:GO

Más néven a Counter-Strike: Global Offensive, A CS:GO hatalmas népszerűségnek örvend az Egyesült Államokban. Ezt a játékot hihetetlenül könnyű nézni és követni, még olyanok számára is, akik nem rendelkeznek előzetes eSport tapasztalattal, ami megmagyarázza, hogy ez a játék miért egyet jelent a minden második évben megugrott népszerűséggel.

DOTA 2

DOTA 2 nagyon hasonló a LoL-hez. Ezt a két eSport játékot ugyanaz a játék, a Defense of the Ancients ihlette. A játékrajongók azonban általában azt hiszik, hogy a DOTA 2 a kettő közül a legrugalmasabb és legösszetettebb változat. A fő ok, amiért a DOTA nem olyan népszerű, mint a Lol, a viszonylag magas képzettségi plafon.

USA játékosok kedvenc játékai
Fizetési módok az Egyesült Államokban

Fizetési módok az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban a sportfogadás szabályozására helyezett hangsúly nagy részét a pénzmosás és a szervezett bûnözés ihlette, különösen a pénzfeldolgozás módja. Ez azt jelenti, hogy az egyesült államokbeli fogadóknak a legnagyobb körültekintéssel kell eljárniuk a fizetési mód kiválasztásakor. A jó fizetési mód biztonságosnak, biztonságosnak és hitelesnek kell lennie. Ennek ellenére itt van néhány népszerű fizetési mód, amelyet az Egyesült Államok fogadóinak ajánlunk.

Hitel- és betéti kártyák

A betéti és hitelkártyák a kaszinójátékosok leggyakrabban használt fizetési módjai az Egyesült Államokban. A hitel-/bankkártyák globális vonzerejének egyik elsődleges oka a hozzáférhetőségük; gyakorlatilag bárki hozzáférhet és használhatja őket. Az Egyesült Államok játékvilágának néhány nagy neve közé tartozik a Visa, a MasterCard és az American Express.

E-pénztárcák

Az e-pénztárcák ma már az Egyesült Államok online szerencsejáték-iparában általánosak. Manapság ezek lehetnek a legszélesebb körben használt fizetési módok az online kaszinókban, egyszerű használatuk, gyors tranzakciófeldolgozásuk és online biztonságuk miatt. Míg a PayPal népszerű az Egyesült Államokban, a Skrill és a Neteller gyorsan felzárkózik a népszerűség tekintetében.

Az online szerencsejátékosok számára elérhető fizetési lehetőségek száma napról napra növekszik. Nevezetesen, az előre fizetett kártyák, utalványok és kriptovaluták két okból is gyorsan elterjednek az iparágban: a biztonság és az anonimitás miatt.

Fizetési módok az Egyesült Államokban
GYIK

GYIK

Legális-e az eSport fogadás az Egyesült Államokban?

Az eSport fogadások legalitása az Egyesült Államokban összetett kérdés. Noha számtalan bukméker foglalkozik az eSport fogadási piacokkal, jogi szempontból még nem fogadott el végleges álláspontot. Most már minden állam feladata, hogy kialakítsa álláspontját a tevékenységgel kapcsolatban.

Az eSport fogadás különbözik-e a hagyományos sportfogadástól?

Mind az eSport, mind a sportfogadás sok hasonlóságot mutat, beleértve a fogadási rendszereket és a fogadási folyamatot. A két fogadási piac közötti szembetűnő különbség az, hogy kiskorúak vesznek részt az eSport eseményeken. Ez a legtöbb államban megkérdőjelezi az eSport fogadások jogszerűségét.

Az amerikai eSports fogadók fogadhatnak nemzetközi eseményeken?

Igen. Az egyesült államokbeli esport fogadók mindig fogadhatnak nemzetközi eSport eseményeken. Érdemes megjegyezni, hogy a legtöbb jelentős eSport esemény, köztük a LoL és a CS:GO elsősorban nemzetközi. A legtöbb eSport versenyen azonban a játékosoknak meg kell tudniuk tenni téteket.

Van-e korhatár a fogadásokra az Egyesült Államokban?

Alapvetően a fogadók elérték a nagykorúságot (államtól függően legalább 18 vagy 21 évesek vagy idősebbek) ahhoz, hogy az Egyesült Államokban valódi pénzes webhelyeken fogadjanak.

GYIK

Legjobb kaszinók

HelyezésCasinoBonusRating
1Expekt Casino6.6
2Betfair7.9

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

1xBet
1xBet
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!1xBet értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close