PSG Esports online esport fogadás 2024

A PSG Esports egy párizsi székhelyű professzionális videojáték-felszerelés. Ez a francia futball-óriásklub, a Paris St-Germain részlege. 2016 októberében egy sajtótájékoztatón a klub elnöke, Nasser Al-Khelaifi felfedte, hogy beléptek a videojátékok ígéretes területére. Ők lettek az első európai profi klub, amely e-sport szakosztályt fejlesztett ki. A legjobb esport csapat a Betway online fogadóiroda főszponzoraként működött együtt.

A fogadóiroda ezen az üzleten keresztül ingeket és kabátokat szállít a csapatnak. Ezenkívül egyedi tartalmat kínálnak a közösségi médiában.

PSG Esports online esport fogadás 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

PSG Esports játékosok

Az indulás után a PSG Esports a FIFA esporttal indult, majd más játékokkal is bővült. A klub a játékvilág egyik legismertebbjévé nőtte ki magát. Továbbra is kivívta feltűnőségét, és megerősítette a helyét a legjobb ruhák részeként. Több játék is megjelent, köztük a Dota 2, legendák Ligájaés Brawl Stars. Mindezt elősegítette számos stratégiai kapcsolat a nagy csapatokkal, különösen Ázsiában.

Az övék FIFA A névsor három játékosból áll: a katari AF5, Maniika és Nkanteem (mindkettő francia). 2019 elejétől az AF5 az exkluzív játékstreamelőjük. Körbekíséri a klub FIFA-játékosait a versenyeik alatt, és exkluzív tartalmakat készít a tetteikről és eredményeikről.

Maniika tapasztalt játékos és szupersztár az esport közösségi hálózaton, a Twitchen. Emellett fantasztikus edző, és több beosztásban is szolgál a klubnál. Emellett technikai igazgató az eSport Akadémián, és profi játékos. Nkantee, a francia FIFA szcénája egy fiatalos, 18 éves játékos, aki 2021 áprilisában csatlakozott az összeállításhoz. Maniikával együtt a klub összes hivatalos versenyén részt vesznek.

Harcos csillagok

2019 februárjától a PSG csapata része volt a Supercell Brawl Stars mobiljátéknak. 2020 januárjában a PSG megerősítené a francia Brawl csapatának kölcsönös távozását, de később, márciusban a klub új keret létrehozása mellett döntött. Az új csapat ázsiai volt, és Szingapúrban található. A csapat tagjai CoupdeAce, Relyh, Scythe (csereként), mind Szingapúrból és Jordon (japán) voltak.

LoL

2020 júniusában a híres esport csapat megerősítették, hogy visszatérnek a League of Legends-be, és a hongkongi Talon Gaminggel együttműködve létrehozzák a PSG Talont. A játékosok közé tartozik; Hanabi (Su Chia-Hsiang, Tajvanból), River (Kim Dong-woo, dél-koreai), Maple (Huang Yi-Tang Tajvanból), Unified (Wong Chun Kit Hong-Kongból), Kaiwing (Ling Kai Wing Hong-Kongból) -Kong), Kartis (Su Chia-Hsiang Hong-Kongból).

A PSG és a Talon eSports közös vállalata Tajvanon, Hongkongban, Makaón, Thaiföldön, Szingapúrban, Malajziában és a Fülöp-szigeteken vesz részt a csendes-óceáni bajnokságban. A PSG.LGD csapat játékosai: Ame (Wang Chunyu, kínai), NothingToSay (Cheng Jin Xiang, malajziai), Faith_bian (Zhang Ruida, kínai), XinQ (Zhao Zixing, kínai) és y' (Zhang Yiping, szintén kínai)

A PSG Esports legerősebb meccsei

A csoport lenyűgöző versenyeredményt ért el. Számos versenyt és versenyt nyertek, amelyeken részt vettek. A PSG képességeit gyorsan felismerték a rajongók és más globális szervezetek, röviddel azután, hogy beléptek az esport színterére. A csapat sok mindent elért az évek során. A Dota 2 névsor a legsikeresebb és legerősebb az összes játék közül, így bármikor kiváló eredményekre számíthatunk.

Az LGD, egy kínai Dota 2 óriás 2018-ban összeállt a PSG-vel. Nem sokkal az együttműködés létrejötte után a névsor két versenyt is megnyert, hogy bekerüljön a világ legjobb e-sport csapatai közé. A 2018-as nemzetközi versenyen a második helyen végeztek. És bár a jelenlegi névsor még nem teljesített annyit, mint az előző, minden bizonnyal kompetensnek bizonyultak. A csapat megnyerte az OGA Dota PIT Invitational és a WePlay AniMajor díjat. A Team Spirit legyőzte őket a 2021-es nemzetközi nagydöntőben, de így is az erős második helyen végeztek.

A Pacific Championship Series (PCS) a legmagasabb szintű League of Legends verseny Tajvanon, Hongkongban, Makaóban és Délkelet-Ázsiában. A csapatnak három PCS címe van, amelyek közül a legutóbbi 2021. augusztus 29-én volt.

Miért népszerű a PSG Esports?

Világszerte számos professzionális klub foglalkozott a FIFA-ligákon keresztül a játékkal, de a PSG mindent felülmúl. Új megközelítést alkalmaz a támogatóival való interakcióban, és újakat vonz a jelentős növekvő országokban. A szervezet 2020 decemberében indult aktív utánpótlás-játékos rendszere az egyik legfigyelemreméltóbb jellemzője. A részleg örömét leli abban, hogy csábító lehetőségeket kínál fiataloknak és pályakezdő szakembereknek egyaránt. Ez az ifjúsági rendszer elsősorban Franciaországban található, de a világ minden táján megtalálható.

A PSG FIFA-csapatában a világ legjobb játékosai vannak, és a klub úgy véli, hogy a FIFA-ban való részvétel jó marketingstratégia, mivel a FIFA a legnépszerűbb játék Franciaországban, Európában és nagy valószínűséggel a világon. A cél az esport integrálása a futballcsapatba, valamint a klub szupersztárjaiba. Neymar neves szupersztár a nevelőegyesületénél, a PSG-nél, és a FIFA játéknagykövete. Ezért ez nagyon megkönnyíti számára, hogy befolyásolja a szurkolókat, hogy támogassák csapatukat, miközben világszerte népszerűsítik azt. Ez a fajta marketing tette a PSG-t az egyik legnépszerűbb esport csapattá az iparágban.

A PSG a mobiljátékok iránti elkötelezettségét is növelte. PSG.RRQ lett, miután befektetett a Rex Regum Qeonba, egy indonéz játékcsapatba, amely a Mobile Legends: Bang Indonesia Professional League-ben versenyez. Ez elősegítette a csapat jelenlétét az iparágban, valamint új rajongókat vonzott a franchise-hoz. Minden esportfogadásrajongónak minden fogadási időpontban a PSG Esportsra kell gondolnia.

A PSG Esport díjai és eredményei

Amikor beléptek az iparágba, az egyik legelső játék, amelyen részt vettek, a Rocket League volt. Az RLCS Season 4: Europe volt a debütáló Rocket League-versenyük, és negyedik helyezést értek el. A klubok Esport Rocket League szintjét kompetensnek és a nagycsapatokat fenyegetőnek ismerték el.

Miután a döntőben legyőzték a G2-t, a csapat megnyerte a DreamHack Open Leipzig 2018-at. Az Esports csapatának nehéz volt a következő év első fele, de valahogy a harmadik helyen végeztek az RLCS Season 7-Europe versenyén. A DreamHack Pro Circuit: Valencia 2019 versenyt is a csapat nyerte meg. Ezt követően a PSG Rocket League csapata dobott.

DOTA 2

A PSG.LGD azt követően jött létre, hogy a szervezet egyesült az LGD Gaminggel, a DOTA 2 szupererő. A régi LGD alakulat megmaradna, de a csapat így újraindulna új néven és minden ami utána jött. Az EPICENTER XL lesz az első rendezvényük az új identitás alatt, és gyorsan megnyerték. A következőt is megnyerték, az MDL Changsha Major-t. A Changsha Major után a csapat közel került ahhoz, hogy megnyerje a 2018-as nemzetközi versenyt, de a döntőben 2-3-ra kikapott az OG ellen, a következő évben pedig a harmadik helyen végzett a The International 2019-ben.

A Dota 2 versenyszezonja 2021-ben kevesebb COVID-19-korlátozással kezdődik, és a dolgok visszatérnek a normális kerékvágásba. A csapat megnyerte az OGA Dota PIT Invitational és a WePlay AniMajor díjat. Ennek eredményeként nemzetközi kampányaik rendkívül sikeresek voltak.

LoL

A csapat League of Legends kampánya közepesen sikeres volt. Az övék első torna új identitásuk alatt a PCS 2020 tavasza szerepelt, ahol a döntőben legyőzték a Machi Esportst. Az első helyet szerezték meg a 2020-as szezonközi leszámoláson is.

A PSG Esports legjobb és legnépszerűbb játékosai

A videojátékok területén a versenygyőzelmek nem mindenek. Számos versenytárs rengeteg követőt gyűjtött össze egyszerűen azzal, hogy játék közben élőben közvetítette a tartalmat. Hanabi, aki a PSG Talon csapatát képviseli, a világ egyik legnépszerűbb játékosa. A játékos nyerési aránya 83,33 százalék. 2021 májusában harmadik lett a 2021-es Mid-Season Invitational versenyen.

Maniika (Johann Simon) egy FIFA játékos, aki jelenleg a klubot képviseli Xboxon. Ő egy tapasztalt játékos, aki egyre több követővel rendelkezik a Twitchen. Ő az eSport Akadémia technikai igazgatója is. A munka magában foglalja az Akadémia összes programjának felügyeletét, beleértve a csapat 25 edzőjének tanítását, hogy biztosítsák a klub szemléletének továbbadását. Számos képzési programot tanúsít, amelyeket ezt követően a Studio PSG-ben lebonyolítanak, akár távolról, akár workshopokon.

Nkantee (Ilias El Rhazzaz) a francia FIFA játékipar vezető szereplője. Szerződése van a PSG-vel, amely a 2021–2022-es szezon végéig és a 2021–2022-es szezonig szól. Tagja lett a csapatnak, amivel megszerezte első profi szerződését.

Hol és hogyan lehet fogadni a PSG Esports-ra

Kategóriától függően minden fogadóiroda kínál általános vagy testreszabott fogadásokat. Ez azt jelenti, hogy nincs két egyforma fogadási élmény, különösen, ha különféle játékokról van szó. Mindazonáltal az egyéneknek magabiztosnak kell lenniük, ha a PSG Esportsra fogadnak, mert nagyon képzett játékosaik vannak a csapatokban.

Rivalry, Betway, GGBet, ArcaneBet és Dafabet a legjobb esport fogadási oldalak a csapatra tett fogadásokért. Az oldal jó választás azoknak, akik fogadást terveznek Dota 2 vagy League of Legends játék közben. A világ egyik legjobb csapatának tartják őket a Dota 2-ben, és nem okoz gondot legyőzni még a legfélelmetesebb ellenfeleket is. A kezdők számára a Dotára tett fogadások és a mérkőzés győztesei jó eséllyel nyerhetnek.

A League of Legends egy kicsit kockázatosabb, elsősorban azért, mert úgy tűnik, hogy a nemzetközi csapatok, különösen az LCK és LPL régióból származó csapatok nem találnak támaszt. A végsõ fogadások ideálisak kisebb versenyekre vagy PCS-re, míg a meccsgyõztes fogadásokat csak akkor szabad használni, ha egy csapat statisztikailag gyengébb vagy egyenlõ ellenféllel játszik.

Összességében a streamek vagy VOD-ok megtekintése segíthet jobban megérteni a Paris Saint-Germain Esports csapatait. Nagyon jó látni, hogy bejutottak az International döntőjébe, és ez sok információt ad a csapatról is. Mindenesetre a tét megtétele előtt feltétlenül végezze el a házi feladatát, de a Dota 2 és a League of Legends viszonylag biztonságos fogadások.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács