Nova Esports online esport fogadás 2024

Az egyik legnépszerűbb esport csapatként számon tartott Nova Esportst 2016 májusában alapította egy Anthony Yeung. Yeungnak Trevorból, Richardból és Francisból álló vezetői csapata volt a csapat indulásakor, majd Mathew, Oktay és Steven később csatlakozott a szervezethez. A Nova eSports hivatalosan 2016 szeptemberében indult eSport szervezetként Nova eSports International Limited néven. 2020 októberében a vállalatot felvásárolta az Imperium Group Global Holdings, egy hongkongi tőzsdén jegyzett vállalat. Ez a lépés számos változást eredményezett, beleértve a Nova eSports által játszott különböző eSports játékok csapatlistáját.

A Nova eSports különböző hátterű játékosokkal rendelkezik, és minden csapattag egyedi elemekkel segíti a csapat növekedését és gyarapodását. Az eSport versenyeken kívül a Nova eSports különböző szinteken kapcsolatba lép az általa létrehozott közösséggel. Például a cégnek van egy professzionális influencerekből és tartalomkészítőkből álló csapata, akik gondoskodnak arról, hogy a csapat követői és rajongói naprakészek maradjanak.

Nova Esports online esport fogadás 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

Nova Esports játékosok

A Nova Esportsnak több olyan játékosa van, akik különböző eSport játékokra specializálódtak. A League of Legends csapatában ott van JDerener, Halil Berke és Lopez Miguel, aki Baront alakítja. A játékosok az Egyesült Államokból, Németországból és Spanyolországból származnak. A Békejáték névsorában Zhu Bojun, Zeng Ronghua, Xu Yinjun és Zahai Cheng szerepel, mind Kínából. A csapat 2020 júliusában alakult.

A Nova Esports felfedte a PUGB Mobile névsorát a Game of Peace névsora mellett, amely négy játékosból állt, egy kanadai, a többiek pedig Kínából. A játékosok között van Wu Zifan Kanadából és Zhang Yujie, Li King Liang és Lui Jinhao Kínából. Call of Duty csapatuk európai játékosokból áll, köztük Jonathan Koyenyi, Samuel Navarro, Marcos Santana, Ricard Vila és Marcos Rojas. Jonathan Koyenyi az Egyesült Királyságból, a többi játékos pedig Spanyolországból származik. A Nova eSports, a Clash Royale versenyek képviselője Chenghui Huang, más néven Lciop.

Korábbi hadosztályok

A Nova Esports 2020 júniusában együttműködött az indiai eSports Godlike PUBG Mobile csapatával. A csapat Nova x Godlike néven volt ismert, és részt vett a PUBG Mobile World League keleti divíziójában. A névsorban voltak indiai játékosok, köztük Sarda Gajanand, Chisin Raingaim, Shekhar Patil, Eleen Raj, Syed Shan és Chetan Sanjay. A partnerség 2020 szeptemberében ért véget, amikor India kormánya betiltotta a PUBG Mobile-t.

A Nova Esports legerősebb játékai

Call of Duty

A Nova eSports kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Call of Duty versenyek az elmúlt években. A Call of Duty nagyon népszerű az eSport játékköreiben. Ez egy első személyű lövöldözős videojáték, amely a második világháború témájával indult, majd futurisztikus világokat és világűrtémákat vezetett be. A Nova Esports csapat lenyűgöző teljesítményt nyújtott azokon a versenyeken, amelyeken az évek során részt vett. A csapat több mint 43 000 dollárnyi nyereményt kapott a játékért, ami kétségtelenül lenyűgöző.

FIFA

FIFA videojáték egy másik eSports játék, amelyben a Nova Esports nagyszerű teljesítményt nyújt. Ez egy futball-szimulációs játék, amelyet az Electronic Arts fejlesztett ki. A Nova Esports FIFA-beli összesített teljesítménye azonban nem biztos, hogy lenyűgöző, de a csapat kiemelkedő teljesítményt nyújtott az elmúlt néhány eseményben, amelyen szerepelt.

Player Unknown Battle Grounds Mobile

Játékos Ismeretlen Battle Grounds A Mobile vitathatatlanul a Nova csapatai közül a leghíresebb eSport csapat. Ez teszi ki a csapat összes pénznyereményének hatalmas részét, több mint 4,8 millió dollárt. Nemrég 1 530 000 nyert egyetlen tornán, ami a legmagasabb összeg, amit a csapat valaha nyert egyetlen tornán. 2021-ben a csapat 2 318 831 dollárt nyert 10 versenyen. A Nova eSports összes bevételének 78,6%-a a PUBG Mobile-tól származik.

Miért népszerű a Nova Esports?

Számos okból a Nova Esports a legjobb eSport csapatok közé tartozik. A fő ok az, hogy a legtöbb esetben elég jól teljesít versenyek, különösen a PUBG Mobile-ban. A legtöbb fogadó általában a történelmi teljesítményekre támaszkodik a fogadási döntések meghozatalakor, mivel ezek gyakran megvilágítják a következő mérkőzés várható kimenetelét. A fogadók így magabiztosan fogadhatnak a Nova Esports-ra, tudva, hogy nagy valószínűséggel jól fog teljesíteni.

A másik ok, amiért a Nova Esports népszerű a fogadók körében, az az, hogy a legtöbb eSport fogadási oldal általában fogadási piacot kínál csapata legtöbb meccsére. Ez azt jelenti, hogy a fogadók könnyen hozzáférhetnek a fogadási piacokhoz, mivel nem kell minden alkalommal más fogadási oldalt keresniük, amikor a legjobb esport csapatra kell fogadniuk. A Nova eSports számos versenyen is részt vesz. Ez azt jelenti, hogy a fogadók az idő nagy részében megtalálhatják a csapat meccseit, hogy fogadjanak.

A legtöbb fogadó a Nova Esportsra is fogad, mert társul a csapathoz. A csapatnak több millió rajongója van a világ minden tájáról, akik szorosan követik a csapatot. Attól kezdve, hogy az eSport fogadók megértik, mit kínál a csapat, sokkal könnyebben fogadják a különböző kimenetelekre.

A Nova Esports díjai és eredményei

PUBG Mobile Global Championship 2020

A Nova eSports csapatának egyik legnagyobb eredménye a PUBG Mobile Global Championship volt 2020-ban. A bajnokság az egyik legnagyobb és legversenyképesebb PUBG-esemény, amelyen világszerte 40 csapat vesz részt. Ez volt a PUBG Mobile versenyszezon utolsó eseménye. A Nova eSports 1,59 millió dollárt gyűjtött be a 6 millió dolláros alapdíjból, ami a valaha volt legmagasabb nyeremény egy PUBG versenyen. A csapat 2021-ben megvédte címét, és sikerült bejutnia a döntőbe.

Peacekeeper Elit League 2021, 3. évad

A Nova eSports megnyerte a Peacekeeper Elite League 2021 3. szezonjának bajnokságát. Az esemény hat hétig tartott, és 20 kínai csapat között zajlottak intenzív mérkőzések. A Nova összesen 210 pontot szerzett. Az esemény nyereményalapja 15 millió CNY volt, amelyet az összes csapat között szétosztottak, a legtöbbet a Nova eSports kapta, 642 000 dollárt.

Békefenntartó elit bajnokság 2020

A Nova eSports megnyerte a 2020-as Békefenntartó Elit Bajnokságot, a bajnokság második alkalommal. Az eseményre 2020. november 14-én és 15-én került sor, és 15 legjobb kínai csapat vett részt rajta. A nyereményalap körülbelül 1,7 millió dollár volt. A Nova eSports 756 841 dollárt keresett a bajnokság megnyeréséért. Paraboy, a Nova eSports játékosa elnyerte az esemény MVP címét, és 75 684 dollárt kapott a díj megszerzéséért.

Peacekeeper Elit League, 2020, 2. évad

A Peacekeeper Elite League a Békefenntartó Elite nevű professzionális liga kínai PUBG Mobile verziójának legmagasabb szintje. A Nova eSports megnyerte a liga második szezonját 2020. július 24. és augusztus 16. között. A bajnokságban 20 csapat szerepelt, köztük 15 döntős csapat az előző szezonból. A Nova eSports 144 519 dollárt nyert a nyereményalapból, Paraboyt pedig a liga MVP-jének és pontszerzőjének választották.

Brawl Stars világdöntő 2019

A Brawl Stars World Finals volt a 2019-es versenyszezon utolsó eseménye, amelyet a Supercell szervezett. Néhányat tartalmazott a legjobb eSport csapatok 11 országból, a Nova eSports pedig megnyerte a döntőt, és 90 000 dollárt kapott az alapdíjból.

Elitek Éjszakája Díjak

A Nova eSports elnyerte az Év Klubja 2021 címet a PEL Elites Éjszakája díjátadó ünnepségen, amely az év során elképesztő teljesítmények után volt. Ugyanezen az ünnepségen, 2021. január 14-én a csapat megkapta az Év Kereskedelmi Klubja címet is.

A legjobb és legnépszerűbb Nova Esports játékosok

Zehai Ceng

Zehai Ceng az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb Nova eSports játékos, aki a Player Unknown Battle Grounds Mobile-ra szakosodott. Kína legjobb játékosai között a 32. helyen áll. A játékos több mint 1 millió dollár nyereményt keresett négy év alatt, amíg játszik. A bevételből 960 000 dollár a Nova eSportsnál töltött idejéből származik.

Xu Yinjun

Xu Yinjun, közismertebb nevén Jimmy, több mint 1 millió dollárt keresett a Player Unknown Battle GroundsMobile játékkal. Ő a legjobb e-sport játékos Kínában és 118 világszerte. Keresetének 41%-a 2021-ből, 30%-a 2022-ből származik.

Lin Yien

Lin Yien az ország harmadik legjobb PUBG játékosa. A tajvani játékost alternatív azonosítójáról, Kingről ismerik. Csupán 11 fő versenyen szerzett több mint 815 000 dollárt, ami egyértelműen jelzi, mennyire sikeres játékos karrierje. Még jobb, hogy bevételeinek 37%-a az elmúlt öt hónapból származik.

Zeng Ronghua

Zeng, népszerű nevén Coolboy, a Nova eSports csapatának PUBG Mobile játékosa, és több mint 809 000 dollár nyereményt szerzett. Nyereményének 89%-a a Nova eSports csapatánál töltött idejéből származik. Mielőtt csatlakozott a csapathoz, független játékos volt.

Hol és hogyan lehet fogadni a Nova Esports-ra?

Hol lehet fogadni

A fogadók a Nova eSports-ra fogadhatnak egy online eSport fogadási oldal. Több száz szerencsejáték-oldal közül választhatnak, mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A fogadóoldal kiválasztásakor a fogadóknak az első szempont, hogy kínál-e eSport fogadási piacokat. Tartalmaznia kell az olyan versenyek fogadási piacait, amelyeken a Nova eSports részt vesz.

A fogadóknak figyelembe kell venniük a fogadási oldal hírnevét is. Kerülniük kell a megkérdőjelezhető hírű fogadási oldalakat. Egy jó hírű szabályozó hatóságnak engedélyeznie kell a fogadóirodát is. Egyéb szempontok az elérhető fizetési módok, bónuszajánlatok és ügyfélszolgálati szolgáltatások.

Hogyan fogadjunk a Nova Esports-ra

A fogadóknak először pénzt kell befizetniük fogadási számlájukra. A különböző fogadók eltérő preferenciákkal rendelkeznek a befizetéshez használt módszerek tekintetében. A fogadási oldalakon különböző minimális és maximális befizetési limitek is vannak, amelyeket a fogadóknak figyelembe kell venniük. A fizetési módok meghatározzák a befizetési limiteket is.

A következő lépés a mérkőzés vagy a torna kiválasztása, amelyre fogadni szeretne, ami a Nova eSports szolgáltatásban is megtalálható. A fogadók ezután kiválaszthatják a megfelelő fogadási típust. A legjobb eSport fogadási oldalak hatalmas fogadási piacokat kínálnak ugyanarra a mérkőzésre vagy eseményre. A fogadási piacok sokszínűsége mellett az eSport játékosainak azt tanácsolják, hogy figyeljenek a fogadóirodák által kínált oddsok minőségére is.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács