G2 Esports online esport fogadás 2024

A G2 eSports, korábban Gamers2, egy európai eSport franchise, amely számos eSport versenyen és eseményen vesz részt. A szervezet székhelye Berlinben, Németországban található. 2014 februárjában alapította a League of Legends profi játékosa, Carlos Rodriguez Santiago és egy Jens Hilgers nevű befektető. A Gamers2 márkanevet 2015 októberében G2 eSports névre keresztelték.

A szervezet emellett deklarálta alapvető értékeit a kreativitás, az eltökéltség, az ambíció, az innováció, a relevancia, valamint az eSportra épülő globális szórakoztató márka jövőképe.

G2 Esports online esport fogadás 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter

A G2 eSport csapatok névsorai

A szervezet nyolc legjobb esport csapatok, amelyek mindegyike rendelkezik a világ legjobb professzionális eSport játékosaival. A G2 eSports csapatai számos játékot játszanak, köztük a League of Legends-t, a Hearthstone-t, a Rainbow Siege Six-et, a Rocket League-t, az iRacinget, a Halo Infinite-ot, a Fortnite-ot és a Counter-Strike: Global Offensive-t. A G2 eSportsnak több másik részlege is volt, amelyek különböző okok miatt megszűntek. A felosztás a Call of Duty, a Clash Royale, az Overwatch, a Heroes of the Storm, a Paladins és a PlayerUnknown's Battlegrounds volt.

A G2 minden eSport csapata csak egy eSport játékra összpontosít. A Counter-Strike: Global Offensive csapatának névsorában Nikola Kovac, Aleksi Virolainen, Ilja Osipov, Nemanja Kovac és Audric Jug szerepel. A csapat tavaly 63%-os győzelmi arányt ért el, ami meglehetősen lenyűgöző, ha figyelembe vesszük, milyen kemény a verseny a játékban.

A League of Legends G2 eSports csapatának tagjai Marcin Jankowski, Raphael Crabbe és Dylan Falco. Tavaly meglehetősen alacsony győzelmi arányt ért el a csapat, de most az idén vissza kell ugrani. A G2 eSports Rainbow Six csapatát Niclas Mouritzen, Juhani Toivonen, Daniel Romero, Joonas Sovolainen és Fabian Hailsten alkotja. A Valorant csapat tagja Avova, Nukkye, Hoody, Meddo, m1xwell és Pipson. A Rocket League csapatát JKnaps, Atomic és Chicago alkotja. A Fortnite játékosai jahq, Letshe, Jelty, Mackwood, Ajerss és Smqcked. A Halo Infinite csapatában van Sabinater, Tusk, Str8 Sick és Gilkey.

A G2 eSports játékosai több különböző országból érkeznek, többségük Európában. A csapatok névsorai is jellemzően rendszeresen változnak, ezzel biztosítva a csapatoknak a jó szereplés esélyeit.

A G2 partnerei

A G2 eSportsnak sokféle partnerlistája van. A szervezet szorosan együttműködik a partnerekkel annak érdekében, hogy a lehető legjobb e-sport élményeket és szórakozást biztosítsák. A partnerek között sok más mellett fogadócégek, digitális pénztárca-cégek és streaming szolgáltatók is megtalálhatók. Más cégek továbbra is partnerekké válhatnak egy gyors és egyszerű folyamaton keresztül, amelyet a kiemelt A G2 eSports hivatalos weboldala.

A G2 eSport legerősebb játékai

legendák Ligája

A G2 eSports az egyik legjobb eSport csapat felállással rendelkezik legendák Ligája amelyet valaha is létrehoztak Európában. Ennek köszönhetően a csapat az utóbbi időben jól teljesít. A teljesítményen kívül a G2-játékosok köztudottan jó szórakozást nyújtanak a rajongóknak. Sikerük játékmenetük természetének és az általuk alkalmazott innovatív stratégiáknak tudható be, amelyek mindig a helyük szélén tartják a rajongókat.

Counter-Strike: Global Offensive

A CS: GO A csapat új és régi sztárokból áll, és kiterjedt készségeket és tapasztalatokat ötvözve kiemelkedő eredményeket ér el a legtöbb versenyen, amelyen részt vesz. Néhány tier one verseny, amelyen a csapat jól szerepel, a Blast Premier és az ESL Pro League.

Rakéta Liga

Rakéta Liga egy másik játék, amelyben a G2 eSports folyamatosan teljesít, különösen az utóbbi időben. A csapat jellemzően kiszámított koordinációt alkalmaz, de tüzes agresszióval, ami nagyon hatékonynak bizonyult. A legutóbbi csúcsteljesítmény 2022 januárjában volt, amikor megnyerték az RLCS Fall Regional Event 2-t.

Rainbow Six Siege

A G2 eSport csapatai domináltak Rainbow Six Siege rendezvényeken és versenyeken elég hosszú ideig, részt vesz a legtöbb elismert versenyen. A közelmúlt legjobb teljesítményei közé tartozik az Európai Liga és a GSA Liga megnyerése.

Miért népszerű a G2 eSports?

A G2 eSports csapata világszerte népszerű, különösen a fogadók körében. A legtöbb eSport fogadó általában a csapatra fogad, különösen a fentebb kiemelt meccsekre, mint a legerősebbekre. A csapat szerencsejátékos körökben való népszerűségének fő oka az, hogy folyamatosan jól teljesít a legmagasabb szinten. Ez azt jelenti, hogy a fogadók megbízhatóan fogadhatnak a csapat nyerésére, és nagy esélyük van a fogadások sikerességére.

A G2 eSportsnak van egy nagyon átfogó webhelye is, amelyet általában rendszeresen frissítenek. Ez azt jelenti, hogy a fogadók könnyen és kényelmesen tájékozódhatnak a csapatról. A fogadók felhasználhatják az információkat fogadási döntések meghozatalához. Ez a csapatot sok másnál népszerűbbé teszi, mivel a fogadók nehezen férnek hozzá az adataikhoz. A G2 eSports-szal kapcsolatos információkat általában rajongóinak milliói osztják meg.

A másik ok, amiért a G2 eSports népszerű a fogadók körében, az az, hogy a legtöbb eSport fogadási oldal lefedi a fogadási piacait. Ez azt jelenti, hogy a fogadók könnyen találhatnak fogadási piacokat a csapat számára. Csak egy megfelelő fogadási oldalt kell választaniuk.

A másik nyilvánvaló ok az, hogy a csapat játékmenete általában szórakoztató. A fogadások után a fogadók élvezhetik a meccsek streamingjét, hogy élvezhessék a szórakoztatást. A tippelők akár élő fogadást is fontolhatnak, mivel élvezik a meccseket.

G2 eSports díjak és eredmények

E-Sports Awards 2020

A G2 eSports nyerte az Év eSport Szervezete díjat a 2020-as E-sports Awards díjátadón. Ez a csapat egyik legnagyobb eredménye, amely egy hosszú évnyi lenyűgöző teljesítmény után született az összes eSport területén. A szervezet alapítója ugyanezen a rendezvényen elnyerte az Év E-sport személyisége díjat is.

Ez még tovább növelte a csapat abban az évben elért eredményeit. A szervezetet tíz másik posztra is jelölték, jelezve, milyen jól teljesített abban az évben. Az eseményt nyilvánvaló okokból online rendezték meg, de ez nem akadályozta meg a G2 eSports rajongóit világszerte abban, hogy megünnepeljék az eredményt.

G2 eSport eredmények

A G2 eSports csapatok nyolc részlege mindegyike több lenyűgöző teljesítményt nyújtott az év során. Az évek során a nem lenyűgöző teljesítményt nyújtó részlegek megszűntek, így a szervezet erősebb és jobb lett. Az alábbiakban bemutatunk néhány kiemelkedő teljesítményt a G2 eSport csapataitól, amelyek a legnépszerűbb e-sport csapatok közé tették a csapatot.

Counter-Strike: Global Offensive

A G2 eSports CS: GO csapata nyerte a 2017-es versenyt DreamHack Open Tours és DreamHack Masters Malmö. Megnyerte az ESL Pro League 5. szezonját és az eSports Championship Series 1-et is. A legjobb teljesítmények a játékban több mint 3,3 millió dollárt kerestek a csapatnak.

legendák Ligája

A G2 eSports League of Legends csapata megnyerte a 2020-as LEC nyári bajnokságot, a 2020-as LEC tavaszi bajnokságot, a 2019-es Mid Season Invitational, a 2019-es LEC Spring Split, a 2017-es EU LCS tavaszi és a 2015-ös LCS promóciót. Ezek a több tíz trófea közé tartoznak, amelyeket a csapat megnyert. Több száz másik is létezik versenyek amelyben a G2 eSports szerezte meg a második vagy harmadik helyet, ami még mindig lenyűgöző teljesítmény.

Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege csapatának legjobb eredményei közé tartozik az Európai Liga 2020, a GSA League 2020 és a Hat meghívásos 2019. További említésre méltó teljesítmények a Six August 2020 Major, az Európai Liga 1. szezonja, a European Open Clash és a Pro League 11. szezonja.

Bátor

A G2 eSports Valorant csapat teljesítménye kétségtelenül az egyik leglenyűgözőbb a szervezet részlegei közül. Több Valorant Ignition sorozatot nyert, köztük a Blast Twitch Invitationalt, az LVL Clash 2-t, az Allied E-sports Odyssey-t, a Vitality European Opent, a WePlay Invitationalt és a Mandatory.gg Cupot. A legutóbbi csúcsteljesítmény 2021-ben volt a berlini Stage 3 Masters versenyen.

Rakéta Liga

A G2 eSports Rocket League birtokolja a csapat legújabb trófeáját, amelyet 2022 januárjában nyertek az RLCS Winter NA Regional Event 2 megnyeréséért. További legjobb teljesítmények olyan versenyeken szerepelnek, mint az RLCS Season X, Astronauts Star Circuit s1, Rocket League Championship Series 9. évad , 2019 DreamHack Pro Circuit és RLCS 7. évados világbajnokság.

A legjobb és legnépszerűbb G2 eSport játékosok

Marcin Jankowski

Marcin, közismert nevén Jankos, 1995-ben született lengyel játékos. A League of Legends játékot játssza, mint a dzsungel. Jankos körülbelül 492 000 dollárt keresett azóta, hogy aktív volt, és segített a csapatnak több tornát megnyerni. Számos díjat nyert, köztük két MVP-címet. Ő volt az első játékos, aki több mint 300 meccset nyert a League of Legends Európa-bajnokságon.

Kenny Schrub

Kenny Schrub, ismertebb nevén Kennys, a Counter-Strike: Global Offensive játékban játszik a G2 eSports csapatában. A francia játékos 1995-ben született. Több más csapatban is játszott, mielőtt a G2 eSportshoz csatlakozott, vagyis nagy tapasztalattal csatlakozott a csapathoz. Számos díjat nyert, egyik fő eredménye a The Game Awards az év eSports játékosa címet.

Rasmus Winther

Rasmust népszerű nevén Caps. Ő játssza a Mid Laner szerepet a League of Legends játékban. A dán játékos 2016-ban kezdett el profiként játszani, de a 2019-es szezon előtt csatlakozott a G2 eSportshoz. 2020-ban a League of Legends Európa-bajnokság MVP-jének választották.

Ben McMillan, közismertebb nevén CTZN, egy brit profi eSPort-játékos, aki a Rainbow Six Siege játékra specializálódott. A CTZN megnyerte az MVP címet az első tier one versenyén az R6-ban.

Hol és hogyan lehet fogadni a G2 Esports-ra?

Hol lehet fogadni a G2 Esports-ra

Online eSport fogadási oldalak a G2 eSports fogadás legegyszerűbb módját kínálja. Több száz fogadási oldal kínál fogadási piacot a legtöbb olyan versenyhez, amelyen a G2 eSports általában részt vesz. A fogadóknak választaniuk kell egy ilyen fogadási oldalt, és regisztrálniuk kell a fogadási szolgáltató követelményeinek megfelelően.

A fogadási oldal kiválasztásakor a fogadóknak több szempontot is figyelembe kell venniük, hogy a legjobb eSport fogadási platformot kapják meg. A kiválasztott fogadási oldal alapvető szerepet játszik a fogadók fogadási tapasztalatának meghatározásában.

A megfontolások közé tartozik például az engedélyezés, az elérhető fizetési módok és a bónuszajánlatok. Egy egyszerű módja ennek, ha megnéz egy jó hírű rangsoroló webhelyet, amely felsorolja a legjobb e-sport fogadási oldalakat. A rangsoroló oldal hasznos információkkal és javaslatokkal szolgálhat az egyéni igényeknek megfelelő weboldal kiválasztásához.

Hogyan fogadjunk a G2 Esports-ra

A fogadóknak először pénzt kell befizetniük fogadási számlájukra, amelyet tétek megtételére használnak fel. A legtöbb fogadási oldal többféle lehetőséget kínál fizetési módok, lehetővé téve a fogadók számára, hogy kiválaszthassák a számukra legkényelmesebbet. A következő lépés a G2 eSports mérkőzés és a megfelelő fogadástípus kiválasztása. Érdemes megjegyezni, hogy a különböző fogadási piacok eltérő szorzókkal rendelkeznek.

Ezenkívül minden nyerni vágyó játékosnak mindig a G2 legjobb sportcsapataira kell fogadnia. Amellett, hogy egy híres esport csapatra összpontosítunk, amely a legmagasabb szinten teljesít, a felelősségteljes szerencsejáték felbecsülhetetlen értékű a játék élvezetében.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
Ról ről

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

G2 Esports Shocks a Counter-Strike 2 triumphjával az IEM Dallas 2024-en
2024-06-03

G2 Esports Shocks a Counter-Strike 2 triumphjával az IEM Dallas 2024-en

Az IEM Dallas 2024 rájátszásába való bejutáshoz a G2 Esports elleni szorzók halmozottak voltak. Mégis, egy filmesnek mondható fordulatban ők kerültek ki győztesen, és megszerezték első Counter-Strike 2-es címüket a Vitality felett aratott 2-1-es győzelmükkel. Ez a győzelem nem csak egy tornagyőzelem volt; Ez egy elbeszélésben gazdag saga volt, amelyben az esport szerelmesei a helyük szélén álltak.

G2 Esports: Western Hope az MSI 2024-en Against Eastern Titans
2024-05-17

G2 Esports: Western Hope az MSI 2024-en Against Eastern Titans

A Mid-Season Invitational (MSI) 2024 eseményeinek felvillanyozó fordulata, G2 Esports Sötét lóként lépett fel, és nem csupán részt vett, hanem uralja is az elvárásokat. A legutóbbi 3-0-s söprésük ellen Legnépszerűbb esportok (TES) sokkhullámokat küldött a League of Legends közösségen keresztül, újjáélesztve a nyugati szurkolók lelkesedését, akik kezdték elveszíteni a reményt a keleti zsengékkel szemben.