bwin fogadói vélemény

bwinResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
Bónusz100% befizetési bónusz 200 euróig
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
bwin is not available in your country. Please try:
Amelia Tan
ReviewerAmelia TanReviewer
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
Bónuszok

Bónuszok

A legtöbb profi fogadó emlékszik a fogadási oldalakra a bónuszok és promóciók terén mutatott nagylelkűségükről. A bwin ezt nagyon jól tudja, és sokat tesz azért, hogy bónusz- és promóciós oldalát naprakészen tartsa. A látogatók a szokásos bónuszokat élvezhetik, beleértve a befizetési bónuszokat, a bónuszkódokat, az új ügyfelek üdvözlő bónuszait és a fogadási bónuszokat. Különösen az esport szekcióban található FreeBets lehetővé teszi a fogadók számára, hogy ingyenesen fogadjanak a legjobb versenyekre és ligákra, és ezzel esélyt kapjanak a profitszerzésre. Nem számít, hogy egyszeri vagy többszörös fogadást tett-e; ezekkel a fantasztikus ajánlatokkal nagy az esélyed arra, hogy nagyot nyerj a bwin platformon. Például az új ügyfelek megnyerhetik a megtett tétet, vagy akár 100 €-t is visszakaphatnak FreeBet formájában. Ez az üdvözlő bónusz 30 napos lejárati korláttal jár.

További exkluzív bónuszcsomagok hűséges ügyfelek számára: bwin cashback, bwin heti bónuszok és bwin promóciós kódok.

Tekintse meg az ajánlatok oldalát a promóciókkal kapcsolatos frissítésekért.

Befizetési bónuszBefizetési bónusz
Játékok

Játékok

Az esport-fogadások piacvezetőjeként a bwin egy alapos weboldalt fejlesztett ki, amely könnyen manőverezhető, izgalmas sötét témával és számos fogadási piaccal rendelkezik a fogadók számára. Azok a látogatók, akik videojátékokra szeretnének fogadni, elérhetik az esports részt az esports fül alatt, és átirányítanak az esport oldalra. A bal oldali panelen az összes kiemelt verseny és mérkőzés látható. Ezek a legjobb esport események a bwin platformon, megkönnyítve a fogadók munkáját. A középső részben a fogadók megtalálhatják az összes esport listáját.

Az esport alatt a bwin néhány jól ismert videojátékot és más klasszikus játékokat kínál egész évben, mint például:

 • legendák Ligája
 • Ellencsapás
 • Call of Duty
 • Kandalló márványlapja
 • Overwatch
 • Két hét

De ez csak a fele a tortának. A bwinnél az Esports fogadás számos videojáték-fogadási piac közül választhat. Tartalmazzák:

 • Térképek nyert
 • Összes térkép
 • Végső győztes
 • Helyes pontszám
 • Fölött/alatt
 • 1. Vér
 • Első, aki eléri a 10 gyilkosságot
 • Istenszerű csík

Vegye figyelembe, hogy ezen ligák és versenyek némelyike csak szezonálisan zajlik. Ennek ellenére a fogadók közül soha nem hiányozhat valami, ami érdekli az igényeiket a bwin esports fogadási oldalon.

Szoftver

Annak érdekében, hogy ügyfelei számára a játékok széles választékát biztosítsa, bwin együttműködik az iparág vezető szoftverfejlesztőivel. Ami a szoftvereket illeti, az olyan nevek, mint a legnépszerűbbek közé tartoznak modern szolgáltatásaik és jó minőségű játékaik miatt.

+8
+6
Bezárás
Kifizetések

Kifizetések

A fizetési módok széles választéka áll rendelkezésre bwin oldalon, hogy megfeleljenek az eSport fogadók igényeinek. Biztonságos befizetési módszereket kínálnak, mint például MasterCard, Neteller, Paysafe Card, Visa, Bank transfer , így biztosítva, hogy könnyen tölthessen be pénzt számlájára. Ezenkívül bwin számos megbízható kifizetési módot kínál, amelyek megkönnyítik a nyeremény elérését.

Betétek

A technológia lehetővé tette, hogy a fogadók világszerte tranzakciókat bonyolítsanak le a bwin platformon fizetési módok széles választékával. A fizetési módok különböző minimális és maximális befizetési és kifizetési limiteket tartalmaznak. Az egyesült királyságbeli ügyfelek esetében azonban a maximális betét összege 2000 GBP minden fizetési mód esetében. Az oldalon elérhető befizetési módok a következők:

 • PaySafe kártya
 • Visa kártya
 • Master Card
 • Banki átutalás
 • Skrill
 • Delta
 • ClickandBuy Card
 • Gyors banki átutalás
 • Neteller

Ezek a módszerek azonnali befizetést tesznek lehetővé, kivéve a gyors banki átutalásokat és a banki átutalásokat, amelyek megjelenése több napig is eltarthat. Ez nem jelenti azt, hogy egyes fogadók ne tapasztalnának kihívásokat a befizetési módszereik során. Ennek oka lehet az elégtelen pénzeszköz vagy egy blokkolt kártya, ami miatt a játékosnak a bankjához kell fordulnia. A letétet jogi védelem miatt is visszautasíthatja, ha Ön nem engedélyezte az ilyen tranzakciókat a kártyájáról. Azok, akiknek extra segítségre van szükségük, a szokásos munkaidőben bármikor kapcsolatba léphetnek a bwin ügyfélszolgálati csapatával.

Kivonás

Ideális esetben a bwin platform az általuk preferált befizetési móddal fizet a fogadóknak. Kifogástalan munkát végzett a fizetések és tranzakciók felgyorsításában. Míg a bwin esports fogadás egyes fizetési módjainál azonnali kivonás van, másoknál hosszabb időbe telhet – akár 5 munkanapig is –, mielőtt megjelennek a fogadó számláján.

A fenti befizetési szakaszban felsorolt hagyományos fizetési módokon kívül további módszerek közé tartozik az EPS, a GiroPay, a Kalixa, az ApplePay és a Maestro. A fogadók minimum 10 eurót vehetnek ki, a maximum pedig a módszertől függően változik. A fogadók a jóváhagyás előtt módosíthatják vagy törölhetik a kifizetéseket, az alkalmazott módszertől függően. Ez azt jelenti, hogy ha bónuszalapokról van szó, a fogadóknak teljesíteniük kell a fogadási és bónuszkövetelményeket, mielőtt a kifizetéseket jóváhagynák.

Bizalom és biztonság

Bizalom és biztonság

bwin extra erőfeszítéseket tesz a felhasználók biztonsága érdekében. A szolgáltató betart minden szigorú szabályt és irányelvet a biztonságos és felelősségteljes online szerencsejátékhoz. bwin jó hírű szerencsejáték-hatóságok engedélyezik és szabályozzák, ami segít biztosítani a szolgáltató tisztességes és átlátható működését.

Biztonság

A bwin licencét és szabályozását többek között a Gibraltári Szabályozó Hatóság, a UK Gambling Commission, a Malta Gaming Authority és a Kahnawake Gaming Commission végzi. A legjobb felhasználói élménynek minden online fogadási oldalon biztosítania kell a felhasználók biztonságát. A bwin alaposan megvizsgálja a tranzakciókat, hogy megakadályozza a személyazonosság-lopást és a csalást. Ez a vezető esport fogadási bukméker harmadik fél cégekkel is együttműködik a személyazonosságok további ellenőrzése és az adatbiztonság felmérése érdekében. A fizetési rendszert a VeriSign, egy megbízható online biztonsági szoftverszolgáltató titkosítási technológiája teszteli és védi.

A bwin.com oldalon a fogadás nem csak a vállalat nyereségéről és pénzéről szól. A sportfogadó részletes szabályzattal rendelkezik a biztonságos és felelősségteljes szerencsejátékra vonatkozóan, hogy a fogadás szórakoztató és emlékezetes maradjon. A webhely egy "Változás a fogadóért biztonságosabb szerencsejáték-stratégia a fogadók védelmére. Ez olyan eszközöket foglal magában, mint pl Befizetési limitek, időkorlát vagy lemondási időszak és önkizárás.

Előfordulhat, hogy egyes fogadók nem férnek hozzá a bwin platformhoz. Ez a joghatóság korlátozásának következménye lehet. Egyes országokban a szerencsejátékra vonatkozó irányadó törvények és kultúra miatt nem férhetnek hozzá a bukméker szolgáltatásaihoz. A fogadók ebben az országban az Egyesült Királyságbeli VPN-eket használhatják a bwin online e-játék fogadásainak eléréséhez. Az országok közé tartozik:

 • Argentína
 • Colombia
 • Finnország
 • Bolívia
 • Egyesült Államok
 • Kína
 • Örményország
 • Szerbia
 • Brazília
 • Peru
 • Szent Márton
 • Ausztrália

Responsible Gaming

Ami az eSportot illeti, bwin prioritásként kezeli az etikus játékmenet ösztönzését és különféle források biztosítását, amelyek segítik a fogadókat a felelősségteljes fogadásban. Kérjük, látogasson el a következő oldalakra a felelősségteljes játékkal és a függőség kezelésével kapcsolatos további forrásokért: * GamCare * Gamble Aware * Anonymous Szerencsejátékosok

Ról Ről

Ról Ről

Amikor a bwin 1997-ben földet ért, az online szerencsejátékok jelenlegi tengere csak egy tavacska volt. Így amikor a cég elindította online szerencsejáték-webhelyének verzióját, nem kellett sok idő ahhoz, hogy a bwin világszerte elismertté váljon. A kezdetben betandwin néven ismert bwin.com kulcsfontosságú akvizíciókkal bővítette működését és fejlesztette márkáját. A szerencsejátékosok szuper leíró, kiváló minőségű és funkcionális otthonává nőtte ki magát. A cég legfontosabb eseménye 2010 volt, amikor a szervezet megkapta az első francia nyelvű szerencsejáték-engedélyt, ami megmutatta, mennyire megbízható a bukméker. A brit GVC Group tulajdonában lévő vállalat (2020 decemberében Entain névre keresztelték át**)** ma már több szabályozó testülettől kapott helyi és nemzetközi engedélyeket. A bwin öt kontinens több mint 20 joghatóságában működik.

Híres márkaként a bwin esport fogadásai nem okoznak csalódást a fogadóknak. A fogadók egészséges, magával ragadó élményben reménykedhetnek, több milliós nyereményalapban és több csábító versenyben részesülhetnek, és még hatalmasabb esélyekkel fogadhatnak. Ha ismeri a CS: Go-t, a DOTA 2-t és az Overwatch-ot, lenyűgöző esélyekre számíthat a változatos piaci kínálatban.

Nem mindennap érkezik meg egy esport bukméker, amelynek havi több mint 20 millió látogatója van, nettó vagyona meghaladja a 15 milliárd dollárt, és szilárd terve szerint 2023-ig megduplázza ezt a kapacitást. Ez egyértelműen jelzi, hogy egy komoly esport fogadási oldal van. A PartyGaminggel 2011-ben történt egyesülés biztosította a bwin pozícióját a világ legnagyobb nyilvánosan forgalmazott online szerencsejáték-oldalaként.

De nem ez a leglenyűgözőbb része ennek az e-játék platformnak. Az esportok hatalmas választéka és a fogadási piacok kedvező összeállítása arra késztette a bwin-t, hogy az online szerencsejátékok első számú versenyzője legyen. A fogadók megtalálják a legjobb esélyeket olyan címekre, mint a DOTA 2, Overwatch, Counter-Strike és League of Legends. Ez a megbízható bukméker ezeket a funkciókat azonnali játékban és letölthető mobilalkalmazáson keresztül kínálja.

A bwin népszerű név a szerencsejáték-közösségben. Nem csoda, hogy a fogadóirodák elismert testületekkel és ügynökségekkel együttműködnek, hogy biztosítsák a fair playt és a legjobb esélyeket a fogadók számára. A bwin a felelős szerencsejáték mellett is kiállt, ami jól látszik a fogadók számára elérhető biztonságos szerencsejáték-eszközök számában. Fogadj felelősségteljesen.

A millió dolláros kérdés az, hogy mennyire alapos az esport ismerete? Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni a bwin esport fogadásáról.

Gyors tények

Alapítás éve: 1998

Számla

A fiók létrehozása a bwin szolgáltatónál elképesztően egyszerű. Az eSports játékok és versenyek élvezetéhez egyszerűen látogassa meg weboldalukat, töltse ki a regisztrációs űrlapot, és kezdje el!

Támogatás

Ha problémái vannak az eSporttal kapcsolatos problémával, bwin ügyfélszolgálata készséggel áll a rendelkezésére. A szolgáltató munkatársai azonnal megválaszolják kérdéseit és segítenek Önnek.

Tippek És Trükkök

 • Kövesse az eSport világ aktuális eseményeit és trendjeit. Ha tudni szeretné, hogy kedvenc csapatai és játékosai mikor vesznek részt a jövőbeni versenyeken és eseményeken, kövesse őket a közösségi médiában. * Hozza ki a legtöbbet a bónuszokból és különleges ajánlatokból. Vezető játékszolgáltatásként bwin gyakran kínál különleges bónuszokat az új és visszatérő felhasználóknak. A legfrissebb ajánlatokat megtalálja bwin promóciós oldalán. * Kezelje a pénzét felelősségteljesen. A költségvetés elkészítése és betartása megakadályozhatja, hogy több pénzt veszítsen, mint amennyit megengedhet magának. * Tájékozódjon, és ne maradjon le a legfrissebb hírekről. bwin fogadás esélyének növelése érdekében javasoljuk, hogy végezzen kutatást az érintett csapatokról és játékosokról, valamint a legutóbbi teljesítménystatisztikáikról. * Mindig ellenőrizze bwin esélyeit, mielőtt fogad. Fontos, hogy lépést tartson a legújabb oddsokkal, piacokkal és szolgáltatásokkal, ha a legtöbbet szeretné kihozni az eSportra vonatkozó fogadásaiból.

Akciók És Ajánlatok

Az új és jelenlegi eSport fogadók a bwin ajánlatainak és bónuszainak széles skáláját élvezhetik. Felpörgetheti eSport fogadását, ha megragad néhány érdekes promóciót bwin szolgáltatótól – különösen azokat, amelyekre jó feltételek vonatkoznak.