Betwinner eSport fogadási áttekintés 2024 - Játékok

BetwinnerResponsible Gambling
CASINORANK
8.91/10
BónuszBónusz $1500 + 150 ingyenes pörgetés
Rendkívül sokféle játék
Nagyvonalú bónuszok
Jó ügyfélszolgálat
Nagyszerű fizetési választék
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Rendkívül sokféle játék
Nagyvonalú bónuszok
Jó ügyfélszolgálat
Nagyszerű fizetési választék
Betwinner is not available in your country. Please try:
Játékok

Játékok

A sport szerelmesei minden e-sport fogadási igényükre találhatnak valamit a Betwinnernél. Az eSport és a fogadás kínálata élvezetes és egyszerű fogadási és játékélményt biztosít. A versenyek és a fogadások izgalmasak, és a CS legjobb játékosai: GO, LoL, StarCraft, FIFA és DotA milliókat kereshetnek.

A legnépszerűbb e-sportok a Betwinnernél

CS: GO, LoL, StarCraft, FIFA és DotA legnépszerűbb eSport a Betwinnernél. Ezek a játékok különböző típusú többjátékos játékokkal és versenyekkel rendelkeznek. A fogadások egy része soros és halmozott fogadásokat tartalmaz.

Az első ölések, a legtöbb ölés és még sok más lehetőség a potenciális győzelem megszerzésére. Ezek a játékok a legizgalmasabb online versenyeket tartalmazzák, és élvezetes élményt nyújtanak a világ minden tájáról származó játékosok számára.

CS:GO

CS:GO egy 2012-ben alapított első személyű lövöldözős játék. A játékosoknak térképeket és csatatereket kell nyerniük fegyverekkel és egyéb eszközökkel, hogy legyőzzék a csapatot. A csapat körülbelül öt játékost használ, és csatákban vagy versenyeken vesz részt, hogy pénzt nyerjen és fogadásokat tegyen. Néhány népszerű verseny közé tartozik a DreamHack Open, a Blast Premier Spring és még sokan mások. Fogadhat az első ölésre, a legtöbb ölésre, a tárgyszerencsejátékra és még sok másra.

legendák Ligája

League of Legends (LoL) egy másik kedvenc, és egy többjátékos játék egy ősi háborús környezetben. A játékosok célja, hogy elpusztítsák az ellenséges területet. Ez az egyik legnépszerűbb játék a piacon, és számos népszerű versenyt tartalmaz World Tournaments, LPL Spring és LCS Spring néven, hogy csak néhányat említsünk. Ezen az oldalon sokféle fogadási mód létezik, beleértve a Moneyline és a meccsgyőztes fogadásokat is.

StarCraft II

StarCraft egy valós idejű stratégiai játék a jövőben. Legfeljebb nyolc játékos játszhatja, és a cél a többi játékos elpusztítása, hogy életben maradjanak a mérkőzés végéig. A támadás és a védekezés fontos módja annak, hogy megnyerjük ezt az e-sport játékot. Néhány népszerű verseny közé tartozik a TeamLiquid StarLeague, a DH SC2 Masters 2021 Summer és még sok más. A játéknak nagy a fogadási piaca, amely magában foglalja a Moneyline és a first kill fogadásokat.

FIFA

FIFA egy másik népszerű lehetőség, amely a hagyományos focit videojátékban használja. Aki a legtöbb gólt szerzi, az nyeri a meccset, és minden csapatban tizenegy játékos játszik, mint egy normál futballjátékban. A Premier League és a FIFA 20 Summer Cup Series csak ízelítő az elérhető versenyekből. A játékosok fogadhatnak a pénzvonalon, a legjobb góllövőkre és a feletti vagy alatti fogadásokra.

DOTA 2

DOTA 2 egy videojáték, amely a többi csapat megölésére összpontosít egy bizonyos típusú csatatéren. Két csapat van, mindegyik csapatban öt játékos van. Az egész világon népszerűvé vált, és nagyon magas pénzdíjakkal rendelkezik. Néhány népszerű verseny közé tartozik a DOTA Pro Circuit, az Epic League 3. évad és más versenyek.

Nagyon nagy a fogadási piac, és a pénzvonalon, a versenygyőztes és a meccsgyőztes fogadásokon is lehet ütni.