A legjobb Visa esport bukmékerek 2023

A Visa egy elektronikus pénzátutalási rendszer, amely megkönnyíti a bankok, kereskedők, fogyasztók és banki intézmények közötti tranzakciókat. Ez az egyik legkényelmesebb digitális fizetési mód, amelyet világszerte használnak. Még az engedéllyel rendelkező bukmékerek is használják a Visa-t befizetési módként a többrétegű védelemnek köszönhetően.

A legjobb fogadóirodák némelyike különleges bónuszokat ad azoknak a játékosoknak, akik első befizetésükkor Visat használnak. A szerencsejátékosok külön díj nélkül felvehetik nyereményüket. Ez az útmutató bemutatja ennek a banki módszernek a hátterét, használatának módját, valamint előnyeit és hátrányait. Ezenkívül keresse meg a Visa-befizetéseket elfogadó kaszinók legjobb választását.

A legjobb Visa esport bukmékerek 2023
A Visa-ról

A Visa-ról

A Visa International Service Association-t 1958-ban alapította a kaliforniai Fresnóban a Bank of America (BofA). Több mint 20 000 tagú pénzintézet rendelkezik engedéllyel Visa kártyák kibocsátására a nevük alatt. Ezzel a Visa a második legnépszerűbb kártyás fizetési mód az UnionPay után. Ez akkor történt, amikor a BofA bevezette a hitelkártyákat középosztálybeli fogyasztók és kereskedők számára az Egyesült Államokban.

1974-ben kiterjesztették a szolgáltatást más kontinensekre, és 1975-ben bevezették a Visa betéti kártyát. A világ regionális vállalatai egyesítették erőiket, hogy megalapítsák a Visa Inc-t, amelyet 2008-ban nyilvánosan működő vállalattá nyilvánítottak a valaha volt legnagyobb IPO-k között.

Mennyire népszerű a Visa használata?

Ma a Visa több mint 200 országban kínálja szolgáltatásait kártyákon, mobileszközökön és számítógépeken keresztül. A tagbankok Visa kártyákat bocsátanak ki saját feltételekkel, például kamatokkal és éves díjjal. Ezenkívül felvehetik a kapcsolatot a kereskedőkkel Visa-vásárlások fizetési kérelmeivel. Univerzális segédprogramjának köszönhetően a kaszinórajongók számára kitűnő választás.

A Visa márkájú hitelkártyákkal, betéti kártyákkal és előre fizetett kártyákkal rendelkező ügyfelek perceken belül finanszírozhatják az esport Visa fogadásokat. Listánkon könnyen találhat olyan online kaszinót, amely elfogadja ezt a módszert. Csak meg kell adnia a kártya adatait és egy biztonsági kódot.

A Visa-ról
Visa használata az online esport fogadóirodákban

Visa használata az online esport fogadóirodákban

Győződjön meg róla, hogy jó hírű online kaszinót választott, majd folytassa az ingyenes regisztrációval. Pénzeszközeit egy kifejezetten a Visa számára tervezett mobilbanki alkalmazással kezelheti. Az alkalmazás közvetlenül kapcsolódik az Ön bankszámlájához. Ahhoz, hogy a Visa segítségével e-sportot játsszon, pénzt kell hozzáadnia kaszinószámlájához, és ehhez néhány egyszerű lépést kell tennie.

Az első befizetéshez 16 jegyű kártyaszámra, névre, CVV-kódra és lejárati dátumra van szüksége. Az információkat a kaszinó webhelyén tárolják, így nem kell megadnia azokat, amikor növelni szeretné a bankrollt.

Hogyan lehet befizetni a Visa segítségével

Íme a gyors befizetés lépései.

 • Keresse meg a fogadóirodák pénztáros részlegét
 • Válaszd a Visat preferált fizetési módként
 • Adja meg a kártya adatait és az utalandó összeget
 • Töltse ki a biztonsági adatokat, és erősítse meg a tranzakciót egyedi kóddal, amelyet e-mailben vagy szöveges üzenetben küld el

A Visa kártyákra vonatkozó napi limitek célja a biztonság javítása és a csalás megakadályozása. Ha Visa betéti kártyát használ, ellenőrizze, mekkora maximális összeget utalhat át online bankjánál. A legtöbb betéti kártya lehetővé teszi, hogy a kártyabirtokosok akár napi 1000 dollárt is felhasználjanak.

Visa használata az online esport fogadóirodákban
Hogyan lehet kivonni a Visa segítségével

Hogyan lehet kivonni a Visa segítségével

Sok bukméker támogatja a Visat a kifizetésekhez. Így nem kell attól tartanod, hogy más opciót használsz, ha Visa a preferált befizetési mód. Magas biztonsági szabványainak köszönhetően bizalmas adatainak veszélyeztetése nélkül kaphat pénzt. Kifizetés kérése előtt győződjön meg arról, hogy a Visa kártyáján szereplő név megegyezik a kaszinószámláján szereplő névvel.

Ezenkívül erősítse meg kártyakibocsátójától, hogy Visa kártyája alkalmas-e a szerencsejáték-platformokról történő fizetés fogadására. A legjobb esport Visa kaszinók alig számítanak fel díjat az ügyfeleknek a kifizetésért. Biztonsági okokból további dokumentumokat kérhetnek személyazonosságának igazolására.

 • Jelentkezzen be kaszinó számlájára
 • Lépjen a pénztáros oldalra
 • A banki módok listájából válassza ki a Visa lehetőséget a kifizetéshez
 • Adja meg a beváltani kívánt nyereményt
 • Kövesse az utasításokat személyazonosságának megerősítéséhez

A Visa kaszinók általában 48 órán belül jóváhagyják a kifizetési kérelmeket. Egy-öt munkanapba telhet, mire a pénz megjelenik Visa hitelkártyáján. A kaszinó kifizetései 20 dollártól 5000 dollár felettiekig kezdődhetnek, de a VIP számlák magasabb kifizetési limitet élveznek. Az okostelefonon való pénzfelvétel sokkal egyszerűbb, ha mobil kaszinóban játszol.

Hogyan lehet kivonni a Visa segítségével
A Visa előnyei és hátrányai

A Visa előnyei és hátrányai

A felelősségteljes szerencsejátékhoz elengedhetetlen, hogy ismerjük a Visa kártyák kaszinóban való használatának előnyeit és hátrányait. Óvatosnak kell lennie a Visa hitelkártya használatakor, hogy elkerülje az adósságciklusba esést. De a Visa betéti és előre fizetett kártyák sokkal biztonságosabbak, mert nem halmoz fel hiteleket. Szerencsére a Visa lehetővé teszi online kiadásainak nyomon követését havi kimutatással.

Előnyök

 • A Visa rendelkezik a legerősebb biztonsági protokollokkal
 • A befizetés azonnali és ingyenes
 • Széles körben elfogadott a legtöbb online fogadóirodánál
 • Az egyik legegyszerűbb fizetési mód
 • A Visa bizonyos kaszinókban nagyobb bónuszokra is jogosult

Hátrányok

 • A vízumkivonás nem a leggyorsabb
 • Egyes kaszinók elutasítják bizonyos országok Visa kártyáit
 • Megköveteli a kártyaadatok és a valódi neve megadását
A Visa előnyei és hátrányai
Visa számlanyitási folyamat

Visa számlanyitási folyamat

Mivel csak a pénzintézetek adnak Visa kártyát, megtakarítási vagy csekkszámlát kell nyitnia az igényléshez. A legtöbb bank elfogadja az online kérelmeket a hivatalos honlapján. Ha már van számlája a banknál, csak néhány lépésre van szüksége ahhoz, hogy Visa számlája legyen. A KYC-megfelelőséghez a dokumentáció kötelező. Általában a pályázóknak legalább 18 évesnek kell lenniük ahhoz, hogy Visa-fiókot szerezhessenek.

Visa számlanyitási folyamat
Visa fiók létrehozása

Visa fiók létrehozása

Keresse fel bankját személyesen, vagy keresse fel a hivatalos internetes portált a kérelmek benyújtásához. Szükséged van:

 • Személyi igazolvány (nemzeti igazolvány)
 • Jelenlegi cím
 • Útlevél méretű fényképek

Kérdezze meg banki szolgáltatóját, hogy szükségük van-e további dokumentumokra. A legtöbb bank éves díjat számít fel a Visa-számla fenntartásáért. Ha a Visat választotta fizetési módként szerencsejátékokhoz, nézze meg, hány tranzakciót hajthat végre havonta, hogy elkerülje a többletköltségeket. Betéti kártya használata esetén nem vonz kamatot vagy késedelmes fizetési díjat a kaszinószámla finanszírozásáért.

A levonás közvetlenül a bankszámlájáról történik. A Visa-hitelhez azonban kamat jár, amelyet időben kell megfizetnie, hogy elkerülje a szankciókat. A biztonság kedvéért igényeljen nemzetközi Visa kártyát, hogy hozzáférhessen pénzéhez, és továbbra is fogadhasson, ha távol van hazájától.

Visa fiók létrehozása
Visa ügyfélszolgálati lehetőségek

Visa ügyfélszolgálati lehetőségek

Néha több információra van szüksége Visa kártya számlájáról. A szolgáltató elérhetőségeit a kártya hátoldalán, a hivatalos oldalon, a Visa-kivonatban vagy a kibocsátó bank e-mailjein találja. Az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel legnépszerűbb lehetőségei a következők:

 • Email
 • Chat rendszer
 • Telefonszám
 • GYIK rész
 • Online támogatási központ

E-mailje körülbelül 48 órát vehet igénybe, amíg megérkezik a válasz. Az elérhető telefonszám általában ingyenes, és közvetlenül a Visa képviselőjével lehet beszélni. Mielőtt telefonálna vagy e-mailt küldene, nézze meg a támogatási központot, ahol az ügyfelek a Visa kártyákkal kapcsolatos kérdéseket tesznek közzé. A GYIK részben frissített irányelveket talál a Visa használatára vonatkozóan.

Visa ügyfélszolgálati lehetőségek