A legjobb Transfer Money esport bukmékerek 2023

Az eSport fogadási számla megfelelő kezelése a felelős szerencsejáték létfontosságú szempontja. A fogadáshoz pénzre van szükség, és egy jól finanszírozott számlára van szükség ahhoz, hogy élvezze a bukméker által kínált lehetőségeket. A bankon keresztüli pénzátutalás a legszélesebb körben használt fizetési módok közé tartozik az online esport fogadási oldalakon. Szinte minden fogadó rendelkezik helyi vagy nemzetközi bankszámlával.

Egyszer vagy úgy találják magukat, hogy ezzel a módszerrel pénzt utalnak át egy online fogadóirodának. Bármely játékosnak, aki használni kívánja ezt az opciót, rendelkeznie kell bizonyos alapismeretekkel a működéséről, valamint előnyeiről és hátrányairól. Ez a cikk ezeket részletesen tárgyalja.

A Transfer Money esport fogadásról

A Transfer Money esport fogadásról

A pénz átutalása egyik bankszámláról a másikra a Kr.e. 1800-ig vezethető vissza. Az ötlet Babilonban kezdődött, amikor a pénzkölcsönzők kölcsönt adtak és kamatot kértek. Ugyanakkor a római és görög A bankok betéteket fogadtak el megtakarításként.

A történelem során a banki technológia számos fordulatot vett, de a legjelentősebb változás az interneten keresztüli pénzátutalások lehetősége volt. Az online banki szolgáltatások azonnal elkezdődtek, amikor a 90-es évek közepén a webalapú kapcsolat globálissá vált.

Népszerű az átutalás?

A pénz átutalása valószínűleg a legrégebbi tranzakciós módszer. Ez a legnépszerűbb fizetési rendszer a világ összes országában. Nem meglepő, hogy ez a legszélesebb körben használt fizetési lehetőség az esport fogadásokhoz. Manapság szinte minden kereskedelmi bank rendelkezik online banki platformmal, ahol a felhasználók feliratkoznak pénzügyeik távoli nyomon követésére és kezelésére.

Egyes bankok díjmentesen utalnak át pénzt elektronikusan, amennyiben a címzettnek ugyanabban az intézményben van számlája. Mások térítés ellenében teszik meg, de az átutalási idő a kérdéses összegtől függ.

A Transfer Money esport fogadásról
Hogyan lehet befizetni az átutalásos pénzzel

Hogyan lehet befizetni az átutalásos pénzzel

Amikor a fogadók úgy döntenek, hogy bankon keresztül pénzt utalnak át az eSports fogadások megkezdéséhez, ismerniük kell a fogadó bankszámla azonosítóját online esport sportfogadás. Számtalan bankrendszer létezik szerte a világon, ezért előfordulhat, hogy az elektronikus pénzátutalások folyamata nem azonos a különböző bankokban. Hasonlóképpen, a folyamat eltérő lesz a tranzakciós korlátok és az átutalási időkeretek tekintetében. Az átlagos átutalási idő azonban a helyi bankok esetében 24-48 óra, a nemzetközi bankok esetében pedig 2-5 munkanap.

Pénz átutalása az online esport bukmékereknél

A bankrendszerek apró különbségei ellenére az alapkoncepció ugyanaz marad. Azok az esport fogadók, akik ezt a befizetési módot részesítik előnyben, a következőképpen néznek ki:

 1. Regisztráljon személyes fiókot egy eSports bukmékernél
 2. Nyissa meg a fiókot a bejelentkezési adatokkal
 3. Menjen a banki/fizetési/pénztáros részlegre
 4. Válassza az online banki, banki átutalás vagy közvetlen banki átutalás lehetőséget
 5. Jelölje be a kedvenc bankintézetet
 6. Jelentkezzen be egy biztonságos átjáróba, vagy adja meg az útválasztási számot és a számlaszámot
 7. A bejelentkezés hitelesítése mobilalkalmazással, e-mail üzenettel vagy SMS-ben küldött OTP-vel
 8. Adja hozzá a befizetendő összeget az eSports fogadási számlára
 9. Erősítse meg a fizetést
 10. Kapjon jóváírást fogadásokért
Hogyan lehet befizetni az átutalásos pénzzel
Hogyan lehet pénzt átutalni

Hogyan lehet pénzt átutalni

Bármely szerencsejátékos, aki e-kereskedelmi webhelyet használt vállalkozása számára, tisztában van vele, milyen egyszerű lehet pénzt utalni egy webhelyről egyéni bankszámlára. A nyeremény bukmékertől való kifizetése a befizetés fordítottja.

 1. Nyissa meg az eSports fogadási oldalt, és jelentkezzen be jelszóval, e-mail címmel vagy felhasználónévvel
 2. Lépjen a banki/pénztáros/fizetési oldalra
 3. Erősítse meg a nyereményt és a visszavonandó összeget
 4. Válasszon fizetési módot a kifizetéshez – internetbanki, banki átutalás vagy banki átutalás
 5. Adjon meg egyedi online banki azonosítót
 6. Ellenőrizze a fogadási számlát és a banki azonosítót (szinkronban kell lennie)
 7. Várja meg a jóváhagyást
 8. A bukméker 2-5 munkanapon belül utalja a pénzt a játékos bankszámlájára

Átutalás A pénzfelvétel nem azonnali. Először is a eSport fogadási szolgáltató eltart egy ideig a játékos személyazonosságának ellenőrzése. Ez egy kulcsfontosságú biztonsági intézkedés az online szerencsejátékokhoz, amely segít elkerülni az online csalásokat. Egyre gyakoribb, hogy az online szerencsejátékosok elcsalják nehezen megszerzett nyereményeiket. Éppen ezért minden legitim és biztonságos webhelynek időbe telik, hogy kétszer is ellenőrizze, hogy a visszavonást kérő személy valóban részt vett-e az eSport fogadások megtételében.

Hogyan lehet pénzt átutalni
Előnyök és hátrányok az átutalással

Előnyök és hátrányok az átutalással

Amikor az eSports fogadók online utalnak át pénzt, mobileszközökön vagy számítógépeken keresztül kezelik bankszámláikat. Ez azt jelenti, hogy nem kell felkeresniük fiókjaikat a tranzakciók végrehajtásához. Ez érdemekkel és hátrányokkal is jár, amint azt alább megjegyezzük.

Profik

 • Lehetőség pénzt befizetni az online esport fogadási oldalakra néhány kattintással vagy a telefon képernyőjén
 • Viszonylag alacsonyabb transzferköltség
 • Biztonságos kiruccanások a pénztárak számára

Hátrányok

Néha az embernek találnia kell egy ATM-et vagy bankintézetet, hogy pénzt helyezzen el a számlájára, mielőtt elküldi azt egy online eSport fogadási számlára. Ez a folyamat bonyolult lehet. Országtól függően a szerencsejáték-tranzakciókat nyomon követhetik vagy szigorúan korlátozhatják a hatóságok.

 • Egy ország szigorú törvényei és előírásai vonatkozhatnak rá
 • Nehézkes áthelyezés
Előnyök és hátrányok az átutalással
Pénzátutalási számlanyitási folyamat

Pénzátutalási számlanyitási folyamat

A Transfer Money számla megszerzéséhez személyi igazolvány szükséges, vagyis nagykorúnak kell lennie. Lehetőség van nemzetközi számla nyitására is, amelyen különböző pénznemek fogadhatók. Az ilyen számlák azonban gyakran korlátozottak a napi tranzakciós összeg tekintetében. Ráadásul tovább tart egy másik országba történő elektronikus átutalás végrehajtása.

Egyes országok lehetővé teszik a kiskorúak számára, hogy bankszámlát tartsanak, de felnőtt gyámoknak vagy szülőknek kell felügyelniük őket. Új bankszámla nyitásához nincs szükség újabb bankszámlára, mert minden intézmény önállóan működik.

Hogyan hozz létre egy fiókot

A banki átutalásos számla megnyitása egyszerű, de formális eljárást igényel.

 • Bankintézmény és számlatípus kiválasztása: Minden banknak különböző számlalehetőségei vannak, pl. csekkszámla, lekötött betétszámla, megtakarítási számla stb. A csekkszámla a legmegfelelőbb az online pénzátutaláshoz.
 • Személyes adatok kitöltése: A számlanyitási űrlap olyan, mint egy ajánlat. Itt a kérelmező megadja teljes nevét, e-mail-címét, telefonszámát, címét és adózási kötelezettségét.
 • Személyazonosságot igazoló okmány: A bankok útlevél méretű fényképet, személyi igazolványt, ujjlenyomatot és aláírást kérnek.
 • Online banki profil létrehozása: A jelentkezés elfogadása után az ügyfél online Transfer Money számlát nyithat. A folyamat a bank weboldalán vagy a megfelelő mobilalkalmazásban végezhető el.
Pénzátutalási számlanyitási folyamat
Pénzátutalási ügyfélszolgálati lehetőségek

Pénzátutalási ügyfélszolgálati lehetőségek

A Transfer Money számlák kezelése fizikai fiókokból és távolról történik. Míg be lehet sétálni egy pénzintézetbe érdeklődni valamiről, az online kommunikáció kényelmesebb. A megbízható szolgáltatók dedikált call centerekkel rendelkeznek, és online ügynökeik mindig rendelkezésre állnak, hogy csevegjenek az ügyfelekkel. Az ügyfelekkel kapcsolatos problémák megoldásának leggyakoribb csatornái:

 • telefon
 • Email
 • Online kérdőív
 • Élő chat

A legtöbb pénzintézet reggel kinyitja és este bezárja telefonvonalát. Előfordulhat, hogy a telefonhívások hétvégén és ünnepnapokon bizonyos órákban nem működnek. Az e-mailekre és az online űrlapokra 24-48 órán belül válaszolunk. A legtöbb élő csevegés elérhető a banki alkalmazásokban. Némelyikük bot-kompatibilis, míg mások emberi vevői képviselőket foglalnak magukban.

Pénzátutalási ügyfélszolgálati lehetőségek