A legjobb Tether esport bukmékerek 2023

A Tether (USDT) a Tether platformon alapuló kriptovaluta. Magánszemélyek és vállalkozások használják áruk és szolgáltatások fizetésére. Ez egyben befizetési mód is az online fogadóirodák és sportfogadási webhelyek számára. Az USA-dollárral szemben állandó árat mutató kriptovaluta a legkényelmesebb kriptovaluták közé tartozik, amelyeket mindenki használhat.

A versenytársak jelenléte ellenére megőrzi magas pozícióját a kriptovaluta piacon. A híre szerint ez a "digitális pénz a digitális korban". Számos hiteles forrás, mint például a Coin Market Cap, a világ tíz legígéretesebb kriptovalutájának egyikének tartja.

A Tether-ről

A Tether-ről

A Tethert Hongkongban jegyezték be, és 2014-ben vezették be. Azóta digitális-fiat valutaként használják. A mögötte álló személyek JL Van Der Velde (vezérigazgató), Stuart Hoegner (vezértanácsos) és Giancarlo Devasini (pénzügyi vezérigazgató). Blockchain technológiát használ annak érdekében, hogy a felhasználók digitális tokeneket küldhessenek és fogadhassanak nemzetközi szinten, azonnal és biztonságosan.

És ezeket az előnyöket a többi opció költségének töredékéért mutatják be a felhasználóknak. Más népszerű kriptovaluták mellett, mint például a Bitcoin és az Ethereum, sokan használják USD-helyettesítőként. Mint ilyen, ez az egyik vezető kriptovaluta a kereskedelem volumenét tekintve.

A Tether másik nyerő előnye, hogy dollárral, fizikai arannyal, euróval és más valós és likvid eszközökkel van fedezve. A neve pedig ezt jelzi – egy kriptovaluta, amely a valós készpénzhez van rögzítve vagy „kötve”. Az embereket, különösen a kriptovalutákkal kapcsolatban korlátozott tapasztalattal rendelkezőket, vonzza ez és rendkívül likvid természete. Egy Tether token értéke megegyezik az azt támogató valuta egy mögöttes egységével, például az amerikai dollárral. Fizetni az alábbi módon lehet:

 • Neteller
 • Vízum
 • Bitcoin
 • Skrill
 • Astropay
 • Webmoney
 • Tökéletes Pénz
 • Zar
A Tether-ről
Mennyire népszerű a Tether?

Mennyire népszerű a Tether?

Ami a kriptovalutákat illeti, a Tether népszerű név. Az általa kínált kényelem miatt népszerű választás a megbízható fizetési mód online könyvjelzőkön, esport fogadási oldalakon és kaszinókban használják.

Emberek milliói használják világszerte a Tethert, és egyre több felhasználó alkalmazza azt. Mivel azonban a Tether platform betartja a kormányzati előírásokat, a következő országok lakosainak azt tanácsoljuk, hogy ne használják a tokent:

 • Észak Kórea
 • Kuba
 • Szingapúr
 • Pakisztán
 • Irán
 • Venezuela
 • Szíria
 • Krím

Az amerikai állampolgároknak szintén nem ajánlott a Tether platform használata. A Tether mögött álló személyek azonban kivételt tehetnek a felek között, beleértve az ECP-t (Eligible Contract Participants) és az Egyesült Államokon kívül alapított vállalkozásokat.

Mennyire népszerű a Tether?
Hogyan lehet befizetni a Tether használatával?

Hogyan lehet befizetni a Tether használatával?

Lehetetlen közvetlenül összekapcsolni egy kaszinószámlát egy Tether-fiókkal. Kényelmes azonban gyorsan feltölteni egy kaszinószámlát a Tether-számláról származó pénzeszközökkel. A minimális befizetés összege 10 USD, maximális befizetés nélkül.

 1. Válassza a Tether lehetőséget a letéti területen.
 2. Válasszon kereskedési számlát (a konverziós költségek elkerülése érdekében USD-alapú kereskedési számla használata javasolt).
 3. Válassza a Tovább lehetőséget.
 4. Kattintson a Pénzeszközök küldése lehetőségre. Adja meg a Tether pénztárca címét és a befizetendő USDT összeget.

A számlaegyenleg 72 órán belül jóváírásra kerül.

A Tether használata az online esport fogadóirodákban

A Tether kiváló fizetési lehetőséget kínál esport fogadási oldalak. A Tether platform használata egyszerű és könnyed, így a felhasználók egyszerűen használhatják a Fiat által támogatott valutákat a blokkláncokon, beleértve a tőzsdéket, pénztárcákat, fizetésfeldolgozókat, pénzügyi szolgáltatásokat és ATM-eket.

Hogyan lehet befizetni a Tether használatával?
Hogyan lehet pénzt kivonni a Tether-rel?

Hogyan lehet pénzt kivonni a Tether-rel?

A Tetherből történő kifizetés ugyanolyan kényelmes, mint a befizetés. A minimális kifizetési összeg 100 USD, a maximális kifizetési összeg pedig 1000 USD.

Ehhez kapcsolódóan a kényelemmel kapcsolatos általános aggodalomra ad okot, hogy egy személy tud-e pénzt kivenni mobileszközéről. Sajnos nem tudnak, mert a Tether platformon nincs mobilalkalmazás. Noha vannak megoldások erre, biztonsági okokból nem javasolt a mobil használata a pénzfelvételhez.

 1. Válassza a Tether lehetőséget a visszavonás részben.
 2. Válassza ki a kereskedési számlát, majd írja be a Tether pénztárca címét és a kivenni kívánt összeget.
 3. Válassza a Tovább lehetőséget.
 4. Megjelenik a tranzakció összegzése. Az ellenőrző kódot e-mailben vagy SMS-ben küldjük ki, a biztonsági típustól függően. Használja ezt a kódot a visszavonási kérelem megerősítéséhez.

A számlaegyenleg 72 órán belül jóváírásra kerül.

Hogyan lehet pénzt kivonni a Tether-rel?
A Tether előnyei és hátrányai

A Tether előnyei és hátrányai

Előnyök

 • Sok tőzsde elfogadja az USDT-t – ahol kriptovalutákról van szó, ott gyakran elfogadják az USDT-t.
 • Felhasználóbarát felület – A Tether platform egyszerű és kezdőbarát.
 • stabil -\b Más kriptovalutákhoz képest kevésbé ingadozó.
 • Azonnali tranzakciós idő -\b A tranzakciók percek alatt lebonyolíthatók.
 • Nulla díj – A pénztárcák közötti átutalások nem járnak tranzakciós díjakkal.

Hátrányok

 • Az anonimitás hiánya – A virtuális valuták világában ez komoly aggodalomra ad okot. Az USDT szabad használatához személyazonosító okmány bemutatása szükséges.
 • Nincs mobilalkalmazás – A mobileszközökről pénzt felvenni szándékozó felhasználókat nem fogadjuk el.
 • Bányászat tilos – A bányászat tilos valószínűleg az USDT érték szabályozása miatt.
A Tether előnyei és hátrányai
Tether számlanyitási folyamat

Tether számlanyitási folyamat

A Tether-fiók megnyitása egyszerű. Bárki nyithat számlát bankszámla és személyazonosító okmányok nélkül is. Kevesebb mint öt percen belül elindíthatják és befejezhetik a fióklétrehozási folyamatot. Nincsenek korhatárok vagy egyéb korlátozások sem. Csak néhány személyes adatra és egy e-mail címre van szükség.

Fontos azonban a fiók ellenőrzése. Ha egy személy úgy dönt, hogy nem ellenőrzött fiókkal folytatja, akkor tevékenysége korlátozott. Például nem konvertálhatják az USDT-t USD-re.

Hogyan hozzunk létre fiókot

 1. Nyissa meg a Tether.io webhelyet, és kattintson a REGISZTRÁCIÓ gombra.
 2. Adjon meg személyes adatokat, például vezeték- és utónevet, e-mail címet és felhasználónevet.
 3. Engedélyezze a 2FA-t (kéttényezős hitelesítés) a Biztonság részben.
 4. Igazolja személyazonosságát a felhasználónévre kattintva.
 5. Kattintson az Ellenőrzés elemre, és válassza az Egyéni ellenőrzés lehetőséget.

A folyamat lezárásához olvassa el az Egyéni ellenőrzés oldalon felsorolt alapvető információkat. Ezután adja meg a szükséges dokumentumokat.

Tether számlanyitási folyamat
Tether ügyfélszolgálati lehetőségek

Tether ügyfélszolgálati lehetőségek

A Tether csapatát (e-mailben) a webhelyükön keresztül érheti el. Mivel nagyra értékelik felhasználóikat, a legtöbb aggályra választ adtak. Webhelyük tele van értékes forrásokkal, és mindenre választ tud adni, amit egy személynek tudnia kell a Tetherről és a platform használatáról. Weboldalukon könnyen elérhető szakaszok találhatók, például a GYIK és az Erőforrások oldala.

Bár nincs sok lehetőség a csapat elérésére, a támogatási csapat készséges, ha az általuk biztosított rendszeren keresztül lép kapcsolatba vele. Még két részlegük is van ezzel kapcsolatban, az egyik az ügyfélszolgálatot, a másik pedig a médiával kapcsolatos problémákat foglalkozik.

Tether ügyfélszolgálati lehetőségek