A legjobb Ripple esport bukmékerek 2023

A legnépszerűbb kriptovaluták közé tartozik a Ripple (XRP). Széles körben használják fizetési módként az eSportban is, megkönnyítve a határok nélküli tranzakciókat az online fogadóirodákban. A legtöbb más kriptovalutához képest a Ripple olcsóbb tranzakciós költségeket és gyors pénzátutalást kínál.

Sok más mellett ezek az okok vezettek a Ripple eSports fogadás megjelenéséhez. A világ vezető pénzintézetei és bankjai közül sok alkalmazta a Ripple-t versenytársaival ellentétben. A Ripple sportfogadásnak nincs veszélye, mert az XRP sok országban legálisnak számít. Az alábbiakban felsorolt legjobb fogadóirodák olyan egyedi jutalmakat is biztosítanak, mint az újoncok bónuszai és rendszeres promóciók a hűséges ügyfelek számára.

A legjobb Ripple esport bukmékerek 2023
A Ripple-ről

A Ripple-ről

A Ripple virtuális fizetőeszközt, amelyet XRP néven forgalmaznak a kriptográfiai piacon, a Ripple Labs Inc, egy San Francisco-i technológiai vállalat találta fel. Egy független hitelesítő szerver ellenőrizte digitális aláírásait. Főkönyvét először 2012 júniusában vezették be 100 milliárd tokennel. Miután Chris Larsen csatlakozott a Ripple Labs Inc-hez, 2012 szeptemberében megalapították a NewCoint.

A neve OpenCoinról Ripple-re változott. A szabályozási aggályok ellenére az érme értéke hároméves csúcsra ugrott 1 dollár fölé 2021. április elején. Amellett, hogy a legtöbb más valutára átváltható, a Ripple időt és erőfeszítést takaríthat meg a felhasználóknak a banki sorban állás miatt.

A Bitcoinnal és az Ethereummal ellentétben a Ripple nem blokklánc-alapú kriptovaluta. Ez egy digitális valuta "hash-fával", és a korlátozott készlet (100 milliárd érme) miatt nem bányászható. Az XRP hash fája a blokkláncot utánozza számos csomóponttal a tranzakciók feldolgozásához. A fizetés során a pénzügyi részletekhez egyetlen értéket rendelnek, és egy decentralizált nyilvános hálózatra bocsátják a kiszolgáló csomópontjainak érvényesítése céljából.

Mennyire népszerű a Ripple használata?

A szerencsejáték-törvények szilárd szabályozási struktúrája biztonságossá és gyorsan fejlődővé tette az eSport fogadást. Sok digitális érme, köztük a Ripple, felváltja a hagyományos valutákat. Az XRP-vel történő sportfogadás jelentős növekedést könyvelhetett el az elmúlt néhány évben. Mivel a Ripple meglehetősen megfizethető a legtöbb sportfogadó számára, ideális sportfogadáshoz. A cikk írásakor (2022. január) az értéke 0,7429 USD volt.

A Ripple-ről
Hogyan lehet befizetni a Ripple használatával?

Hogyan lehet befizetni a Ripple használatával?

Manapság számos sportfogadás elfogadja a Ripple-t befizetési módként. A legtöbb olyan webhely, amely lehetővé teszi számla finanszírozását XRP-vel, nem ír elő földrajzi korlátozásokat, vagyis bárhonnan játszhat eSportot. Készen állsz valódi pénzes fogadásokra Ripple befizetésekkel? Jó úton halad majd a sportfogadások megtétele felé, ha követi az alábbi lépéseket.

 1. Szerezzen be egy Ripple pénztárcát: Vásároljon elegendő XRP-t egy kriptocsere-platformról, és tárolja őket digitális pénztárcában
 2. Regisztráljon egy Ripple eSports fogadási oldalra: Nézze meg az egyik javasolt oldalunkat ezen a weboldalon, jó értékelésekkel
 3. Jelentkezzen be a fogadóirodákba, és keresse meg a fizetési oldalt
 4. Befizetési módként válassza a kriptovalutát, majd a Ripple-t (XRP).
 5. A rendszer átirányít egy fizetési oldalra, ahol bejelentkezhet kriptopénztárcájába
 6. Adja meg a fogadási számlája finanszírozásához szükséges összeget
 7. Adja meg a bukméker pénztárca címét, és olvassa be a QR-kódot
 8. Ellenőrizze, hogy az adatok helyesek-e, és kattintson a küldés gombra.
Hogyan lehet befizetni a Ripple használatával?
Ripple használata az online esport fogadóirodákban

Ripple használata az online esport fogadóirodákban

Az egyik oka annak, hogy a Ripple egy kiváló fizetési lehetőség az eSportban a magánélet szintje. XRP pénztárcáját nem csatlakoztathatja bankszámlához; így egyetlen hatóság sem tudja felkutatni szerencsejáték-történetét. A betétek azonnaliak és rendkívül biztonságosak. A betétnek három-öt másodpercen belül meg kell rendeződnie. Egy tipikus Ripple tranzakció olyan alacsony, hogy gyakorlatilag ingyenes. Csak 0,00001 XRP-t költ el befizetéskor.

Vegye figyelembe, hogy XRP pénztárcáját nem csatlakoztathatja közvetlenül bankszámlához. GlobaliD pénztárcával azonban regisztrálhat MasterCard Debit kártyára, hogy Ripple érmék formájában pénzvisszatérítést kapjon. Ezután finanszírozhatja a kártyát fizetési kártyával, másik kriptokártyával vagy bankszámlával. Az XRP MasterCard Debit kártya napi tranzakciós limitje 5000 és 10 000 dollár között van. Ezenkívül a tranzakciók napi 15-re korlátozódnak. Mindig ellenőrizze a befizetési limitet a bukmékernél, mielőtt befizeti számláját.

Ripple használata az online esport fogadóirodákban
Hogyan lehet pénzt kivenni a Ripple segítségével

Hogyan lehet pénzt kivenni a Ripple segítségével

Hasonló Bitcoin, Ethereum, Litecoin és Dogecoin, a Ripple nagyszerű e-sport fogadási élményt nyújt azáltal, hogy lehetővé teszi a kifizetési funkciókat. Tegyük fel, hogy pénzt utal be online sportfogadási számlájára a Ripple-nél, és nagy nyereményt nyer az e-sportban. Hogyan fogja kivenni a pénzét?

 1. Lépjen a fizetési lehetőségek oldalára, és nyissa meg a visszavonás gombot
 2. Válassza ki a Ripple XRP-t visszavonási módként
 3. Adja meg, mennyit kell kivenni a fogadóirodától
 4. Adja meg külső pénztárcája címét
 5. Erősítse meg, és várja meg, amíg a fogadóirodája jóváhagyja

Az egész folyamat mobilról is elvégezhető. A Ripple főkönyv nem akad el, és bebizonyította, hogy másodpercenként hatalmas tranzakciókat dolgoz fel (körülbelül 1500). Az XRP-kivonás gyors, így a pénznek azonnal meg kell jelennie a pénztárcájában.

Az egyetlen dolog, ami késleltetheti a kifizetést, az az, ha a fogadóirodának túl sok kifizetése van a jóváhagyáshoz. De ezt a legtöbb sportfogadó 24 órán belül teljesíti. Ami a pénzfelvételi díjakat illeti, az eSport szolgáltató ritkán számít fel díjat. Bár a Ripple hálózatnak névleges díja van, általában a cent töredéke. Olyan, mintha egyáltalán nem kellene fizetni.

Hogyan lehet pénzt kivenni a Ripple segítségével
A Ripple előnyei és hátrányai

A Ripple előnyei és hátrányai

Az XRP eSports fogadás számos előnnyel jár, amelyek miatt a fogadók szívesen fogadnak a digitális érmével. Ezek ugyanazok az előnyök, amelyeket bármely kriptovalutákat elfogadó szerencsejáték-oldaltól kaphat. Az XRP-vel való szerencsejátéknak azonban vannak jelentős érdemei.

Előnyök

 • Befizetésre és kifizetésre egyaránt alkalmas
 • Hihetetlen sebességek
 • Csekély tranzakciós díjak
 • Speciális titkosítási módszerek
 • Névtelen tranzakciók

Hátrányok

 • Nem minden fogadóiroda fogadja el az XRP-t
 • Egyes sportfogadási oldalak nem kínálnak exkluzív bónuszokat a Ripple játékosoknak
A Ripple előnyei és hátrányai
Ripple számlanyitási folyamat

Ripple számlanyitási folyamat

Az XRP megszerzésének első lépése egy Coinbase-fiók létrehozása. Ez egy biztonságos online központ a kriptovaluták kereskedéséhez, átutalásához és tartásához. Segít a virtuális érméket, például az XRP-t helyi pénznemre konvertálni. Lényegében az XRP-t közvetlenül a Coinbase alkalmazásban tárolhatja.

A fiók megnyitásához igazolnia kell személyazonosságát, amely igazolja, hogy elmúlt 18 éves vagy idősebb. Szüksége van egy telefonszámra is, amelyre megerősítő szövegeket fog kapni. Győződjön meg arról, hogy a böngésző és a Coinbase alkalmazás legújabb verziójával rendelkezik. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy operációs rendszere naprakész. A Coinbase-fiók birtoklásáért nincs karbantartási díj.

Hogyan hozzunk létre fiókot

A Coinbase alkalmazással könnyedén vásárolhat Ripple-t és más kriptográfiai eszközöket, illetve USD-t utalhat át. Ripple-számlához nincs szükség bankszámlára. Íme, mit kell tenni, ha XRP pénztárcát szeretne szerezni a Coinbase-en.

 • Jelentkezzen be a Coinbase alkalmazásba
 • A pénztárca lapon érintse meg a „Fogadás” lehetőséget.
 • Válassza a Ripple lehetőséget
 • Adjon hozzá legalább 20 XRP-t a pénztárca aktiválásához

Ne feledje, hogy a Ripple ára ingadozó, de nem annyira, mint a Bitcoin és az Ethereum. Kérjen tanácsot pénzügyi tanácsadótól vagy kriptogurutól a befektetési terv kidolgozásához.

Ripple számlanyitási folyamat
Ripple ügyfélszolgálati lehetőségek

Ripple ügyfélszolgálati lehetőségek

Kérdése van egy XRP-tranzakcióval kapcsolatban? A támogatást az alábbi elérhetőségeken érheti el:

 • Ingyenesen hívható ügyfél telefonszám
 • Email
 • E-mail cím a Ripple Labs Inc.-nél.
 • Coinbase súgó

A Ripple Management rendelkezik az egyik legjobb ügyfélszolgálati vonallal, ahol a felhasználók közvetlenül az ügynökökhöz fordulhatnak technikai támogatásért és panaszokért. Mielőtt felhívná őket, próbálja meg leírni aggodalmát a Coinbase alkalmazáson keresztül. Válasszon megfelelő kategóriát, és legyen a lehető legrészletesebb. A Coinbase súgója a legtöbb kérdésre választ is tud adni.

Ripple ügyfélszolgálati lehetőségek